Birlikte hamilelik bekleyelim mi???

• Konu Sahibi Konu Sahibi 38s
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
Kızlar merhabalar, epeydir giremiyorum, özledim sizleri walla :) günaydın herkesee :)

günaydınnn. dün akşam işten çıktım test yaptım hamile olmadığımı öğrendim ve akabinde adet oldumm ( adetim bittikten sonra soğan kürüne başlıyacam

bir dahaki sefere inşallah. ben de başlıycam soğan kürüne 1-2 gün sonra.

kızlar siz soğan kürüne neden başlıycaksınız? yani kist fala mı var, yoksa sadece kolay hamile kalmak için mi? ben de araştırdım biraz, İ.Saraçoğlunun kürlerini, ben incir kürüne, eşim de keçi boynuzu kürüne başladık. Soğan kürü yapmadım yani. Daha 1 hafta olmadı başlayalı, adetim bitmeden başladım ben yani. Faydasnı göreceğime inanıyorum. Ne de olsa her işin başı inanç

canımm soğan kürü resmen içimizi temizliyor kist varsa iltihap varsa onları temizliyor adet düzensizliğini düzenliyor denemede fayda var kullanan çok kişi hamile kalmış

yok cnm açıkcası iltihap yada kist yoktu bende ama bir iki aya daha bebişim gelmesse göbüşimedoktora görünüp eğer varsa başlarım bakalım

ben başlıyacamm benim kahverengi lekelenmelerim geliyor adet öncesi ve sonrası 15 gün kürü yapıp içeyim bakayımm belki iyi gelir

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…