Birlikte hamilelik bekleyelim mi???

• Konu Sahibi Konu Sahibi 38s
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
yok canım bende de oluyo ama devamlı değil ve yoğun değil. hamişlerin belirgin oluyo yoğun oluyo. rahim sütü deniyo zaten o akıntıya. rahmi besliyomuş

AAaahhaa bende korkuyordum iltihap var heralde o geliyo diyorumm içim rahatladı valla kkıssss

Son düzenleme:
kızlar doktordn geldm şmdi Allahma şükr kist falan olammış yumurtam çok büüymş o yüzden bukad çok sanı yapyomuş gebelik testi istedi kan verdm yarn çıkcak sonuç inş hayrlsı olur dua edin bana :26::26::26::26::26:

Insallah canim :)

inşallah hamişsindir canım

inşalllah doktor da 15. haftaya kadar sürer dedi

dün gece kötüydüm eşime sahur hazırladım artık kokulara dayanmayıp yattım zencefil ve limon suyunu yatmadan önce denemiştim fayda etmedi gecede nane limon kaynattırdım eşime sonrasında rahatladım bugün çok şükür iyiydim akşama kadarda tuzlu kraker yedim ve rahattım gece bişey yeme belki oda etkiliyordur
nane limon dene inş. sanada faydası olur

ya benimkine ne demeli haha:) kurşun kalemin arkasındaki silgi yerine sığacak kadardı dün öyle yazıyordu :)

evet canım dün okudum onu çok hoşuma gitti
bide çok büyükmüş gibi anlatıyodu artık kurşun kalemin arkasındaki silgi yerine sığabilir gibi bişey yazıodu bayıldıımmm

üzme kendini hayırlısı böyle imiş demekki herşeyin zamanı takmamaya çalış
Rabbim gönlüne göre versin en kısa zamanda

Kizlar merhaba bende 1 senedir deniyorum ama olmuyor, esimle benim sorunumuz yok ama Rabbim'in takdiri, gecen sene bu zamanlar bir dusuk yaptim 5 haftalik ama ondan beri denemedeyiz hala. Hatta daha bugun adet oldum yani benim bat 10 agustos olmasi lazim. Hepimizin hakkinda hayirlisi olsun insallah

benim de tam tersi ya çalışırken gözlerim kapalı giderdim işe şimdi sabahın ta köründe uyanıyorum bugün uyuyamadım da üstüne 5 buçuktan beri ayaktayım:26:
hep öyle olur zatenn.. çalışıyor olsan uyumak istersin çalışmasan sabahın bilmemkacında ayaktasın hiç güzel bi duygu değil bu.. pazartesiden beri uykusuzum bennnnn.. h sonunu iple cekıyorum ama eminim sabahın köründe kalkıcam bende.. çünkü çalışırken kafa iyice yoruluyor. e üstüne bide vücut yorgunluğu eklenince.. uykuyu alamıyorsun. çalışmayıp evde durduğunda da pek kafa yorulmuyor onun için sabahn köründe kalkıyorsun kanımca.. :26:

Hayırlı sabahlar.çok üzüldüm yaaaa.seni çok iyi anlıyorum.kızın için bozma moralini.inşallah bi dahaki sefere kısmet olur.her gecenin bir sabahı ,her kışın bir bahari vardır.umut vee duaya devam inşallah....

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…