- 8 Mayıs 2013
- 2.528
- 138
- 123
kızlar doktordn geldm şmdi Allahma şükr kist falan olammış yumurtam çok büüymş o yüzden bukad çok sanı yapyomuş gebelik testi istedi kan verdm yarn çıkcak sonuç inş hayrlsı olur dua edin bana :26::26::26::26::26:
ya benimkine ne demeli haha:) kurşun kalemin arkasındaki silgi yerine sığacak kadardı dün öyle yazıyordu :)
Kizlar merhaba bende 1 senedir deniyorum ama olmuyor, esimle benim sorunumuz yok ama Rabbim'in takdiri, gecen sene bu zamanlar bir dusuk yaptim 5 haftalik ama ondan beri denemedeyiz hala. Hatta daha bugun adet oldum yani benim bat 10 agustos olmasi lazim. Hepimizin hakkinda hayirlisi olsun insallah
aynı durum bendede söz konusu olduğu için kuru incir yiyorum benGunaydinnnnn herkese aynen uykum var midem bulaniyo kabizim ufff
aynı durum bendede söz konusu olduğu için kuru incir yiyorum bençok iyi geliyo tavsiye ederimmm yada kuru kayısı ye cnmmm
kuzum evinde bal varmıı ??Canim kuru incir kuru kayisi kuru erik hepsini denedim bu aksam armut kompostosu yapacagim ilac kullanmak stemiyorum bitki cayida ya hsmilrysem diye dogal yollar aramaya devam
kızlarr çok yakın bi arkadşm cuma gnü doğum yapckkki benim en yakın arkadşm.. sırf biz ayrılmayalım diye eşim evi bile onların alt sokağndan tuttu o derece samimi bi arkadşm.. aynı zamanda iş arkdaşm.. acaba diyorum ona ne hediye alsam ? :44:
aaa cicek göndeermek gerçekten çok mantıklıııııı ama o merkezde doğurucak bense ilcedeyim. nasıl cicek göndeerebilirmki??benim kuzenimin çok yakın arkadaşı var hatta sizin gibi komşular kız doğumuna böyle çiçek buketi gibi yapılmış çok şık bebek bezi buketi getirmişti.. ama öyle güzel yapılmıştı ki herkes bayılmıştı..sonra eve ne getirdiğini bilmiyorum ama bence altın takmıştır..
günaydın canım iyi yapmışsıngünaydın kızlar.....nasılsınız? ben hala hamilelik bekliyorum da size takılayım dedim
Günaydın:
günaydın canım iyi yapmışsın
bu arada batın ne zaman
sorma canım yabaya uzakta temmuz sonu, beklemededim anlayacagın sende ne var ne yok
sorma canım yabaya uzakta temmuz sonu, beklemededim anlayacagın sende ne var ne yok
benim durumda senden farksız değil 12 günüm var benimde:26::26::26:
hayırlısı olsun canım yainş bu ay güzel haber alırız hepimiz
inşallah canım
bu arada kaç yaşındasın bizim listede yoksun da merak ettim ben
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?