26 cı gün olurum 27 gün olurum 28 gün olurum bu üçü arasında değişiyo
Ya canım 27 yasındayım ama doktorum nezaman dusunuyorsunuz dıye sordu ve bız 1 2 sene sonra dedık bunun uzerıne ıılk çocugunuz olsun sonra ıstersen kullanırsın dedı. Ve esım surerklı degıstırdı hepsınden kullandık ama asırı rahatsız edıyor acıtıyor resmen bende çok rısklı oldugu içinmi bilmiyorum heray oldum olacagım dıye beklıyorummm
sorun tabisi soralımki bilgi paylaşalım hi hihi hesap takvimlerinde ortalamasına 26 diyor işte
Cinsel ilişki sırasında acı çekmenin sebebi vajinandan kaynaklanan kuruluk olabilir benimde başıma geliyor ... Kuruluk hissediyormusun ?
Yok canım ya sanırım benım hep boyle olacak tam korunamadıgımız ıcın artık kısmet olursada sukrederım herseyın hayırlısı adetimede8 gun var yıne yazacagım :)))
Tamam canım...Allah gönlüne göre versin inşallah .. ne zaman istersen o zaman olsun bebişin... :)
ha bu arada bence bi doktora danış bu konuda ... bakalım ne dicek sana
açık öğretim mi senin ki de? ne güzel az kalmış benim daha 2 5 senem var
Yok benimki normal okul canim. Evet az kaldi cok sukur :) insallah aliriz su diplomalari hehe. Ama cabuk gecer canim olsun
Adetım gelsin bı gecsın kesın gıdecegım canım bebiş yoksa tabi :)))
Ecringul o bahsettigin agridan benimde oldu bundan bi kac gun once. Ovulasyondan sonra oldu bende anlamadim tipki igne batirir gibi :) insallah hayirlisi olur
of yaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa
inşallah olur be Rabbim Rabbim diiyorum rahime ortada oldu demi
Evet ortada oldu ice dogru acimadi ama bi batma hissetim
slm seesozden nasılsın sennde durumlar nasıl belirtiler varmı cnm
Ecringul o bahsettigin agridan benimde oldu bundan bi kac gun once. Ovulasyondan sonra oldu bende anlamadim tipki igne batirir gibi :) insallah hayirlisi olur
Canım doktora gitmekle iyi etmişsin..
Fakat doğumkontrol yöntemi ve sigara da yaş unsuru çok önemli ben sigara içmeyi 18 yaşında başladım ve 2012 kasım ayında da bıraktım yani 10 yıl sigara içtim...bu esnada 2009 da evlendim ve hem sigara içtim hemde doğumkontrol hapı kullandım..benim bildiğim 30 yaş sonrası riskli yani hem sigara içip hem d.kontrol hapını içmek...
ama bence yine de içmemekle en iyisini yapmışsın...evet biliyorum prezervatif biraz rahatsız edici olabiliyor..ama bence geri çekilme yöntemi ile bebek düşünmüyorsanız çok riskli yani hamile kalma olasılığın olabilir...o yüzden yine de bence eşinin korunması daha iyi olur...kullandığınız markadan memnun değilseniz başka marka kullanın bir öyle deneyin derim...
ben zaman zaman d.kontrol hapı kullandığım için pişmanlık duyuyorum bir de 3.5 sene kullandım...yani hormonlarımla bir güzel oynadım ....
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?