Birlikte hamilelik bekleyelim mi???

• Konu Sahibi Konu Sahibi 38s
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
kızlar dün kana gidemedim eşimde yanımda olmak istedi bugün saat 14 de randevum var hem kan tahlili hem kontrol dualarınızı eksik etmeyin olurmu :) çok ihtiyacımız var mercimeğimin ve benim :)

Aaa haftasonuda acik plan yer var mi ozellrr acik mi yoksa yaa bende gitcem ama cok heycan yaptim

günaydın fıstıklar naber özledim sizi

çok geçmiş olsun elifim ya dikkat et kendine inşallah yakında hiç bişeyin kalmaz da rahatlarsın

kızlar merhaba jınekolog muayenemı anlatayım ıstedım . Doktora kıstan berı korunmadıgımızı ama hamıle kalmadıgımı soyledım. Sımdılık hormonlara ve vajınaya bakalım eger bır yıl olmazsa ınfertıtı bolumune gıdeceksın dedı. 5 tup kan verdım ve vajınal ultrason cektırdım. Herrsey normal cıktı. Hıc bı problem yok. Hamıle kalmak ıcın bırkac ay cok kısa dedı doktor bıra sabırlı olmak gerekıyor dedı. Zaten ramazanda bızde tık yok. Onumuzdekı aylara bakacaz artık. Olmadıkcada hevesım azalıyor

kızlar dün kana gidemedim eşimde yanımda olmak istedi bugün saat 14 de randevum var hem kan tahlili hem kontrol dualarınızı eksik etmeyin olurmu :) çok ihtiyacımız var mercimeğimin ve benim :)

mrb canım biz tanışamadık ama güzel haberlerle dönersin inşallah

canım bozma moralini bak bebeğin seninle ve sağlıklı..en güzel şey bu

Canim oyle deme beterin beteri var . Benim arkadasim tup bebek tedavisi gordu simdi 13 haftalik bebisi ve kizxagiz kullandigi ilaclardan dolayi karacigeri cok hasar gormus ve ayrica safra kesesinfede ciddi sorun olusmus bebisin biraz daha buyumesini bekliyorlar ameliyat olcak ayrica hamilelik bulantilsrida cabadi yani sukur de canim allah beterinden saklasin ve su kumlarin carcabuk gitsin bol su ic armut ve kuruyemis ve kahve tas ve kum yapiyo ve sana yigurt oneririm kendi suyuyla ayran yap ic cok ise yariyor

Evet ya malesef normal bir ciftin ilk yil hamile kalma olasiligi % 60 lardaymis bizze hemen ilk ay istiyoruz sabretmek lazim

günaydın fıstıklar naber özledim sizi

çok geçmiş olsun elifim ya dikkat et kendine inşallah yakında hiç bişeyin kalmaz da rahatlarsın

biraz geç oldu ama günaydıııınnn

günaydın kızlar kan hapı içmeye başladım ay çok kötüyüm mide bulantısı halsizlik yan etkisi bugun sürekli yatıcam sanırım bünyem alışana kadar evi de biraz temizlicektim ama sanırım olmayacak

ayy tatlım ben içememiştim kan hapı..pekmez içmiştim ben baa faydası olmuştu..yat dinlen bugün..

sanırım ben adet olucam aynu adet ağrım var..

nerelerdesnn sen şekerimmm

canım topiğe çok takılınca hep hamilelik düşünüyorum bi de hamile arkadaşların yazısını görünce iyice etkileniyorum psikoloji bebek sahibi olmayı çok etkiliyor ya o yüzden kendimi başka şeylerle meşgul etmeye çalışıyorum kaç gündür sen nasılsın bakalım???

mrb arkadaşlar ben bişey sorucam benim SAT 26 haziran ve ben 27 temmuz perşembe günü kan tahlili yaptırdım sonuç 343 çıktı bu değer normal mi ??? bilen birileri cevap verirse sevinirim

mrb arkadaşlar ben bişey sorucam benim SAT 26 haziran ve ben 27 temmuz perşembe günü kan tahlili yaptırdım sonuç 343 çıktı bu değer normal mi ??? bilen birileri cevap verirse sevinirim

çok doğru sölüyorsun şekerim..sürekli aklında hamilelik oluyor..ama ben buraya alıştım uzakta kalamıyorum..
ne olsun bizdede hrşey aynı..bat bekliyorum son 4 gün.
inş bu ay tutunmuş olurlar..ama bizim çalışma çok az oldu

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…