ahh o sigara yokmuuu...![]()
Evlenince stresten başladım eşim çok kizdi içiyorum diye ona keyfini bi tane daha yaktım :) ama bırakıyorum yavaş yavaş günde bir yada yarım içiyorum
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
ahh o sigara yokmuuu...![]()
Evlenince stresten başladım eşim çok kizdi içiyorum diye ona keyfini bi tane daha yaktım :) ama bırakıyorum yavaş yavaş günde bir yada yarım içiyorum
ya onlar gerikafalılar kuzum sen neden o güzel canını skıyorsun ki? Hamiş olduğn kesinleştığınde. kan testi sonucunu al o kaynananın gözüne sokkeşinin üstüne at ne varsa. biricik oğullarına bsey dyemez onlar
Seni sopalarimcanim oyle azaltmakla olmaz birakmalisin en acilinden bebisinin tum sagligini etkiliyor doktor sana folik verecek bosa gidecek vitsmin everek bosa gidecek aranizdaki kan bagiyla ictigin sigarayi o minicik cigeri cekecek bi anne olarak bebegine herkesten cok zarar vermeyi nasil goze alirsin
ahahh bende bıraz önce herifcezimi aradım yatağı toğlamadın demi ben eve gider gitmez uyucam dedm güldüama yoruluyorum ondan dolayı bu kadar uykum.. belirti aramayı gecti bu ay değilde önümüzdeki ay olucak gbi geliyor bna. ne bileyim bu ay sanki olmadı gbi. :26::26:
bırakmak okadarda kolay deyil sigarayı canım ya bırakamayan biri olarak yazıyorum valla![]()
sigara icmeyen anlayamaz ki bunu.. ha deyince bırakmak hic de kolay değil. ben sigarayı icmiyordum resmen yiyordum.. günde 2 paket rahat gidiyordu. eşimle çıkarken baktım eşim icmezken o da icmeye başladı.nişanlandık paketlerimi artık eşim alıyordu buna dur demek gerekirdi çünkü benım sülalem biliyordu ictiğimi ama eşimin ailesi sigaraya cok karşı.. ne saçma ki sigara icen bir kız onların gözünde iyi karşılanmıyor.. evlenmeden önce bayaa azalttım sonra bıraktım.. bıraktım bırakmasına ama sonucunda 10 kilo aldımEvlenince stresten başladım eşim çok kizdi içiyorum diye ona keyfini bi tane daha yaktım :) ama bırakıyorum yavaş yavaş günde bir yada yarım içiyorum
Eşime kimse ağzını açıp bişey söyleyemez ki ağızlarinin payını verir :) ben tahlili almaya gidiyorum sonra da gerekeni yapmaya :)
Ah ben yavruma kiyamam gidiyorum şimdi dua edin nolur.Allaha emanet olun
sigara icmeyen anlayamaz ki bunu.. ha deyince bırakmak hic de kolay değil. ben sigarayı icmiyordum resmen yiyordum.. günde 2 paket rahat gidiyordu. eşimle çıkarken baktım eşim icmezken o da icmeye başladı.nişanlandık paketlerimi artık eşim alıyordu buna dur demek gerekirdi çünkü benım sülalem biliyordu ictiğimi ama eşimin ailesi sigaraya cok karşı.. ne saçma ki sigara icen bir kız onların gözünde iyi karşılanmıyor.. evlenmeden önce bayaa azalttım sonra bıraktım.. bıraktım bırakmasına ama sonucunda 10 kilo aldımşuanda da o kiloları vermeye calışıyorum. tabi gitmiyo o ayrı konu.. ne yalan söyleyeyim. arada tek tük carpıyorum halaa..
![]()
sigara icmeyen anlayamaz ki bunu.. ha deyince bırakmak hic de kolay değil. ben sigarayı icmiyordum resmen yiyordum.. günde 2 paket rahat gidiyordu. eşimle çıkarken baktım eşim icmezken o da icmeye başladı.nişanlandık paketlerimi artık eşim alıyordu buna dur demek gerekirdi çünkü benım sülalem biliyordu ictiğimi ama eşimin ailesi sigaraya cok karşı.. ne saçma ki sigara icen bir kız onların gözünde iyi karşılanmıyor.. evlenmeden önce bayaa azalttım sonra bıraktım.. bıraktım bırakmasına ama sonucunda 10 kilo aldımşuanda da o kiloları vermeye calışıyorum. tabi gitmiyo o ayrı konu.. ne yalan söyleyeyim. arada tek tük carpıyorum halaa..
![]()
Itirafcilar artti :) verirsin canim ben evlenince 11 kg aldim kaldi geriye uc kg 4 ayda gitti yavas yavas sppr yap :) daha once sigaraya bulasmadim degil herkes denemistir ama ilerlemeyenlerden oldugum gibi 10 senedir sigara icwn esime sigarayi biraktirdim evet kilo aldi evlendigimizde 67 idi cop gibi simdi 77 :) olsun kilonunda cozumu var dedim spora basladik hayat onemli kizlar helwde bedeninizde yeni bir can istiyorsaniz daha da onemli :)
Eşime kimse ağzını açıp bişey söyleyemez ki ağızlarinin payını verir :) ben tahlili almaya gidiyorum sonra da gerekeni yapmaya :)
Ah ben yavruma kiyamam gidiyorum şimdi dua edin nolur.Allaha emanet olun
deneyelim canım reglim bitince mi başlamam gerekiyor ben yeni regl oldum![]()
Kızlar 3haftalık hamileyiiiiiimalkış nasıl yapılır bilemiyorum onları :)
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
hayırlı olsun canım ya çok sevındım valla kaynanan ne yaptı yıne ınanmadımı acaba![]()
![]()
![]()
![]()
hayırlı olsun canım Allah sağlıkla kucağına almayı nasip etsin![]()