Birlikte hamilelik bekleyelim mi???

• Konu Sahibi Konu Sahibi 38s
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
hay allah hepimizin bi derdi var işte. inşallah bir an önce bebişleniriz :))) ciyak ciyak bağırır evlerimizde :)

inşallah tatlım :) ben çocuk sesine hiç dayanamam ya sinir oluyorum :))yan komşunun bebeği olacak öbür ay onu düşünüyorum :))

öyle tatlım ben çok sabırsız biriyim aslında ama artık çok rahatım herşey kafada bitiyo bence :)))

Ayy inşallah bu ay güzel haberler alırız.rabbim kalbimizden geçeni hayırlısıyla nasip etsin bize.hepimize..

bu ayda olmayacak gibi bi his var içimde nedense ama hayırlısı olsun...

Yaa oyunbozanlık yapma yavrum hani umut dolu forum demiştim ya onun aslı senden geliyor sonra katılanlardan.hayırlısı neyse o olsun inşallah tosun olur

Yaa oyunbozanlık yapma yavrum hani umut dolu forum demiştim ya onun aslı senden geliyor sonra katılanlardan.hayırlısı neyse o olsun inşallah tosun olur

teşekkür ederim bitanem ben umudumu kaybetmem merak etme sadece içimden öyle geçti :)))

canım gerçektende bu topik bi bakıma umudumun belgesi. topiği açmadan önce bayağı bi yazı okudum ama hep yapmacık bi ortam vardı. bende gerçekten hem umutla bi bekleyiş hemde samimi arkadaşlıklar istiyordum ve oldu çook şükür. hepinize çook teşekkür ederim ilginiz için. sizleri tanımak çok güzel..

bi ayrıntıyı da söyleyim bu topiği açalı henüz 1 ay bile olmadı inşallah uzun uzun yıllar burdayız. bebişlerimizde burda büyür

Asıl biz sana teşekkür ederiz.umut dolu başlıklara umut dolu insanlar geldi, ve birbirimizi ne kadar pozitif etkiliyoruz ki kısa sürede bir sürü arkadaşımız hamile artık:)))

Asıl biz sana teşekkür ederiz.umut dolu başlıklara umut dolu insanlar geldi, ve birbirimizi ne kadar pozitif etkiliyoruz ki kısa sürede bir sürü arkadaşımız hamile artık:)))

işte bu yorum beni benden aldı

çok sevinmeyeyim ama internetten sabahki tahlil sonuçlarını aldım.

FSH - 6,21
Estradiol E2 - 130
LH - 2,61

şu an için normal görünüyor ama doktor karar verecek elbette. c.tesi görüşebileceğim doktorumla. bekleyiş heyecanlı olacak. :)

bende kendi adıma çok teşekkür ediyorum bu topiği açtığın için bende sizleri tanıdığım için çok mutluyum

evet çoğu topiğe ısınamadım ben burada cidden samimi bir ortam var iyiki açmışsın bu topiği :))

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…