Birlikte hamilelik bekleyelim mi???

• Konu Sahibi Konu Sahibi 38s
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
iyiyim tatlım sen nasılsın? valla sabah yağmur vardı mışıl mışıl uyudum

Yahu benim bi günüm diğerini tutmuyor maalesef bu gün de saldum çayıra mevlam gayıra:))) ohhhh Misss benim yerimde uyu böyle zamanlarda emi bacım:)) şafak kaç?? ))

Yahu benim bi günüm diğerini tutmuyor maalesef bu gün de saldum çayıra mevlam gayıra:))) ohhhh Misss benim yerimde uyu böyle zamanlarda emi bacım:)) şafak kaç?? ))

ha ha ha niye kız? uyurum güzelim sen yeter ki iste şafak 10 seninki?

bende bir şeylerle oyalanmaya çalışıyorumki geçsin ama olmuyor geçmiyor rabbim kimseye vermesin bu baş ağrısını canım

çok geçmiş olsun. Hamile iken bildiğim kadarıyla parol yahut minoset (plus değil) kullanılabiliyor. Kız kardeşime doktor önermişti oradan biliyorum. Benim de migrenim var ve başım ağrıyacak diye ödüm kopuyor

ha ha ha niye kız? uyurum güzelim sen yeter ki iste şafak 10 seninki?

Hehehhh ne bileyim bi rahatlık var üstümde. Bu gün olursa olur suyu olmazsa bulgur suyu modumdayım:)) yarın için kara veremeyeceğim tatlım:))
Bu arada şimdi saydım şafak 8 hehehh birşey kalmamış yahu

Hehehhh ne bileyim bi rahatlık var üstümde. Bu gün olursa olur suyu olmazsa bulgur suyu modumdayım:)) yarın için kara veremeyeceğim tatlım:))
Bu arada şimdi saydım şafak 8 hehehh birşey kalmamış yahu

hep neşeli ol böyle tatlım :) arada 2 gün var hadi bakalım

Günaydın canım geçmiş olsun çok.migrene ışıksız sessiz ortamda uyumak bazen iyi geliyor denedin mi hiç? Bide doktor bazen parol tarzı zararsız ağrıkesiciler veriyor.

çok teşekkür ederim canım genelde ışıksın sesiz bir yerde kalıyorum ağrı başlayınca evet parol içtim şimdi daha iyiyim canım

Pazartesiyi beklemene gerek yok cuma yaptırabilirsin bence Nasıl sabrediceksin kız, sabredebirsen iyi :) Ben de yumurtlamayı bekliyorum canım, pusudayım bakalım :) bugün yarın yumurtlamam lazım ama inşaallah.[/QUOTE]

Yaawww tilkinin aklına kuru üzüm sokmaaa:))) sabredeyim de 2-3 gün stresli geçiyor sonra. Şimdi cuma yapcam 3-5 çıkacak idrarda çıkmayacak hamilemiyim değilmiyim gerilmem iyice:)) haydi tutturda ne olur sevinelim.gün aşırı sev kocanı bu ara emi

kız şaka yapmıyom valla. içim geçiyo. hamile miyim neyim? annelerimiz der ya hep, "hamileliğimin ilk zamanlarında çok uyurdum vs"

valla tatlım ben geçen ay o kadar uykuya düştüm ki yataktan kalkamıyordum ama mevsim değişikliğinden olmuş bana

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…