Birlikte hamilelik bekleyelim mi???

• Konu Sahibi Konu Sahibi 38s
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
2-3 gün geçsin diorum şimdiye kadar hep aceleci davrandım sonuç istediğim gibi olmadı Bu seferde acele edersem sanki gene istediğim sonucu alamıycakmışım gibi geliyo o yüzden bekliycem bakalım

sabrın sonu selamet derler inşallah güzel haberlerini de duyarım

Selam tatlışlarım yaa dün hiç giremedim işim çok yoğun uf aklım sizde kalıyor..neyse bugün işimi bitirdim patronumu da şehir dışına yolladım rahatım

ne var ne yok yeni haberler var mı bakalım?

sımdı gordum, bence calısmaya bakmaz bu ıs benım ılk kızım bır seferde oldu : ) tesadufen

sımdı gordum, bence calısmaya bakmaz bu ıs benım ılk kızım bır seferde oldu : ) tesadufen

katılıyorum arkadaşıma olucağı varsa oluyor kızlar korunupta hamile kalan bir sürü insan var en önemli şey kafaya takmamak stres en büyük düşman

ayyyyyy gebelik hormonu olarak bilinen şey idrara karışana kadar 10 gün geçer!!!! kanda bile görülmesi 3-4 günü alıır...ne bu idrar testi merakı???

merak edıyorum sen hıc meraklanıp heyecanlanıp ıdrar testı yapmadın mı ??? Hem bu unlemlerde neyın nesııı!!!! Sen ıdrar testını sacm sapan goruyorsan yapmazsın olur bıter!!!!

ben kızımda çalışıyordum düşünmeye fırsatım yoktu doktor ilaç verdi ilk ay imkansız olmaz dedim ilacı kullandığım ilk ayda hamile kaldım

sıla, canım benim bat karıştı bu ay. sen yinede yeni batımı 24 temmuz olarak değiştiriver

ozozge, bat gününde başarılar dilerim canım inşaallah gelmez o kırmızılar, hiçbirimize uğramasın bu ay, aminn

ben kızımda çalışıyordum düşünmeye fırsatım yoktu doktor ilaç verdi ilk ay imkansız olmaz dedim ilacı kullandığım ilk ayda hamile kaldım

ne ilacı kullandın beyaz bulut? yumurta gelişimi için mi?

Kızlar herkese günaydınlarrr..

Bugün adet olmam gerekiyor ama inşallah olmaz gözünün içine bakıyorum kırmızıları görmiyim die Rabbim inşallahhh

inşallah gelmesin o kırmızılar hemde 9 ay boyunca (amin) inşallah güzel haberler verirsin canım yaa

Kızlar çok moralim bozuk telefondan size haber vermek için giriyorum.. Kırmızı kart yedim((( haptan sonraki 2.normal adetim.. Ben döngümü 30 gün hesaplamıştım ama 28. Günde geldi maalesef(( bir de işten çıkıp yazlığa gitmek için eve hazırlanmaya gitmiştim kırmızılarla karşılaştım.. Denize giremeyeceğime mi yanayım olmadığına mı bilemedim(( bu moral bozukluğuyla yola çıktım işte(( sizinle paylaşmak istedim canlarım...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…