Birlikte hamilelik bekleyelim mi???

• Konu Sahibi Konu Sahibi 38s
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
Kızlar tahlıl 2 bucuk saate cıkııoo :) merak ıcındeyım ama doktor cok ılgısız cıktı kan nasıl olsa dedım ama kasık agrım var vs dedım hıııccc bakmadı kan yaptır sonra bakarız demezmı ya dedım ben apandısıt amelıyatı oldum yok tık yok neyse ztn kan tahlilini yapsın kendi hastaneme devam ders olsun bana

hadı hayırlısı bekliyoruz heycanla

Insallah canim ilk denememizdi zaten sabirla bekleyecegiz o gelsin diye hazirliklar yapacagiz Allahim hepimize versin tez zamanda

Canim normalde bi bucuk saate cikar harbiden ilgisizmis foktorun neyse nasil olsa bize beta hcg nin varligi lazim

kesinlikle haklısın o yüzden takmıyor gibi yapıyorum kafamı basdka şeylerle meşgul etmeye çalışıyorum...

Zaten burda konustukca cogu kisi bos belirtiler yasiyo cok bilmekte okumakta bazen iyi olmuyomus surekli xayiflamak isteyip hi turlu zayiflayamayanlar varya hani hep stres piskolojik bozukluk bence hamile kalmaya calismakta oyle bosverin kizlar o bebekler bu gobislere gelecek er yada gec stres yok

eee ne oldu sonuç ne

kızlar reglım 5 gun gectı doktora gııttım ultrasonla baktı vajınadan kontrol ettı bısey gozukmuo cnm dedı bıde kan tahlılı ıstedı ondada sonuç negatıf

sureklı gaz cıkama var ıdrarım kokulu gelmeye başladı beyaz akıntı var bel agrım var psikolojık dedım bastan ama hepsımı psikolojık arkadaş bugun adetim 7 gun geçtı goguslerımde damarlar cıkmıs ne bılıyımm ümıtlenıorum ıstee

geç döllenme olmus olabılır ama buyuk ıhtımalle östrojenın etkıleı onlar canım benım de oyle olmustu 11 gun gectı adet oldum 12 gun sürdü hakkında hayırlısı olsun

canım 11 gun sonra adet oldun adetınmı 12 gun surdu yoksa hamılemı kaldın

11 gun adetım gecıktı hemde o sıra tedavı olmustuk o kadar umıtlıydım hamıleyım dıye son ana kadar gormuyorlar dıye dusundum ama druma adet oldum adetım de çok fazla ve uzun surdu yumurta kıstı olmustu çatlatamamıs vucudum o yuzden gecıkmıstı çok gecıkınce de adetım 12 gun surdu dr tum belırtıler ostrojenın etkısı dedı ama sende kıst olsaydı alttan muayne olmussu görulurdu yok demekkı ole bı durum sen bıraz daha bekle bakalım inşallah hamılesındır

geçmiş olsun canım öncelıkle sana
bakalım hayırlısı artık bıraz daha beklemem gerek nasip kısmet herşey ama ınsan hop oturup hop kalkıo ıste sende şuan bebiş varmı nasıl gıttı tedavın

bebiş var 9. haftamdayım tedavı güzeldi dr değiştirdik ılk 3 ay ızlemeye aldı benı kendılıgınden olur dıye sonra klomen tedavısıne başladı 2. ayımda oldu şükürler olsun canım darısı başına hayırlı zmanda kucaaana almayı nasıp etsin

kızlar bugun bneım yumurtalma gunum ve son yumurtlama testımı yaptım bıraz önce ikinci çizği silik ya yumurtlamadımmı bne ya testımde bıttı

amın canım guzel dıleklerın ıÇIN Allah razı olsun
senınde bebegınle sana saglık sıhhat versın guzel rabbım kolay dogumlar nasıp olsun darısı başıma olur ınşallah :)

amın canım guzel dıleklerın ıÇIN Allah razı olsun
senınde bebegınle sana saglık sıhhat versın guzel rabbım kolay dogumlar nasıp olsun darısı başıma olur ınşallah :)

amin canım çok sağolll

Nasılsınız kızlar
Benim dünden beri inanılmaz baş ağrım var
Ense kökümden başlıyo ağrı çok kötü.
Neyseki bugun evdeyim bolbol dinlenicem.sizde ne var ne yok?

kkızlar ya benım 5 tane yumrtlam Testm vardı ve ben sabırsızlkla denedım elımde bgun son bıtane kaldı ve bugun yumurtlma gunum yaptım bıraz öncee ikinci çizgi silik ama net degerlrne göre napıcm ben ya

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…