• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Birlikte hamilelik bekleyelim mi???

• Konu Sahibi Konu Sahibi 38s
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
evet orucum tatlım ama şimdi bişey söylemek istemiyorum kimsenin kafasını karıştırmayayım... hamiş olursam söylerim şekerim:13::13::13:

çok duyarlısın canım:) teşekkür ederiz.
bende bebek denedim ,bekliyorum gün sayıyorum ama orucumu da tutuyorum
bebeğe bi zararının olduğunu düşünmüorum.
sadece anne adayı biraz daha fazla zorlanır ancak diye düşünüyorum.içerde çalışma oldugu için çok daha erken acıkır,yorgunluk olur uyku hali vs.diye düşünüyorum

neyse sımdıde adetıme baya var 5 agustos

Daha once hemen hamıle kaldıgım bir kerede psıkolojım hamıle olabılecegımı soyluyor ama herhangı bır belırtı yok zaten belırtı ıcınde erken dıye dusunuyorum 5 agustosta adet olucam :)

takıldığımdan değil zaten,kendimi hala o yaşlarda hissedemiyorum zaten :) ben daha çıtırım,kocamda öyle sever beni.
insan hissettiği yaştadır:12::12::12::12:
slm kizlar sizi uzun zamandir takip ediorm simdi yazmak kismetmis ben de 4 aydir deniom bu ay da tutmadi sanirim kismet artik
slm canım hoşgeldin:3::3: bu arada nickin çok hoşuma gitti kutu kutu pense:1::1::1::1::1:
inşallah en kısa sürede olur meleğin:49:

çok duyarlısın canım:) teşekkür ederiz.
bende bebek denedim ,bekliyorum gün sayıyorum ama orucumu da tutuyorum
bebeğe bi zararının olduğunu düşünmüorum.
sadece anne adayı biraz daha fazla zorlanır ancak diye düşünüyorum.içerde çalışma oldugu için çok daha erken acıkır,yorgunluk olur uyku hali vs.diye düşünüyorum

rica ederim tatlım.. hakkımız da hayırlısı olsun ya:16::16::16:

Daha once hemen hamıle kaldıgım bir kerede psıkolojım hamıle olabılecegımı soyluyor ama herhangı bır belırtı yok zaten belırtı ıcınde erken dıye dusunuyorum 5 agustosta adet olucam :)

canım senin gibi bi psikolojideyim
benimde 1 düşüğüm var.ve o ilk denemede tutmuştu.
şimdi bi denememiz var ve içten içe oldu galiba diyorum
mantığımsa olmayabilir ne bu eminlik diyorum..
ve daha çoookkk günüm var önümde.bende 3 Ağustosu bekliorum

günaydın kızlar...

ya bugün geç uyandım test yapsam mı yapmasam mı die bi saat düşündüm.. ve yapmamaya karar verdim.. çünkü şimdi yapsam anca yarın kan verebilirim o da sağlık ocağında.. sonuçlarda taaaa pazartesi çıkar... o arada da ben kırmızı kartı görürsem benim için deprem olur...
en iyisi beklemek dedim...

şayet olmazsam pazartesi günü kan vereceğim.. ve bu durumdan da eşimin haberi yok.. eğer hamile değilsem hiç umutlanmasın bari..

Canım bence var sende :) bide şey diyeceğim sağlık ocağı sonuçları 4de çıkartıyor.tabi konu o değil senin için biraz daha geçsın istiyorsun gününü. Bende idrar testi yaparken kesin cikmayacak dedim ama silik de olsa gördüm.neyse inşallah gelmez kırmızılar ama bence gelmeyecek. :9: :9: :9: :9: :9:

Son düzenleme:

kız ben senin msjını 5 ağustosta hamile kalacam dedin die okudum:52::52::52::52::52:

insan hissettiği yaştadır:12::12::12::12:

slm canım hoşgeldin:3::3: bu arada nickin çok hoşuma gitti kutu kutu pense:1::1::1::1::1:
inşallah en kısa sürede olur meleğin:49:

rica ederim tatlım.. hakkımız da hayırlısı olsun ya:16::16::16:

hosbuldum cnm :) esim bana pens pens der de pekcok kelimenin kisaltilmis hali :)

canım senin gibi bi psikolojideyim
benimde 1 düşüğüm var.ve o ilk denemede tutmuştu.
şimdi bi denememiz var ve içten içe oldu galiba diyorum
mantığımsa olmayabilir ne bu eminlik diyorum..
ve daha çoookkk günüm var önümde.bende 3 Ağustosu bekliorum

aynı sekıldecanım bu ne rahatlık dıyorum ayrıca mesela okuyorum 4-5 ay denemısler sonra olmus dıyorum ne alaka olmamıstır
boyle gıt gellerdeyım yakınmıs tarıhlerımız 3 agustosta tatıle gıdıcem bırde adet olursam tatılde olucam 2 gıbı test yapsam cıkarmıkı 3-4 gun olacak yanı bat 5 ama 6 da oolabılır cıkmaya bılır ona gore gecıktırıcı kullanmayı dusunuyorum

öyle mi diyosun:49::49:[/QUOTE]

Bence öyle :) inşallah hamilesin :) daha uzun yazmıştım önce ki yorumu ama alıntı da kısa çıktı.

aynı sekıldecanım bu ne rahatlık dıyorum ayrıca mesela okuyorum 4-5 ay denemısler sonra olmus dıyorum ne alaka olmamıstır
boyle gıt gellerdeyım yakınmıs tarıhlerımız 3 agustosta tatıle gıdıcem bırde adet olursam tatılde olucam 2 gıbı test yapsam cıkarmıkı 3-4 gun olacak yanı bat 5 ama 6 da oolabılır cıkmaya bılır ona gore gecıktırıcı kullanmayı dusunuyorum

bencede çıkmaz gibime gelio
yada ince bi çizgi çıkar belki

Back
X