kızlar dün kana gidemedim eşimde yanımda olmak istedi bugün saat 14 de randevum var hem kan tahlili hem kontrol dualarınızı eksik etmeyin olurmu :) çok ihtiyacımız var mercimeğimin ve benim :)
kızlar dün kana gidemedim eşimde yanımda olmak istedi bugün saat 14 de randevum var hem kan tahlili hem kontrol dualarınızı eksik etmeyin olurmu :) çok ihtiyacımız var mercimeğimin ve benim :)
günaydınn kızlarrrr esracım bebişin kocaman olmuş kızzzzzmaşallah maşallah dün doktora gittim idrar tahlili yaptık ve kum döküyormuşum meğer kızlar çok canım sıkıldı şu hamileliği en ağır ben geçiriyorum sanırım psikolojm bozuldu iyice ilaç verddi doktor inşallah kısa sürede iyi olurum ama bebişim çok iyi çok şükür ama anneyi çok üzüyor
Aaa haftasonuda acik plan yer var mi ozellrr acik mi yoksa yaa bende gitcem ama cok heycan yaptim
günaydınn kızlarrrr esracım bebişin kocaman olmuş kızzzzzmaşallah maşallah dün doktora gittim idrar tahlili yaptık ve kum döküyormuşum meğer kızlar çok canım sıkıldı şu hamileliği en ağır ben geçiriyorum sanırım psikolojm bozuldu iyice ilaç verddi doktor inşallah kısa sürede iyi olurum ama bebişim çok iyi çok şükür ama anneyi çok üzüyor
kızlar merhaba jınekolog muayenemı anlatayım ıstedım . Doktora kıstan berı korunmadıgımızı ama hamıle kalmadıgımı soyledım. Sımdılık hormonlara ve vajınaya bakalım eger bır yıl olmazsa ınfertıtı bolumune gıdeceksın dedı. 5 tup kan verdım ve vajınal ultrason cektırdım. Herrsey normal cıktı. Hıc bı problem yok. Hamıle kalmak ıcın bırkac ay cok kısa dedı doktor bıra sabırlı olmak gerekıyor dedı. Zaten ramazanda bızde tık yok. Onumuzdekı aylara bakacaz artık. Olmadıkcada hevesım azalıyor
günaydın fıstıklar naber özledim sizi
çok geçmiş olsun elifim ya dikkat et kendine inşallah yakında hiç bişeyin kalmaz da rahatlarsın
biraz geç oldu ama günaydıııınnn
günaydın kızlar kan hapı içmeye başladım ay çok kötüyüm mide bulantısı halsizlik yan etkisi bugun sürekli yatıcam sanırım bünyem alışana kadar evi de biraz temizlicektim ama sanırım olmayacak
ayy tatlım ben içememiştim kan hapı..pekmez içmiştim ben baa faydası olmuştu..yat dinlen bugün..
sanırım ben adet olucam aynu adet ağrım var..
selam kızlar nasılsınız
nerelerdesnn sen şekerimmm
canım bende de var ama ben umudumu yitirmedim bAT 7 var sende öyle düşünmee
canım topiğe çok takılınca hep hamilelik düşünüyorum bi de hamile arkadaşların yazısını görünce iyice etkileniyorumpsikoloji bebek sahibi olmayı çok etkiliyor ya o yüzden kendimi başka şeylerle meşgul etmeye çalışıyorum kaç gündür sen nasılsın bakalım???
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?