Birlikte hamilelik bekleyelim mi???

• Konu Sahibi Konu Sahibi 38s
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
Kafam karışık ...

Arkadaşlar son adetim 8 mart
hala regl olmadım...
dün sabah test yaptım negatifti ...

ama regl de olmadım daha napsamm acaba

mrb canım biraz daha sabret test yanlıştır belki :) adetlerin düzenli mi peki

Sende haklısın canım hayırlısı olsun bu konularda çok stres yaptığın zaman bütün adet belirtilerin değişebiliyor. Haktan hayırlısı diyebilirsen daha iyi olur belki.

Ben daha yeni uyandığım için herkese günaydın başım ağrıyor çok kötü migren var bende ilaçta alamıyorum ne yapacağımıda bilmiyorum

Günaydın canım geçmiş olsun çok.migrene ışıksız sessiz ortamda uyumak bazen iyi geliyor denedin mi hiç? Bide doktor bazen parol tarzı zararsız ağrıkesiciler veriyor.

S38 nasılsın hemşerim nasıl gidiyor bekleyiş? Var mı bir değişim gelişim:))

bende bir şeylerle oyalanmaya çalışıyorumki geçsin ama olmuyor geçmiyor rabbim kimseye vermesin bu baş ağrısını canım

amin canım ya sessizlik en iyi çözüm oluyo valla annem için. annemin başı ağrıdığında ilacını içer sonrada yanına yaklaştırmıyor susun diye :)

mrb canım biraz daha sabret test yanlıştır belki :) adetlerin düzenli mi peki

Canım benim kafam karışık işte

Bekarken 33 günde bir olurdum
evlendiğimde d.kontrol hapı kullanmaya başladım.Bıraktıktan sonra iki kez adet gördüm
son adet tarihlerimi yazsam yardımcı olurmusunuz bana lütfeeeeeeeeeeeeeeeennnnnnnnnnn :)

hapı bıraktıktan sonrakiler

6 Şubat 2013

8 Mart 2013

sadece şuan hissettiğim akıntı her seferinde sanki adetmişim gibi wc koşuorum ama bişey yok...

lütfen yardımmmmm

tatlım bu tarihler normal bi de şubat 28 di. stres yapma ya rahat ol sen

ayyy canım benim sağol nasılsın?

İyiyim canım benim, sağol, buraya gelip iki kelam edince daha iyi oluyorum :)

Pazartesiyi beklemene gerek yok cuma yaptırabilirsin bence Nasıl sabrediceksin kız, sabredebirsen iyi :) Ben de yumurtlamayı bekliyorum canım, pusudayım bakalım :) bugün yarın yumurtlamam lazım ama inşaallah.

aynen bende öyle ya burası çok iyi geliyor insana

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…