• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Birlikte hamilelik bekleyelim mi???

• Konu Sahibi Konu Sahibi 38s
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
biraz araştırayım o zaman canım. kan testinin sonucuna da bakayım ona göre kullanırım. salı kontrol var bide. gider sorarım bişeyim yoksa bunu kullanmam zarar verirmi diye:37::37::37:
pinksugar bende tanışmadım senle galibaaa. hoşgeldin topiğe. inşallah tutmuştur da bebeğin seninledir :16::16::16::16:

şimdi hani ilacı iyi biliyorum da senin için bişey diyemiyorum bebeğim:50::50:
evet sen en iyisi tahlil sonuçlarına da baktır ona göre kullanırsın:34:

şimdi hani ilacı iyi biliyorum da senin için bişey diyemiyorum bebeğim:50::50:
evet sen en iyisi tahlil sonuçlarına da baktır ona göre kullanırsın:34:
tamam canım en iyisi o olacak :34:
çoktan gttm tatlım pkoluym bnde klomen tedavsi göryorum şmdilk

doktor bana da klomen verdi canım. bi yıldır çocuğum olmuyo dedim de.ama bi aydır olmuyo çocuğum :47::47::47:
öyle demeyince ilgilenmiyolar diye 1 yıl dedim bende. ama şimdi de klomen verdi. napsam kullansammı bilemedim. eşime de vitamin verdi. :31::31:

ben 11.30 da kalktım :52:uykum yok ama hiç bişey yapmak istemiyorum .. bgn eşim de nöbetci tek basıma iftarımı yapcam :31::31:
ooo sen uyuyabilmişsin ben hiç uyuyamıyorum ya:50::50:
tek başına da iftar zor olur bebeğim ya :31:

cnm iğnenin etksi 10 günde falan btyomuş ama doktor blir artk bugün 12. günm
ama sende iğnenin etkisi geç başladı ya ondandır canım:34:
evet dr iyice bi baksın bakalım da inşallah tutmuştur:46::46:

geçmiş sayfaları okuyodum ancak gelebildim :)

hmm anladım canım bende diyorum niye susuyor:13::13:

kızlar bnm kociş geldi hastaneye gtcez ya erkenden gtmem azm biraz uzak yne gelrm oldmu öptm sizi :38::38::38::38::38::38: :10::10::10::10::10::10::10::10:

doktor bana da klomen verdi canım. bi yıldır çocuğum olmuyo dedim de.ama bi aydır olmuyo çocuğum :47::47::47:
öyle demeyince ilgilenmiyolar diye 1 yıl dedim bende. ama şimdi de klomen verdi. napsam kullansammı bilemedim. eşime de vitamin verdi. :31::31:

bi iki ay bekle cnm sonra başlarsn daha çok yenymişki

canım sende enfeksiyon varmıs o yüzden vermedi mi doktor... bu verilen ilaçlar doktor tedaviyi hızlandırmak için veriyo.. klomen bildiğim kadarıyla yumurtayı çatlatmaya yarıyo ... eşine verilen vitamin hapı da bizim folikasit kullandıgımz ilaçlarla hemen hemen aynı... bence öyle düşünme ...:29:

canım sende enfeksiyon varmıs o yüzden vermedi mi doktor... bu verilen ilaçlar doktor tedaviyi hızlandırmak için veriyo.. klomen bildiğim kadarıyla yumurtayı çatlatmaya yarıyo ... eşine verilen vitamin hapı da bizim folikasit kullandıgımz ilaçlarla hemen hemen aynı... bence öyle düşünme ...:29:

tatlım kullanayım mı ozaman. zararı olsa zaten vermez doktor. çokta ilgilliydi zaten. sevdim bu adamı :21::21::21:
eşim için erken boşalmayı sordu :17::17::17: :17:yok dedim. ona vitamin verdi :23::23::23:

Son düzenleme:
işler kesat yaaa.:47::47: yeni hamiş haberleri bekliyoz bakalım. sende ne var ne yok :31::31:
ne olsun beee.. nöbetcıydım akşam. cok yorgunum bu gun daha eve gdip evi toparlıcam yemek yapıcam falan filan. ohooo bu gün bitmez walla akşam olsa da uyusammm :31: bebiş konusuna gelince sanırsam daha var benım batıma. 2 hafta kadar falan.. hayırlısıyla mera22 ile beraber güzel haberleri suncaz sizeee :1: ayıptır söylemesi meramla batımız aynı gün ondan ümitliyim bennn :31:
bişey mi saklıyorsunuz benden yoksammm :53::53:

:1:

Back
X