Birlikte hamilelik bekleyelim mi???

• Konu Sahibi Konu Sahibi 38s
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
ilk başta kötü gelir tadı ama 2 gün sonra alışırsın :)

ay inşallah yaa. ben yemek falan ayrımam önüme ne gelse yerim ama midem kokulara karşı müthiş hassas. ilk içtiğimde dünyamı şaşırdım çok kötü geldi ama ilaç niyetine içicem sonuçta ilaçların da tadı ve kokusu kötü.

:))) yani orası öyle canım ben 1 hafta içtim sonra bırakmak zorunda kaldım. ilk içtiğimde midem nasıl bulandı ama zorlayarak içtim sonunda:) 2 gün sonra alışıyosun ama merak etme

:))) yani orası öyle canım ben 1 hafta içtim sonra bırakmak zorunda kaldım. ilk içtiğimde midem nasıl bulandı ama zorlayarak içtim sonunda:) 2 gün sonra alışıyosun ama merak etme

niyetine girmiştim zaten. regl'imin bitmesini bekliyorum. tarif çantamda :) ayrıca sen de moral verdin iyice gaza geldim :)

soğan şu içi beyaz, dışı açık kahverengi olanlardan olacak herhalde ben öyle anladım. su soğanı derler bizim burda. sanırım ondan yapıcam değil mi?

inşallah tatlım yaa Allah söyletti bebeklerimi dedin ikiz mi olacak yoksa bakalım

inşallah :) valla hiç belli olmaz belkide ikiz olacak benim 4 yaşında bir kızım var daha hamile olduğumu bilmiyor milet buna soruyor kardeşin olacakmı diye buda her seferinde iki tane birden olacak benim kardeşim bende o yüzden içimde geldiği için öyle bebeklerim yazdım sağlıklı olsunda kaçtane olursa olsun isterim :)

:)) evet canım beyaz soğan olacak 2 su bardağı suyu kaynat, soğanı 6ya böl içine at 5 dk kaynasın ılık iç :) öğle ve akşam yemekten önce

hmm anladım canım hayırlısı olsun

:)) evet canım beyaz soğan olacak 2 su bardağı suyu kaynat, soğanı 6ya böl içine at 5 dk kaynasın ılık iç :) öğle ve akşam yemekten önce

tarif konusunda sıkıntı yok ama soğana karar verememiştim. şimdi netleşti kafamda. ben öğle ve akşam yağamıycam. saraçoğlu sitesinde çalışanlar akşam yemekten önce ve yatarken içsinler diyor. taze yapılıp içilmesi gerekiyor ya o yüzden. benim için kolaylık oldu. inşallah şifa da olur.

inşallah sana da şifa olur canım

Haklisin dusunmucem artik :))
Senindemi ilk bebek olcak canim ?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…