Birlikte hamilelik bekleyelim mi???

• Konu Sahibi Konu Sahibi 38s
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
Günaydın kızlar.

ptesi günkü değerlerimi kk'da tahlil yorumlayan bi doktor vardı ona sordum. Cevabı pek iç açıcı değildi e tabi kendi doktorumla da c.tesi görüşeceğim. muhtemelen o da aynı şeyleri söyleyecek ama bakalım.

Cevap "Merhaba estrodiol değeriniz yüksek yumurtalıkta folikül kisti olabilir bu da fsh değerinizi yanlış düşük gösteriyor olabilir."

inşallah düzelir ne diyeyim. soğan küründen sonra belki daha iyi bir değer çıkar.

İnşallah düzelir canım,konuyla ilgili pek bilgi sahibi değilim ama herzaman ümitvar olmak lazım.

İnşallah düzelir canım,konuyla ilgili pek bilgi sahibi değilim ama herzaman ümitvar olmak lazım.

benim kasım ayında yaptırdığım testte FSH yüksek çıkmıştı 12 küsür falan. şimdi ölçtürdüğümde FSH düşük (6,21) ama estradiol E2 yüksek (130) çıktı. bunun nedeni kist olabilirmiş.

c.tesiyi bekliyorum.

Anladım canım, c.tesi gittiğinde iyi bir haber alırsın inşaallah. Haber et bize de, merakta kalmayalım.

evet canım karşılaşamadık. Hadi inşallah ikimizinde hatta isteyen herkesin olsun :)

Selammm kızlaar
Dün doktora gittim ve rahim kalınlaşmış hamile olabilirsin dedi sağ kasıgım ve belim çok agrıyor. Test yaptır dedı ıstemedım gecen ayda boyle olmuştu adetıme 4 5gün kaldı beklemek çok sınır bozucuuu

Kızlar günaydın. Sizlere sormak istediğim bişey var, bu aralar forumlarda araştırdığım kadarıyla bişey öğrendim. Yumurtlama zamanından 2 gün önce başlayıp gün aşırı ilişki tavsiye ediliyor. Ve mesela tahmini yumurtlama ayın 20sinde ise ayın 18-20-22si şeklinde. Ve bundan sonra bi süre ilişkiye girmeyin deniliyor. çünkü bebğin yerleşmesi 1 haftayı bulurmuş, bu sırada yapılan ilişki yerleşmesini engelleyebilirmiş. Sizin bu konuda bilginiz var mı? hamile kalanlar, sadece yumurtlama zamanlarında mı ilişkiye girdiniz? adetim bitti, bu ay dikkatli olmak isityorum, bilinçsizce hareket etmek istemiyorum. o yüzden her şeyi soruyorum.

Günaydın canım :) sen yumurtlayalı ne kadar oldu? 1 hafta geçmedi mi daha? Test ne zaman yaptıracaksın :) merak içerisindeyiim.

Oy bebeğim ben yumurtlayalı 1hafta oldu tam içim kıpır kıpır zor tutuyorum kendimi:) test yaptırsam çıkmayacak Pazartesi'ye kadar sabredeyim en azından diyorum.ama bu sefer kanda baktırmayacağım kesinlikle..!üzülüyorum sonra sende durumlar ne alemde bakalım??

Son düzenleme:

Günaydın canım.hiçbir kadın doğum uzmanından böyle bir öneri duymadım açıkcası.. Bu pimpirikliliğe girer biraz sanki.. Boşver sen hiçbirşeyi takma oluruna bırak herşeyi rabbim ol derse her şekilde olur inşallah.
Ama şunu da duydum bu bel zayıflama kemerleri varya titreşimli işte onların zararını duydumm

Canım ne güzel işte doktor olabilirsin demiş mutlu ol:) rabbim hayırlısıyla dileğini kabul ederde bebeğini kucağına alırsın:)) yerinde olsaydım kendimi tutabilirmiydim bilmiyorum:)))

Canım ne güzel işte doktor olabilirsin demiş mutlu ol:) rabbim hayırlısıyla dileğini kabul ederde bebeğini kucağına alırsın:)) yerinde olsaydım kendimi tutabilirmiydim bilmiyorum:)))

Canım gecen ayda aynısı oldu test yaptım hemen busefer adetıme yakın oldugu için rahım kalınlaştıgını dusunuyorum yıne yani yine kan testı yaptırıp boşuna cıkmasındansa adetımı bekleyecegım şuan bebek dusunmuyoruz sözde ama ben her agrıyı ona yorumluyorum çunku 8aylık evlıgım daha once adetımde karın agrısı bıle olmazdı. Artık hayırlısı dıyorum Rabbım ısteyen herkese nasıp etsın.

Kafam karışık ...

Arkadaşlar son adetim 8 mart
hala regl olmadım...
dün sabah test yaptım negatifti ...

ama regl de olmadım daha napsamm acaba

Ben daha yeni uyandığım için herkese günaydın başım ağrıyor çok kötü migren var bende ilaçta alamıyorum ne yapacağımıda bilmiyorum

Ben daha yeni uyandığım için herkese günaydın başım ağrıyor çok kötü migren var bende ilaçta alamıyorum ne yapacağımıda bilmiyorum

ayy kıyamam bebeğim ya annemde de var migren çok iyi biliyorum ne halde olduğunu tatlım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…