buyrun gelin he beraber yeriz
iyiyim tatlım sen nasılsın? valla sabah yağmur vardı mışıl mışıl uyudum
Yahu benim bi günüm diğerini tutmuyor maalesef bu gün de saldum çayıra mevlam gayıra:))) ohhhh Misss benim yerimde uyu böyle zamanlarda emi bacım:)) şafak kaç??))
bende bir şeylerle oyalanmaya çalışıyorumki geçsin ama olmuyor geçmiyor rabbim kimseye vermesin bu baş ağrısını canım
ha ha haniye kız? uyurum güzelim sen yeter ki iste şafak 10 seninki?
Hehehhh ne bileyim bi rahatlık var üstümde. Bu gün olursa olur suyu olmazsa bulgur suyu modumdayım:)) yarın için kara veremeyeceğim tatlım:))
Bu arada şimdi saydım şafak 8 hehehh birşey kalmamış yahu
ya niye bu kadar uykum var. - -
Günaydın canım geçmiş olsun çok.migrene ışıksız sessiz ortamda uyumak bazen iyi geliyor denedin mi hiç? Bide doktor bazen parol tarzı zararsız ağrıkesiciler veriyor.
uykucu musun sen bakim
amin canım yasessizlik en iyi çözüm oluyo valla annem için. annemin başı ağrıdığında ilacını içer sonrada yanına yaklaştırmıyor susun diye :)
hemi de nasıl? :) 2 gündür böyle bilgisayarın başında uyuyorum yeminle. millet ögrecek diye stres oldum :)
hep neşeli ol böyle tatlım :) arada 2 gün var hadi bakalım
alemsin valla kız
Hep beraber neşemiz katlansın inşallaaaahh. Bu arada kasıklarında batma oldu mu hiç?
kız şaka yapmıyom valla. içim geçiyo. hamile miyim neyim?annelerimiz der ya hep, "hamileliğimin ilk zamanlarında çok uyurdum vs"
valla tatlım ben geçen ay o kadar uykuya düştüm ki yataktan kalkamıyordum ama mevsim değişikliğinden olmuş bana
elbetteki benim de öyle :)))
ayy çok sinir bozucu bi durum ama ya insanın canı hiç bişey istemiyohemen uykunu kaçırmaya bak şekerim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?