Ben anlamadim neden gerinmemeye ve donmemeye calisiyorsun
Herkese günaydınlarrrröğrenme günü yaklaştıkça heyecanda dahada bi artmaya başladı yarın adet günüm bakalım ne olacak. Sizlerden de güzel haberler alırız inşallah kızlar.
Insallah o gunler gelirde bizde dikkat ederiz :) sen ogrendikce yaz buraya bizede bilgi olur bak ne guzel bebisini her evrede daha iyi taniyorsun cok guzel bisi yaa :)
adet olmadan da test yapsak belli olur mu acaba kızlar yarın gerçi benim günüm ama
gece ruyamda gordumm cıft cızgıyı kocama soledım hatta sonra bı uyandım ruyaymıs hemen test yaptım negatıf cıktı adetıme 3 gun var olsaydı cıkardı : (
ayyyyyy gebelik hormonu olarak bilinen şey idrara karışana kadar 10 gün geçer!!!! kanda bile görülmesi 3-4 günü alıır...ne bu idrar testi merakı???gece ruyamda gordumm cıft cızgıyı kocama soledım hatta sonra bı uyandım ruyaymıs hemen test yaptım negatıf cıktı adetıme 3 gun var olsaydı cıkardı : (
kızlar doktora gittim baska bir doktora ve kan degerlerime bakmadan bana glifor 1000mg verdi bekarım kilom 60 kilom normal bu ilacı kullanmalımıyım iyce zayıflamıyım.6 ay kullan dedi kafam karıstı.pcos var.ama hiç begenmedim doktoru dioki kontrole ne geliyosun bu hastalıgın gitmez dedi ya kan degerlerime baktırmak isteyememmi.sonra dahiliyeciye gittim baktırdım prolaktinim 20 cıktıhipotroidim vardı 4 den 1,25 e düsmüs hap ile.sekerimede bakmadık ben gliforu kullanayımmı pek güvenemedim doktora sanki geciştirdi beni yani ilgilenmedi.bide adet ilacımı söylüyorum bilmiyor.ultrasonada idrara sıkısmadan baktı hemen gecistirdiya
Kızlar herkese günaydınlarrr..
Bugün adet olmam gerekiyor ama inşallah olmaz gözünün içine bakıyorum kırmızıları görmiyim die Rabbim inşallahhh
evet evet canım merak etmeyin siz bi bebişlerini göbüşünüze yerleştirin her evre aklımda ezberimde benim nelere ne kadar dikkat etmeniz gerektiğini tecrübeyle sabit söylücem ben size
Kızlar herkese günaydınlarrr..
Bugün adet olmam gerekiyor ama inşallah olmaz gözünün içine bakıyorum kırmızıları görmiyim die Rabbim inşallahhh
ayy hadi bakalım temz bir gün olsun inşallah
İnşallah kırmızıları görmezsin canım. Güzel heberlerini bekliyoruz.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?