- 14 Mayıs 2010
- 16.477
- 22.430
- 923
yok canım bende de oluyo ama devamlı değil ve yoğun değil. hamişlerin belirgin oluyo yoğun oluyo. rahim sütü deniyo zaten o akıntıya. rahmi besliyomuş
kızlar doktordn geldm şmdi Allahma şükr kist falan olammış yumurtam çok büüymş o yüzden bukad çok sanı yapyomuş gebelik testi istedi kan verdm yarn çıkcak sonuç inş hayrlsı olur dua edin bana :26::26::26::26::26:
kızlar doktordn geldm şmdi Allahma şükr kist falan olammış yumurtam çok büüymş o yüzden bukad çok sanı yapyomuş gebelik testi istedi kan verdm yarn çıkcak sonuç inş hayrlsı olur dua edin bana :26::26::26::26::26:
inşalllah doktor da 15. haftaya kadar sürer dedi
ayyy benim ufaklık susam kadarmış okadar küçük mü yaaaa
evet bendede olmuştu hala da oluyorrr
ya benimkine ne demeli haha:) kurşun kalemin arkasındaki silgi yerine sığacak kadardı dün öyle yazıyordu :)
evet canım dün okudum onu çok hoşuma gitti
bide çok büyükmüş gibi anlatıyodu artık kurşun kalemin arkasındaki silgi yerine sığabilir gibi bişey yazıodu bayıldıımmm
aldım test sonucunuu kooosskoca bır negatıfff pekı ya o bel kasık agrılarıı mıde bulantılarııı bas donmelerı gogus sızlamalarıı neydı Allahın belası o belırtıler neydıı su anda kendımı okadar mutsuz hıssedıyorumkı kızıma soz verdım ama olmadı Allah yavrumun canını sag etsınn
çoooooookkkkkkkkkkk uykummmmm vaaaaaaaarrrrrrrrr
hep öyle olur zatenn.. çalışıyor olsan uyumak istersin çalışmasan sabahın bilmemkacında ayaktasınbenim de tam tersi ya çalışırken gözlerim kapalı giderdim işe şimdi sabahın ta köründe uyanıyorum bugün uyuyamadım da üstüne 5 buçuktan beri ayaktayım:26:
çoooooookkkkkkkkkkk uykummmmm vaaaaaaaarrrrrrrrr
aldım test sonucunuu kooosskoca bır negatıfff pekı ya o bel kasık agrılarıı mıde bulantılarııı bas donmelerı gogus sızlamalarıı neydı Allahın belası o belırtıler neydıı su anda kendımı okadar mutsuz hıssedıyorumkı kızıma soz verdım ama olmadı Allah yavrumun canını sag etsınn
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?