Birlikte hamilelik bekleyelim mi???

• Konu Sahibi Konu Sahibi 38s
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
hakkımızda hayırlısı olsun canım bol bol dua et o zamanı gelince gelir zaten :) ama sabırlı ol tamam :)

Haklısın canım..Allah hakkımızda hayırlı olanı nasip etsin..geç olsun güç olmasın yeter ki .. bi de sağlıklı olsun bebişlerimiz :)

Haklısın canım..Allah hakkımızda hayırlı olanı nasip etsin..geç olsun güç olmasın yeter ki .. bi de sağlıklı olsun bebişlerimiz :)

amin amin :) 3 yıl korunduğunuza göre sizde de çocuk yok henüz galiba

amin amin :) 3 yıl korunduğunuza göre sizde de çocuk yok henüz galiba

evet canım henüz çocuğumuz yok...3.5 yıl korundum...Kayınvalidem evliliğimin başlarında çok ısrar etti yapın bir an önce diye..ama ben kendimi hazır hissetmediğim için olmadı...biraz da borcumuz vardı .. kendi annem ise evliliğimin biraz oturması gerektiğini söyledi durdu hep...
Borcum bir gün bitecek ve ben o zaman çocuk yapıcam dedim hep kendime ve eşime..ama maalesef borçlar hiç bitmiyor hep yenileri ekleniyor...tek maaş ve kirada oturunca anca böyle oluyor işte...
Şimdi yeni yeni pişmanlık duyuyorum keşke daha önce yapsaymışım

canım bunları düşünme artık ya önümüze bakalım biz. bizim hazır olmamız önemli değil ki takdir ne zamansa o zaman olur zaten tatlım. hiç strese girme olur mu rahat ol

Bende 8 aylık evliyim şuan çocuk düşünmüyoruz ama ben heray hamile gibi kasık ve bel ağrısı çekiyorum. Hatta gecen ay doktora gıttım adetime 3gün vardı oo demezmi hamile olabilirsin duvarımmı ne kalınlaşmış hemen test yaptırdım degılmışım off şimdi yıne aynı hatta daha fazla ağrım var ((

canım bunları düşünme artık ya önümüze bakalım biz. bizim hazır olmamız önemli değil ki takdir ne zamansa o zaman olur zaten tatlım. hiç strese girme olur mu rahat ol

Haklısın canım .... doğru söze ne denir ki :)

çok mu şiddetli oluyo bu ağrılar?

Bebek düşünmüyorsunuz sanırım..özel bir soru olacak farkındayım ama korunuyormusunuz ?

Bizde yeni evli oldugumuzdan borclar bıtsın ev şu bu bikaç sene bekleyelim dıyoruz ama ben bebekle yatıp bebekle kalkıyorum hep kendımı dınlıyorum ((

slm kızlar napıyosunuz var mı güzel haberler, benim azönce rahime batma oldu cimcik gibi bi kerecik battı kasıktaki ağrıdan hariç nedir bu başladım yine offff

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…