slm kızlar napıyosunuz var mı güzel haberler, benim azönce rahime batma oldu cimcik gibi bi kerecik battı kasıktaki ağrıdan hariç nedir bu başladım yine offff
Bebek düşünmüyorsunuz sanırım..özel bir soru olacak farkındayım ama korunuyormusunuz ?
iyiyiz canım sen nasılsın? bugün regl günündü sanırım durum ne?
bende iyiyim şükür :) adet olmadım çok az kahverengi leke gelmeye devam ediyor. bugün yarın test yapıp bi bakıcam. bu arada yeni gelen arkadaşlar hoşgeldiniz. gerçi üyeliğim eski ama bende yeni sayılırım foruma yeni yeni yazıyorum çünkü :)
of yaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa
yumurtlamam geçmiş olması lazım 15 i veya 16 sında adet olcam çükü :)
umarım canım beklemek kadar kötü birşey yok
Selam Kızlar :) Uzun zamandır kadınlar kulübünü takip ediyordum,daha doğrusu forumlarda gezinip duruyordum ve aranıza yeni katıldım hatta bu ilk mesajım.Bende hamile kalmak istiyorum,aslında geç bile kaldım...Pişmanlık da yaşamıyor değilim,keşke daha önceden cesaretimi toplayabilseydim..
Herneyse inşallah Allah'ım bana ve isteyen herkese bu duyguyu yaşatır.
Doğumkontrol hapı ile korundum hemde bayağı uzun bir süre 3.5 sene :S
1 şubatta son hapımı içtim..Doktor tavsiyelerine göre 3 ay başka yöntemlerle korunmak gerek ama ben bu duruma 2 ay dayanabildim..Adet olmama da 3 gün kaldı...Bakalım pek umudum yok ama yine de bir umut işte bekliyorum ama pes etmek de yok tabii :)
Ya aslında ben dugunden 2 hafta sonra hemen doktora gıttım korunmayı nasıl yapalım dıye sıgara kullanıdım için esımın korunması gerektıgını soyledı ama ben cok rahatsız oluyorum prezervatiften bu yuzde gerı çekılme ıle oluyor buda zaten tam korunma sayılmıyor .
inşallah en kısa zamanda meleğin göbüşüne gelir canım
bilmez miyim ben tam 18 gün bekledim geçen ay sonunda kırmızı kart yedim :)))
Selam ecringül bebiş mi geliyoor
Canım doktora gitmekle iyi etmişsin..
Fakat doğumkontrol yöntemi ve sigara da yaş unsuru çok önemli ben sigara içmeyi 18 yaşında başladım ve 2012 kasım ayında da bıraktım yani 10 yıl sigara içtim...bu esnada 2009 da evlendim ve hem sigara içtim hemde doğumkontrol hapı kullandım..benim bildiğim 30 yaş sonrası riskli yani hem sigara içip hem d.kontrol hapını içmek...
ama bence yine de içmemekle en iyisini yapmışsın...evet biliyorum prezervatif biraz rahatsız edici olabiliyor..ama bence geri çekilme yöntemi ile bebek düşünmüyorsanız çok riskli yani hamile kalma olasılığın olabilir...o yüzden yine de bence eşinin korunması daha iyi olur...kullandığınız markadan memnun değilseniz başka marka kullanın bir öyle deneyin derim...
ben zaman zaman d.kontrol hapı kullandığım için pişmanlık duyuyorum bir de 3.5 sene kullandım...yani hormonlarımla bir güzel oynadım ....
:))) geçen ay bende yedim o kırmızı kartı ama bu ay baya bi umutluyum, umutluydum :) bakalım gene yiyecek gibiyim
bilmiyom kianlamıyom 10 gün var daha
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?