Birlikte hamilelik bekleyelim mi???

• Konu Sahibi Konu Sahibi 38s
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
merhabalar ben henüz hamile değilim eşimi ikna edemiyorum (
ben 33 eşim 40 yaşında 2 yıllık evliyiz maddi konulardan dolayı bir türlü ikna edemedim bana akıl versin arkadaşlar (( çok mutsuzum bir ara tamam dedi şimdi yine korktuğunu söylüyor

canımm soğan kürü resmen içimizi temizliyor kist varsa iltihap varsa onları temizliyor adet düzensizliğini düzenliyor denemede fayda var kullanan çok kişi hamile kalmış

İ. saraçoğlu kürler için önce soğan kürü sonra incir yada incir-havuç kürü tavsiye ediyor. Yani soğan küründen sonra diğer kürlere geçiliyor. Benim bildiğim kadarıyla bende bi problem yok ama bu ayda olmazsa artık önce soğan kürü sonra diğerleri şeklinde devam ederim. şimdi direkt incir küründen başlamıştım. Bir de sabırlı olmak ve uzun süre devam etmek gerekiyor bunlara. mesela benim incir kürü 21 gün, sonra 7 gün ara ve bir 21 gün daha.

Benim de eşim ilk yıl hevesli değildi. Yani nasıl olsa olur diye düşünüyor onlar. Ama kadınlarda hep "ya olmazsa" korkusu oluyor, yani bende öyleydi. Ve ilk gebeliğim başarısız oldu. neredeyse 7-8 ayda tekrar deneyemedim bile, şimdi deniyoruz, ve eşimde gerçekten çok istiyor. İnşl Rabbim nasip eder hepimize. eşine deneseniz bile hemen olmama ihtimalini anlatmaya çalış. İnşl yoktur, ama belki tedavi görmeniz ya da beklemniz gereken bir durum ortaya çıkar. İnsan her şeyi düşünmeli sonuçta. Maddi konulara gelince, Alllah rızkını verir inşl, maddi durumu ne kadar kötü olan kişiler bile kaç çocuk sahibi oluyor, demek ki Allah yardım ediyor.

şimdi bir bardak yaptım içtim ama adetimin ilk günü olurmu acaba sırf tadını merakımdan yaptım içtim çok kötü değilmiş tadı :)) devam etsemmi yoksa adet bitiminden sonramı yapsam

polikistik over (yani yumurtalık etrafında adet dönemlerinde oluşan ama çatlayamayan yumurtaların oluşturduğu kistler) nedeniyle soğan kürüne başlamak istiyoruz. aslında kolay hamile kalmak için de diyebiliriz bizim gibiler için. çünkü bu küçük kistler yumurtalık duvarını kalınlaştırıp hamile kalmayı zorlaştırıyor. kist tedavisi bi bakıma.

saraçoğlu kistler için soğan kürünü, sanırım çatlayamayan yumurtalar için de incir kürünü tavsiye ediyor. ben soğan kürünü yapmaya bir kaç gün sonra başlayacağım bitmek üzere regl'im. ama kokusu ve tadından dolayı cesaretim kırılıyo inşallah yapabilirim.

Merhaba canım Hoşgeldin aramıza.bebeğe sonuçta ikiniz birlikte bakacaksınız kısmetiyle gelir bebek dediğin.eşine durumu izah etmende yarar var bu yaşınız geri gelmeyecek özellikle senin için.ama istemiyorsa da fazla zorlamamanda yarar var.çünkü sonrasında ceremesibi sen çekmek zorunda kalabilirsin.

şimdi bir bardak yaptım içtim ama adetimin ilk günü olurmu acaba sırf tadını merakımdan yaptım içtim çok kötü değilmiş tadı :)) devam etsemmi yoksa adet bitiminden sonramı yapsam

Ya açıkçası ne zaman başlanması gerektiğini bilmiyorum, yani ben de incir kürüne adet döneminde başladım, acaba adet bitince mi başlamam gerekiyordu tam bilmiyorum. Adetim daha bugün bitti. bir haftadır yapıyorum kürü.

canımm tadı çok kötü değil ben biraz önce merakımdan yaptım içtimm :)

soğan suyunu eğer tam soğuyunca içerseniz tadı gerçekten kötü, biraz ılıkken içmek gerekiyor. Ya çalışan bayanlar için bu kürler gerçekten zor. Ben günlük yapıyorum incir suyunu, öğle arasında eve yemeğe gittim, o arada kaynattım hemen inciri, ben gelesiye soğusun diye, sıcak içilmiyor incir suyu.

evet bak bunu annem de söyledi soğukken kötü ama sıcağa yakın ılıkken pek belli olmuyo tadı ve kokusu dedi. zaten saraçoğlu dayanabileceğiniz sıcaklıkta için diyor. soğuk içmek işe yaramıyormuş. ayrıca çalışan bayanlara da akşam yemekten önce ve yatarken yapsalar olur diyor sitesinde.

yapıcam bir kaç gün sonra. kararlıyım.

canım bir kaç gündür denk gelemiyorduk...

aynı durumun tam tersini biz yaşadık...eşim istiyor ben korkuyordum borçlarımızdan dolayı

bizim de maddi açıdan durumumuz pek parlak değil açıkcası hatta berbat durumdayız

ama düşündüm de borç hiç bitmiyor ki bebeğim de olsa borçlancaz olmasa da borç ödüyoruz şuan zaten...

Benim Allah'a inancım var,inşallah verir olduğunda rızkını

Evet şu zamanda çok zor .. maddiyata bakıyor herşey

Ama bence yaşınızda çok geçmeden yapın bence...

Benim yaşım 28 eşimin 37

Kendimden çok eşim için istiyorum ...

Merhaba kızlar, 30 yaşındayım,bende yaklaşık 5 aydır bebek sahibi olmaya çalışıyorum. Bu ay bat 15 nisan, ama hiç belirtim yok

komşum benle yaşıt ve 2 kızı var biri 10 diğeri 4,5 yaşında:2:
kariyer yapmayanlar hayata daha erken atılıyor
Rabbim inşallah herkese en hayırlı zamanda bebek nasip etsin inşallah

herkese iyi akşamlar. bu gün itibariyle adet tarihimden bir gün geçti. adeti tarihimden bir gün önce test yapmıştım negatifti. o yüzden belki geç döllenmedir diye (belki değildir) bekliyorum cumaya kadar test yapmıcam. bekliyorum.. bakalım hayırlısı...

Merhaba kızlar, 30 yaşındayım,bende yaklaşık 5 aydır bebek sahibi olmaya çalışıyorum. Bu ay bat 15 nisan, ama hiç belirtim yok

mrb canım hoş geldin inşallah olmazsın:)

komşum benle yaşıt ve 2 kızı var biri 10 diğeri 4,5 yaşında:2:
kariyer yapmayanlar hayata daha erken atılıyor
Rabbim inşallah herkese en hayırlı zamanda bebek nasip etsin inşallah

amin canım evet öyle oluyo biraz:)

hadi hayırlısı bakalım tatlım :)

kızlar iyi akşamlar..

adeti düzenli olup pkolu olan var mı? böyle bişey mümkün mü? bilginiz var mı acaba

Herkese iyi aksamlarr.. Kizlar benim batima 3 gun var karnim acayip bi sekildi sis (sanki bi kac aylik hamile gibi) ve agir kaldirdigim zaman karnimin altina sanci gibi bisey geldi.. Ne oldu anlamadimmm

günaydın şekerlerimmm dün giremedim yerim belli miydi?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…