evet yokkk çalışmaa
eşinle hoş sohbet var. güzel anılar var iki güzel lakırdı varrrr![]()
haddiii eşinle sohbete diyelim ozaman güzelmiş bu
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
evet yokkk çalışmaa
haddiii eşinle sohbete diyelim ozaman güzelmiş bu![]()
evet yokkk çalışmaa
ne diyelim başka bi isim bulalım bu durumaaa :44::44:
haddiii eşinle sohbete diyelim ozaman güzelmiş bu![]()
utandımmmm
Muhabbet mi desek oyun oynamak mı desek :26::26::26::26::26::26:
fındıkabuğu senin bebiş benm doğumgünümden bi gün sonra doğuyooo
![]()
oyun oynamak mııı oynaşmak gibi miii![]()
![]()
canım o tarihte bi değişim olabilir dün doktor 10 mart dedi.. 5+3müşüm ama son adetim 4haziran 2gün erken söyledi neye göre hesaplanıyo bilmiyorum ki.. 29nda başka bi doktora gidicem beğenirsem ona devam edicem. bakalım tarih olarak o ne söylicek ona göre burdaki tarihi değiştiririm. ya senin d.gününden 1gün sonra yada önce olcak gibitabi beklerse sonuna kadar
![]()
bende muhabbet diye düşündüm
![]()
Sohbet![]()
Oynaşmak dicektim de kıvırdımmmm![]()
Kıss sana meşur sorularımı sordum mu?
Hangi aralıklarla çalıştın? çalışmadan sonra yattın mı? ne kadar yattın ? :26::26::26:![]()
yatmak yokkk yatmak yokkkenfeksiyon yapıyooo :18::18::18:
Kıss sana meşur sorularımı sordum mu?
Hangi aralıklarla çalıştın? çalışmadan sonra yattın mı? ne kadar yattın ? :26::26::26:![]()
Ayyy evettt sende de mi oldu bende ilk denemede oldu 8 dk fazla yatamıyorum doktorrr öle deddiiiii![]()
ben adetim başlamadan önceki gün başladım ilknasıl bi duygu die merak ettim
benim 8nde bitti 9 11 13 15 17. günler çaıştım. hesabıma göre 15i yumurtlama günümdü. bu sayıları aklımda tutmadım heee telefonuma not almıştım ordan bakıp yazıom![]()
ayyy evett unuttum yazmayı ben hiç yatmadım....
hemen yıkanıp temizlenmek daha mantıklı geldi. ayrıca ayıptır söylemesi hemen wc girmek gerekiyomuş aklınızda bulunsun.. ben öyle yaptım
ayyy evett unuttum yazmayı ben hiç yatmadım....
hemen yıkanıp temizlenmek daha mantıklı geldi. ayrıca ayıptır söylemesi hemen wc girmek gerekiyomuş aklınızda bulunsun.. ben öyle yaptım
2 günde 1 yaniiiiigüzel bende öle sohbet
ediyoum da çünkü
![]()
ayy çok güldümm yaa sıhbet muhabbet...bende maç diyorum her seferinde 0-0 bitiyor...bir türlü gol olmadı yahuuuu
evet zaten olacak olduktan sonra 2 dk içinde ulaşıyormuş spoşlar
Bana doktor 8 dk dan fazla yatma wc ye git kçük tuvaletini yap dedi... Enfeksiyon olmaz dedi öyle yaaprsan bende yatmıyorum o yüzden herkese soruyorum yattık dediler içim rahatladı bi bakıma senden duyunca![]()
heee bi de kaçıncı denemendi![]()