Birlikte hamilelik bekleyelim mi???

• Konu Sahibi Konu Sahibi 38s
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi

Cinsel ilişki sırasında acı çekmenin sebebi vajinandan kaynaklanan kuruluk olabilir benimde başıma geliyor ... Kuruluk hissediyormusun ?

sorun tabisi soralımki bilgi paylaşalım hi hihi hesap takvimlerinde ortalamasına 26 diyor işte

:)))))))))))))) tabi ki soralım ve bildiklerimizi paylaşalım. bazen insan bildiği bişeyde bile panik yapıp unutuyo ardından cevap arıyo

Cinsel ilişki sırasında acı çekmenin sebebi vajinandan kaynaklanan kuruluk olabilir benimde başıma geliyor ... Kuruluk hissediyormusun ?

Yok canım ya sanırım benım hep boyle olacak tam korunamadıgımız ıcın artık kısmet olursada sukrederım herseyın hayırlısı adetimede8 gun var yıne yazacagım :)))

Yok canım ya sanırım benım hep boyle olacak tam korunamadıgımız ıcın artık kısmet olursada sukrederım herseyın hayırlısı adetimede8 gun var yıne yazacagım :)))

Tamam canım...Allah gönlüne göre versin inşallah .. ne zaman istersen o zaman olsun bebişin... :)

ha bu arada bence bi doktora danış bu konuda ... bakalım ne dicek sana

Ecringul o bahsettigin agridan benimde oldu bundan bi kac gun once. Ovulasyondan sonra oldu bende anlamadim tipki igne batirir gibi :) insallah hayirlisi olur

slm seesozden nasılsın sennde durumlar nasıl belirtiler varmı cnm

Canım teşekkürler mutluyum bu aralar umutluyum:) ovulasyon testinde pozitife gördüüüüm bi rahatlama geldi üzerime:)) çalışmalara devam. Bu sefer yumurtlama belirtilerini çok hissettim hasta olacakmışım gibi bir kasık ağrısı çektim dün.batmalarım oldu fln. bu gün daha az. bat ıma daha 13 gün var.bekleyip göreceğiz ama her aklıma gelişinde rabbim sen ol dersen olur ol de ne olur diyorum stresim geçiyor:)))sende durumlar nasıl ? Bat ın ne zaman?

Ecringul o bahsettigin agridan benimde oldu bundan bi kac gun once. Ovulasyondan sonra oldu bende anlamadim tipki igne batirir gibi :) insallah hayirlisi olur

Canlarım aynı ağrıyı bende ovulasyondan sonra çektim sebebini biliyorum öğrendim:) yumurta çatlayıp serbest kaldığında yırttığı zar içinden bir miktar sıvı yumurtalıkların etrafına yayıldığı için o batma sancı veya ağrıları çekiyormuşuz:) korkacak hiçbirşey yok yani herşey olması gerektiği gibi ve normalmiş.

merhabalar arkadaşlar bana kalırsa en iyi yöntem geri çekilme yöntemi 2,5 sene boyunca öyle korunduk ( eşim hap kullanmamı istemedi)cocuk isteyene kadar ve başımıza hiç bir kaza gelmedi.. ne zaman cocuk yapmaya karar verdik ozaman yöntemi kestik ve şükür hemen hamiş kaldım.... Allahım isteyen herkese bütün arkadaslara tez zamanda nasip etsin inşallah canım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…