günaydın canım iyi yapmışsın
bu arada batın ne zaman
nasılsın canım
listemiz ilk sayfada tatlım evet uygun bi yaştasın :13:topik okadar hızlı ilerliyo ki ben listeyi kacırmısım ya26 yasındayım canım ben bebiş için tam zamanı diye düşünüyorum inş allahım verir herkese sen kac yasındasın canım
Biraz endişeliyim.bbenim kırmızılar hala gelmedi.doktorun verdiği adet söktürücüyü de almadım.15 gün gecti bat tarihimden itibaren.
şekerim internette çiçek siteleri var hemen kartla al götürsünler..aaa cicek göndeermek gerçekten çok mantıklıııııı ama o merkezde doğurucak bense ilcedeyim. nasıl cicek göndeerebilirmki??
günaydın tatlıııımgünaydın
günaydın canımGünaydın:
Öğrendiğim kadarıyla erkek dışarı boşalsa dahi gebe kalma ihtimali varmış yeni öğrendim.eşim dışarı boşalıyor korunmuyoruz yani gebe kalmayı planlamıyordum anca adetim gecikeli 9 gün oldu ve 4. ya da 5. gündeydi sanırım idrar testi yaptım sonuç negatif çıktı öncesinde su içmiştim bu etkilemişş olabilir mi sonucu.? hala hasta olmadım ve göğüslerim ciddi anlamda şiş uçlarında zaman zaman agrım oluyor aynı zamanda akıntım var su gibi. her ne kadar gebe kalmayı planlamamıs olsamda bunu istiyorum ve test alıp negatif çıkmasından çekindiğim için bekliyorum hala :/ üfffffff
listemiz ilk sayfada tatlım evet uygun bi yaştasın :13:
bende 22 yaşındayım:13:
nasılsın bebeğimgünaydın tatlıııım
ay ne güzel senin yaşına göre ben yaslanmıs mıyım neinş coookkkk tatlı bebişlerimiz olur
listemiz ilk sayfada tatlım evet uygun bi yaştasın :13:
bende 22 yaşındayım:13:
tatlım sen kan testi yaptırmış mıydın
hamile olsan şimdiye kadar kendini belli ederdi.. bence bi kez daha git dr ye ve adet söktürücüyü kullanmalısın..
seni de anlıyorum bi umut ama ya bebek yoksa.. böylesi durumlarda dr ye gitmelisin
sen kaç yaşındasın ki şekerim?ay ne güzel senin yaşına göre ben yaslanmıs mıyım neinş coookkkk tatlı bebişlerimiz olur
nasılsın bebeğim
Doktora gittim.ama çok ilgisiz bi doktordu.haftaya pazartesi kendi doktoruma gideceğm.adet söktürücü kullanmanın sakincası olabilir diye yazı okudum.o yüzden güvenemedim.şimdi esimin memleketindeyiz köyde.o yüzden dönünce gidecegm insallah.sen nasılsin
sen kaç yaşındasın ki şekerim?
iyiyim tatlımm sen nasılsın bakim?
hepiniz öpüldünüz hanımlar görüşürüz sonra38s cim tesekkür ederim sohbetin için tekrar gelicem topiğe
Allah'ım hepinize gönlünüze göre, hayırlıysa bebişlerinizi kucağınıza almanızı nasip etsin. Bende bu ay geciktim. Öncelikle kendim test yaptım ve kafa karıştırıcı birşey çıktı. Emin olamadığım için dr ye gittim muayene oldum. Döl yatağın kalınlaşmış dedi ama kan testi negatif... Ne yazıkki bebişim yokmuş.
bende tam onu diyodum kendi kendimeGünaydın canlar nasılsınz özledim sizi kaç kündür girmedim topiğe
canımmm benim batı yazarmısın 31 temmuzzz
mrb canım çook geçmiş olsun ya üzme kendinirabbim zamanı gelince nasip eder meleklerinden inşallah
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?