Birlikte hamilelik bekleyelim mi???

• Konu Sahibi Konu Sahibi 38s
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi

Dualarımız seninle canımm... umarım müjdeli haber verirsin bize

ya benimkine ne demeli haha:) kurşun kalemin arkasındaki silgi yerine sığacak kadardı dün öyle yazıyordu :)

Bu yorumlara bitiyorum ya

Canım stress en büyük nedenmiş neden olmuyor diye kafana takma akışına bırak Umarım en kısa sürede bebişin gelir....

herkese günaydııın. midem çok kötü yaaa. sahurda hamurişi yedim kötü yaptıı :105::105::105:

aynı durum bendede söz konusu olduğu için kuru incir yiyorum ben çok iyi geliyo tavsiye ederimmm yada kuru kayısı ye cnmmm

Canim kuru incir kuru kayisi kuru erik hepsini denedim bu aksam armut kompostosu yapacagim ilac kullanmak stemiyorum bitki cayida ya hsmilrysem diye dogal yollar aramaya devam

Canim kuru incir kuru kayisi kuru erik hepsini denedim bu aksam armut kompostosu yapacagim ilac kullanmak stemiyorum bitki cayida ya hsmilrysem diye dogal yollar aramaya devam
kuzum evinde bal varmıı ??

bal eğer sıcak suya katılıp içilirse ishale, soğuk suya bal konup içilirse kabızlığa neden oluyor. teyzem söylemişti takvım yaprağnın arkasında okumuş şimdi aklma geldi. gercekten iyi geliyor. eğer kabızlığı gecırmek istiyorsan sıcak suya 1yk koy iyice karıştır iç kuzumm

kızlarr çok yakın bi arkadşm cuma gnü doğum yapckk ki benim en yakın arkadşm.. sırf biz ayrılmayalım diye eşim evi bile onların alt sokağndan tuttu o derece samimi bi arkadşm.. aynı zamanda iş arkdaşm.. acaba diyorum ona ne hediye alsam ? :44:

benim kuzenimin çok yakın arkadaşı var hatta sizin gibi komşular kız doğumuna böyle çiçek buketi gibi yapılmış çok şık bebek bezi buketi getirmişti.. ama öyle güzel yapılmıştı ki herkes bayılmıştı..sonra eve ne getirdiğini bilmiyorum ama bence altın takmıştır..

aaa cicek göndeermek gerçekten çok mantıklıııııı ama o merkezde doğurucak bense ilcedeyim. nasıl cicek göndeerebilirmki??

günaydın kızlar.....nasılsınız? ben hala hamilelik bekliyorum da size takılayım dedim

inşallah canım
bu arada kaç yaşındasın bizim listede yoksun da merak ettim ben

topik okadar hızlı ilerliyo ki ben listeyi kacırmısım ya 26 yasındayım canım ben bebiş için tam zamanı diye düşünüyorum inş allahım verir herkesesen kac yasındasın canım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…