6.gün doktora gittim evde test yapmıştım silik çizgiyi görmüştüm bir hafta önce
taze anne nasılsınnnnn nasıl gidiyor hamilelik
daha gelmediyse gelmeyecektir akrilimm güzel düşün güzel olsunn
Kızlar dün hastalanmadım ara ara ağrılarım oldu ama bugün sanki hastalanıcakmışım gibi ağrılarım çoğaldı hala inşallah olmaz diorum görmek istemiyorum kırmızıları eşim bile o kadar heycanla bekliyorki dün gece rüyasında pembe ayakkabı görmüş ben hamileymişim bizde çok takmış durumdayız Rabbim hayırlısını versin diorum her zaman ama bi yanımda olsun nolur die yalvarıyo Rabbime adet gününde her ay çektiği ağrıları çekipte hamile kalma kırmızıları görmeme ihtimali varmı :/
kızlar dün kan testi yaptırdım ve hcg 632 çıktı
herkese gunaydın bugun batıma son bır gun aslında kan testı ıcın aıle hekımıne gıtmeyı dusundum ama negatıf cıkarsa kadından da utanırım bozulurum dıye vazgectımm : (
kızlar şimdide doktor arayışına giriştim yorumlara bakıyorum hala bulamadım
nerde oturuyosun canım
kızlar ben çok kötüyümadet oldum ama ilginç tarafı ilkgün birkaç damla gelirdi okadar asıl yoğunluğu 2.gün yaşatdım busefer ilkgün çok fazlasıyla kanamam oldu korktum ve çok şaşırdım neden olabilir acaba
günaydın kızlaaaaaaaaaaar
bu sabah itibari ile kırmızıları görmüş bulunmaktayımbu ay tırt çıktık
günaydın kızlaaaaaaaaaaar
bahçelievlerde medical parkı düşünüyordum fakat çok yorum okudum para yiyici bi hastane diyolar off kafam çok karıştı
şekerimmm bende de tam tersi oldu...benimde ilk gün yoğun gelirdi ama 1-2 damla geldi..2. berbat yoğundu...hava değişiklği ve bu hamilelik stresi yapıyor insanda bunları...
yaaa offf yaaaaben senden çok ümitliydim şekeirm...o kırmızılardan nefret ediyorummmm
günaydın canımmm
olmadı die üzülme vardır Rabbim'in bir bildiği Allah hayırlı zamanda nasip etsin canım
izmitte otursaydın doktor önerebilirdim ama istanbul hakkında bi fikrim yok canım.. off doktor bulmakta çok zor gerçekten
Günaydın canım skma canını önümüzdeki maçlara bakıcaz artıkkkkkgünaydın kızlaaaaaaaaaaar
günaydın hatunlar :) uzun bi aradan sonra yine burdayım keşke güzel haberlerle gelebilseydim ama malesefsizlerde ne var ne yok bakayım :) hamileler nasıl gidiyo hamilelik:)
günaydın canımmm
olmadı die üzülme vardır Rabbim'in bir bildiği Allah hayırlı zamanda nasip etsin canım
forumda birkaç yere yazdım ama cvp yok maalesef :18:
günaydın canım
bozmayın moralleri Allah büyüktür en kısa zamanda nasip eder inşallah Rabbim
benim güzel gidiyor Allah'a şükür bi sorunum yok bugün denizle tanıştırcam bebişimi
sağol canım yok üzülmedim bu ay. çok hesap kitap yaptım. cevabımı aldım bu ay akışına bırakacam
aman aman maşallah hiç bi sorun olmasın hiç inşallah hayırlısyla alın bebişlerinizi kucağınıza..denize gir ama havuza girme bence tatlım ben hamileliğmde idrar yolu enfeksiyonu geçirmişim ve bebeğimizi kaybettik..sıcaklara aldanıp sakın terliğni çıkartma ayağından anlaştık
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?