Birlikte hamilelik bekleyelim mi???

• Konu Sahibi Konu Sahibi 38s
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
slm kızlar napıyosunuz var mı güzel haberler, benim azönce rahime batma oldu cimcik gibi bi kerecik battı kasıktaki ağrıdan hariç nedir bu başladım yine offff

slm tatlım iyiyim sen nasılsın yumurtluyosun ondandır :))))

Bebek düşünmüyorsunuz sanırım..özel bir soru olacak farkındayım ama korunuyormusunuz ?

Ya aslında ben dugunden 2 hafta sonra hemen doktora gıttım korunmayı nasıl yapalım dıye sıgara kullanıdım için esımın korunması gerektıgını soyledı ama ben cok rahatsız oluyorum prezervatiften bu yuzde gerı çekılme ıle oluyor buda zaten tam korunma sayılmıyor .

iyiyiz canım sen nasılsın? bugün regl günündü sanırım durum ne?

bende iyiyim şükür :) adet olmadım çok az kahverengi leke gelmeye devam ediyor. bugün yarın test yapıp bi bakıcam. bu arada yeni gelen arkadaşlar hoşgeldiniz. gerçi üyeliğim eski ama bende yeni sayılırım foruma yeni yeni yazıyorum çünkü :)

umarım olmazsın :)))))

inşallah en kısa zamanda meleğin göbüşüne gelir canım

Canım doktora gitmekle iyi etmişsin..
Fakat doğumkontrol yöntemi ve sigara da yaş unsuru çok önemli ben sigara içmeyi 18 yaşında başladım ve 2012 kasım ayında da bıraktım yani 10 yıl sigara içtim...bu esnada 2009 da evlendim ve hem sigara içtim hemde doğumkontrol hapı kullandım..benim bildiğim 30 yaş sonrası riskli yani hem sigara içip hem d.kontrol hapını içmek...
ama bence yine de içmemekle en iyisini yapmışsın...evet biliyorum prezervatif biraz rahatsız edici olabiliyor..ama bence geri çekilme yöntemi ile bebek düşünmüyorsanız çok riskli yani hamile kalma olasılığın olabilir...o yüzden yine de bence eşinin korunması daha iyi olur...kullandığınız markadan memnun değilseniz başka marka kullanın bir öyle deneyin derim...
ben zaman zaman d.kontrol hapı kullandığım için pişmanlık duyuyorum bir de 3.5 sene kullandım...yani hormonlarımla bir güzel oynadım ....

Ya canım 27 yasındayım ama doktorum nezaman dusunuyorsunuz dıye sordu ve bız 1 2 sene sonra dedık bunun uzerıne ıılk çocugunuz olsun sonra ıstersen kullanırsın dedı. Ve esım surerklı degıstırdı hepsınden kullandık ama asırı rahatsız edıyor acıtıyor resmen bende çok rısklı oldugu içinmi bilmiyorum heray oldum olacagım dıye beklıyorummm

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…