• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Birlikte hamilelik bekleyelim mi???

• Konu Sahibi Konu Sahibi 38s
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
buschy için hayırlı olsun .allah analı babalı büyütmek nasip etsin

bende şubat ayında ekim anneleri 2013 forumundaydım ama gebeliğim sonlandığı için o sayfadan ayrıldım.
bikaç aydır girmiyordum.tekrar bebek düşününce buralarda gezinmeye başladım yine.
bu ay korunmayı bıraktım bende.bakalım 3 Ağustosa kadar beklemedeyim.:31::31:

fıstıklar nasılsınız bklm keyıfler nsl .caydın akril isyan sızler nealemdesınız kuzucuklar calısmalar nasıll;)

Son düzenleme:
fıstıklar nasılsınız bklm keyıfler nsl .caydın akril isyan sızler nealemdesınız kuzucuklar calısmalar nasıll;)

iyiyiz cnaım sen nasılsın? Bebişin nasıl bakalım nasıl gidiyoo :16::16::16:

Biz maçı yaptık şimdi skoru bekliyorum (h.sonu :18::18::18:) :16::16::9::9:

iyiyiz çok şükür :23::23: ramazanda yapabildiğimiz kadar yapıyoz muhabbet bakalım kısmet.:17::17: bu ay bereketli ay bizde kavuşuruz inşallah bebişlerimizee :16::16: senin bebişin nasıl üzmüyo dimi annesini :16::16:

bende iyiyim tatlılarım cok sukur bebegım hıc uzmuyor benı babasını beklıyor belkıde o gelınce nazlanıcak;) hayurlı skorlar beklıyorum sızden hadı bayrama bol bebıslı girelım tamam mu;)

Back
X