• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Birlikte hamilelik bekleyelim mi???

• Konu Sahibi Konu Sahibi 38s
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
aysegulcum tebrık edıyorum canım rabbım dewamıını getırsın ınsallah saglıkla kucagına al merak etme bı sure snra sıgaradan tıksınıp nefret eder hale gelıceksın ama o anı bekleme tabı . darısı ısteyen tum kuzucukların basına. bncede belırtı aramayın adet belırtılerıyle aynı sadece adet zamanınız gldgnde baska bı belırtı olursa suphelenın ornegın ben hıc adet sancısı cekmem kasıgımda agrı vardı ama yınede kondurmak ıstemedm usuttum fılan dedım ama anlamıstım bırde cok degısık bur uyku oluyor bıle resmenn yerın dıbıne cekıyor normaldede gec uyanann uykuyu sewen bırıyım birde troıdlerm yawas calısıtıgı zaman daha uykulu yorgun olurdum ama bu baska yenı uyansan bıle 10 dk snra hıc uyumamıs gıbı olabılırsınn;)

canım benim duygusallığını anlayabiliyorum.
çok güzeldir ama o duygulu haller. ben en çok o halimi özlüyorum.
inanılmaz küçük şeylere gülebiliosun tam aksine aglayabiliosun da.
tartışmasız mucizevi bir duygu annelik ..

Allah kimseyi bu duygudan mahrum bırakmasın canım.biz kadınlar anne olmak için yaratılmışiz :) haydi ben yemek hazırlamaya geçiyorum görüşmek dileğiyle

aysegulcum tebrık edıyorum canım rabbım dewamıını getırsın ınsallah saglıkla kucagına al merak etme bı sure snra sıgaradan tıksınıp nefret eder hale gelıceksın ama o anı bekleme tabı . darısı ısteyen tum kuzucukların basına. bncede belırtı aramayın adet belırtılerıyle aynı sadece adet zamanınız gldgnde baska bı belırtı olursa suphelenın ornegın ben hıc adet sancısı cekmem kasıgımda agrı vardı ama yınede kondurmak ıstemedm usuttum fılan dedım ama anlamıstım bırde cok degısık bur uyku oluyor bıle resmenn yerın dıbıne cekıyor normaldede gec uyanann uykuyu sewen bırıyım birde troıdlerm yawas calısıtıgı zaman daha uykulu yorgun olurdum ama bu baska yenı uyansan bıle 10 dk snra hıc uyumamıs gıbı olabılırsınn;)

Teşekkür ederim canım.evet fazla belirti yok bende de uyku bide kasıklarım çok ağrıyor o yani

Nasil guzel bir uykudur o masil guzel ben ki sabahin 6 sinda kalkip spor yapan kahvalti yapan biri olarak hamile kaldigim ay yemek yemeye usendim :9: :9:

kızlarrr yaaaa:18::18::18: bende yine kahvemsi kırmızımsı bir akıntı geldi ama bu sefer açık renkte ne oluyor yaa..2 gündür gelmeyince doktora gitmemiştim..off ne olabilir bu yaa:44::44: daha adetime 9 gün varrr:18::18:

ayşegülllll tebrikkk ederimmmm tescillii hamileee..kayınalidene kapak olmuşşşş:9::9::9::9:

kızlar ya bugün incir kürüne başlayım demiştim bir arkadaş kist yapıyor demiş şimdi ikilemde kaldım ne yapsam acaba bir fikri olan var mı bu konuda:26:

kimsenin bir fikri yok herhalde en iyisi KULLANMAYAYIM :20: hayırlısı artık

kızlarrr yaaaa:18::18::18: bende yine kahvemsi kırmızımsı bir akıntı geldi ama bu sefer açık renkte ne oluyor yaa..2 gündür gelmeyince doktora gitmemiştim..off ne olabilir bu yaa:44::44: daha adetime 9 gün varrr:18::18:

Canım benim 1hafta önce sarı lekeler başladı 2gün felan sürdü sonra adet zamanı tertemizdi ondan sonra beyaz akıntı hala devam ediyor.beyaza dikkat derim. :) tabi ki her bünye farklı belirti gösterir

kızlar ya bugün incir kürüne başlayım demiştim bir arkadaş kist yapıyor demiş şimdi ikilemde kaldım ne yapsam acaba bir fikri olan var mı bu konuda:26:

Canım ben hiç duymadım kist yaptığını.kullandım biraz. Sonra kilo aldırdığını farkettim.aldırıyormuş gerçekten.ben çörek otu bal tarçın karışımını öneriyorum.aman bunları kullanırken dikkatli olun adetle başlayıp 10gün fazlasını kullanma.

Kilo aldırdığını da okudum canım. o pek önemli değil de kist falan korkuttu. artık bende incir yeyim dedim kendi kendime :1:

Canım benim 1hafta önce sarı lekeler başladı 2gün felan sürdü sonra adet zamanı tertemizdi ondan sonra beyaz akıntı hala devam ediyor.beyaza dikkat derim. :) tabi ki her bünye farklı belirti gösterir

ayyy canımmm benimde sarımsı kahevmsi..tuvalette sarı ışıkta kahve gözüküodu sonra yatak odasına gittim sarımsı kahvemsi birşey..akşamda bir damla geldi..yaa inş senin gibi belirtidir..adetten 1 hafta öncemi oldu canım sende..:52::52:

ayyy canımmm benimde sarımsı kahevmsi..tuvalette sarı ışıkta kahve gözüküodu sonra yatak odasına gittim sarımsı kahvemsi birşey..akşamda bir damla geldi..yaa inş senin gibi belirtidir..adetten 1 hafta öncemi oldu canım sende..:52::52:

Evet canım ilk belirtim sık tuvalete çıkmak ve uykuydu

kızlar once sesffaf sonra beyaz süt gbı akıntı gelıyorsa ve ıdrarınızda toz parcaları goruyorsanız suphelenin bebis varr;)

kızlar once sesffaf sonra beyaz süt gbı akıntı gelıyorsa ve ıdrarınızda toz parcaları goruyorsanız suphelenin bebis varr;)

az önce klozete baktım tatlım..böle açık renk değil baya koyu renk idrarım..adetim gelirse hemen doktora gitcem..sanırım enfeksiyon var bende..

bende ilk defa hamilelik düşündüm bende de önceden olmayan bazı belirtiler oldu umutlandım sevindim tam emin olmamakla birlikte sonuç hüsrandı eşimde çok üzüldü ama artık takıntı yapmayacağım Allah'tan hayırlısı diyorum ama bende bir an önce hamile kalmak istiyorum :16:

Back
X