hoşbuulduk cnm çok saol inş tutmuştur dua edin oldmu
topikçe dua ediyoruz canım birbirimize. inşallah yakında kavuşursun bebişineee
sende pko mu var canım :26:
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
hoşbuulduk cnm çok saol inş tutmuştur dua edin oldmu
biraz araştırayım o zaman canım. kan testinin sonucuna da bakayım ona göre kullanırım. salı kontrol var bide. gider sorarım bişeyim yoksa bunu kullanmam zarar verirmi diye
pinksugar bende tanışmadım senle galibaaa. hoşgeldin topiğe. inşallah tutmuştur da bebeğin seninledir![]()
:44: anladım canım doktora filan gittin mi peki
topikçe dua ediyoruz canım birbirimize. inşallah yakında kavuşursun bebişineee
sende pko mu var canım :26:
çoktan gttm tatlım pkoluym bnde klomen tedavsi göryorum şmdilk
tamam canım en iyisi o olacakşimdi hani ilacı iyi biliyorum da senin için bişey diyemiyorum bebeğim
evet sen en iyisi tahlil sonuçlarına da baktır ona göre kullanırsın![]()
çoktan gttm tatlım pkoluym bnde klomen tedavsi göryorum şmdilk
hımmm :44: ay inşallah bu ay melegin seninledir canım benim kalbini ferah tut... olumlu düşün herşeyidualarımız seninle canımm
![]()
ooo sen uyuyabilmişsin ben hiç uyuyamıyorum yaben 11.30 da kalktımuykum yok ama hiç bişey yapmak istemiyorum .. bgn eşim de nöbetci tek basıma iftarımı yapcam
![]()
ama sende iğnenin etkisi geç başladı ya ondandır canımcnm iğnenin etksi 10 günde falan btyomuş ama doktor blir artk bugün 12. günm
geçmiş sayfaları okuyodum ancak gelebildim :)
kızlar bnm kociş geldi hastaneye gtcez ya erkenden gtmem azm biraz uzak yne gelrm oldmu öptm sizi![]()
![]()
tamam canım en iyisi o olacak
doktor bana da klomen verdi canım. bi yıldır çocuğum olmuyo dedim de.ama bi aydır olmuyo çocuğum
öyle demeyince ilgilenmiyolar diye 1 yıl dedim bende. ama şimdi de klomen verdi. napsam kullansammı bilemedim. eşime de vitamin verdi.![]()
bebişe selam söyleeee![]()
tamam canım en iyisi o olacak
doktor bana da klomen verdi canım. bi yıldır çocuğum olmuyo dedim de.ama bi aydır olmuyo çocuğum
öyle demeyince ilgilenmiyolar diye 1 yıl dedim bende. ama şimdi de klomen verdi. napsam kullansammı bilemedim. eşime de vitamin verdi.![]()
tamam canım hayırlı haberlerle dönersin inşallahkızlar bnm kociş geldi hastaneye gtcez ya erkenden gtmem azm biraz uzak yne gelrm oldmu öptm sizi![]()
![]()
heyyyyyyyyy![]()
noluo burdaa ??![]()
![]()
heyyyyyyyyy![]()
noluo burdaa ??![]()
![]()
canım sende enfeksiyon varmıs o yüzden vermedi mi doktor... bu verilen ilaçlar doktor tedaviyi hızlandırmak için veriyo.. klomen bildiğim kadarıyla yumurtayı çatlatmaya yarıyo ... eşine verilen vitamin hapı da bizim folikasit kullandıgımz ilaçlarla hemen hemen aynı... bence öyle düşünme ...
ne olsun beee.. nöbetcıydım akşam. cok yorgunum bu gun daha eve gdip evi toparlıcam yemek yapıcam falan filan. ohooo bu gün bitmez walla akşam olsa da uyusammmişler kesat yaaa.yeni hamiş haberleri bekliyoz bakalım. sende ne var ne yok
![]()
bişey mi saklıyorsunuz benden yoksammmhiççççç![]()
kız ağzını yiyim be inşallah saol moral verdğn içn![]()