ewt canım sonunda geldiii çattı bakalım ne olacak hafif hafif kasık ağrılarım var sanki ama bilmiyorum inşallah kırmızı görmem..
ayy hadi bakalım test filan yapacak mısın
2-3 gün geçsin diorum şimdiye kadar hep aceleci davrandım sonuç istediğim gibi olmadıBu seferde acele edersem sanki gene istediğim sonucu alamıycakmışım gibi geliyo o yüzden bekliycem bakalım
sabrın sonu selamet derler inşallah güzel haberlerini de duyarım
Ayyyy inşallahhhh :) İyi ki üye olmuşum ya vallahi çok iyi geliyor sizinle yaşadıklarımı paylaşmak çok teşekkür ederim :)
olur mu öle şey adet günün gelsin bakalım öncesinde çok az insan öğreniyor sonucu sen gününü geçmesini bekle.ben kendimden çalışma yetersizliğinden dolayı umutsuzum yukarıda sana yazdım hatta görmedin sanırım yattığım yerde bir hesap yaptım çok az çalışma olmuş :2:
sımdı gordum, bence calısmaya bakmaz bu ıs benım ılk kızım bır seferde oldu : ) tesadufen
ayyyyyy gebelik hormonu olarak bilinen şey idrara karışana kadar 10 gün geçer!!!! kanda bile görülmesi 3-4 günü alıır...ne bu idrar testi merakı???
ben kızımda çalışıyordum düşünmeye fırsatım yoktu doktor ilaç verdi ilk ay imkansız olmaz dedim ilacı kullandığım ilk ayda hamile kaldım
neyin var canım?Allahımmm....canım çok yanıyoooo
Kızlar herkese günaydınlarrr..
Bugün adet olmam gerekiyor ama inşallah olmaz gözünün içine bakıyorum kırmızıları görmiyim die Rabbim inşallahhh
aaa neden canım neyin varrr
karnım içerden yırtılıyo gibi acıyo sanırım bebiş büyüdükçe çekicem bu acıyı...
karnım içerden yırtılıyo gibi acıyo sanırım bebiş büyüdükçe çekicem bu acıyı...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?