günaydınnn. dün akşam işten çıktım test yaptım hamile olmadığımı öğrendim ve akabinde adet oldumm( adetim bittikten sonra soğan kürüne başlıyacam
günaydınnn. dün akşam işten çıktım test yaptım hamile olmadığımı öğrendim ve akabinde adet oldumm( adetim bittikten sonra soğan kürüne başlıyacam
bir dahaki sefere inşallah. ben de başlıycam soğan kürüne 1-2 gün sonra.
kızlar siz soğan kürüne neden başlıycaksınız? yani kist fala mı var, yoksa sadece kolay hamile kalmak için mi? ben de araştırdım biraz, İ.Saraçoğlunun kürlerini, ben incir kürüne, eşim de keçi boynuzu kürüne başladık. Soğan kürü yapmadım yani. Daha 1 hafta olmadı başlayalı, adetim bitmeden başladım ben yani. Faydasnı göreceğime inanıyorum. Ne de olsa her işin başı inanç
günaydınn canımm bende sendenim moral bozmak yok bi dahaki aya kısmet hayırlısıyla inş.:))))
yok yok artık bozmuyorum yola devamm :))
zümrütcümm sen soğan kürü yapacakmısın yada yaptınmı
yok cnm açıkcası iltihap yada kist yoktu bende ama bir iki aya daha bebişim gelmesse göbüşimedoktora görünüp eğer varsa başlarım bakalım
ben başlıyacamm benim kahverengi lekelenmelerim geliyor adet öncesi ve sonrası 15 gün kürü yapıp içeyim bakayımm belki iyi gelir
tabi yap cnm şifa olsn inşallah iyi geldiğini duymuştum
inşallah canım benim Allahım duy sesimizi hepimize bebekler nasip et
AmiinnAminnn inşallahh cnm Rabbim dualarımızı kabul etsin
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?