Birlikte hamilelik bekleyelim mi???

• Konu Sahibi Konu Sahibi 38s
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
Ben anlamadim neden gerinmemeye ve donmemeye calisiyorsun

karnım büyüyo ya garenince iyice gerilip kalıyo öyle canım yanıyo...ve bebek için de zararlı diyolar...sağa dönmememin sebebi de kan akışını yavaşlatmamak...şu sıralar çok yoğun ve basınçlı bir dolaşımım var omuriliğin sağından geçen bi damar varmış ona baskı yapmamaya özen gösterin diyorlar...hamileliğin her evresinde başka bişey çıkıyo böyle...

Insallah o gunler gelirde bizde dikkat ederiz :) sen ogrendikce yaz buraya bizede bilgi olur bak ne guzel bebisini her evrede daha iyi taniyorsun cok guzel bisi yaa :)

Herkese günaydınlarrrr öğrenme günü yaklaştıkça heyecanda dahada bi artmaya başladı yarın adet günüm bakalım ne olacak. Sizlerden de güzel haberler alırız inşallah kızlar.

günaydın kızlar ben daha adet olmadım bugün gecikmesinin 4. günü dua edin ban da bebiş olmuş olsun

Herkese günaydınlarrrr öğrenme günü yaklaştıkça heyecanda dahada bi artmaya başladı yarın adet günüm bakalım ne olacak. Sizlerden de güzel haberler alırız inşallah kızlar.

inşallah hadi bakalım Allah ım sana sağlıkla kucağına almayı nasip eden bi evlat versin inşallah tabi bizlerede 16::

Son düzenleme:
adet olmadan da test yapsak belli olur mu acaba kızlar yarın gerçi benim günüm ama

Son düzenleme:
canım benim hiç umudum kalmadı ya bir hesap yaptım biz bu ay çok verimsiz çalışma yapmışız 1 hafta önce bıraktık zaten ben biraz rahatsızdım stresli bir hafta geçirdim zaten bu ayı da belki de sırf bu yüzden kaybettim.ama sizlerden inşallah güzel haberleri alırım

Insallah o gunler gelirde bizde dikkat ederiz :) sen ogrendikce yaz buraya bizede bilgi olur bak ne guzel bebisini her evrede daha iyi taniyorsun cok guzel bisi yaa :)

evet evet canım merak etmeyin siz bi bebişlerini göbüşünüze yerleştirin her evre aklımda ezberimde benim nelere ne kadar dikkat etmeniz gerektiğini tecrübeyle sabit söylücem ben size

gece ruyamda gordumm cıft cızgıyı kocama soledım hatta sonra bı uyandım ruyaymıs hemen test yaptım negatıf cıktı adetıme 3 gun var olsaydı cıkardı : (

gece ruyamda gordumm cıft cızgıyı kocama soledım hatta sonra bı uyandım ruyaymıs hemen test yaptım negatıf cıktı adetıme 3 gun var olsaydı cıkardı : (

olur mu öle şey adet günün gelsin bakalım öncesinde çok az insan öğreniyor sonucu sen gününü geçmesini bekle.ben kendimden çalışma yetersizliğinden dolayı umutsuzum yukarıda sana yazdım hatta görmedin sanırım yattığım yerde bir hesap yaptım çok az çalışma olmuş :2:

ayyyyyy gebelik hormonu olarak bilinen şey idrara karışana kadar 10 gün geçer!!!! kanda bile görülmesi 3-4 günü alıır...ne bu idrar testi merakı???

canım geçmiş olsunn allah şifalar versin biran önce doktor şekerine bakmamış olsa gliforu vermez şeker düşürmek için o ilaç bnce. ya başka bi doktora tahliillerinle birlikte git hangi ilecı verdiğini ne kullanman gerektiğini tekrar sor ama kendi kafana göre ilacını bırakma.mazallah şeker diyabet şakaya gelmez. inşallah sende bize biran önce güzel haberler verirrsinn hamileliğini burada kutlarız

Kızlar herkese günaydınlarrr..

Bugün adet olmam gerekiyor ama inşallah olmaz gözünün içine bakıyorum kırmızıları görmiyim die Rabbim inşallahhh

evet evet canım merak etmeyin siz bi bebişlerini göbüşünüze yerleştirin her evre aklımda ezberimde benim nelere ne kadar dikkat etmeniz gerektiğini tecrübeyle sabit söylücem ben size

Insallah canim gobisler bebis olsun artik

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…