benimde 4 gün var şekerimmkırmızıları görmedikçe hep umut varrr
mrb arkadaşlar ben bişey sorucam benim SAT 26 haziran ve ben 27 temmuz perşembe günü kan tahlili yaptırdım sonuç 343 çıktı bu değer normal mi ??? bilen birileri cevap verirse sevinirim
çok doğru sölüyorsun şekerim..sürekli aklında hamilelik oluyor..ama ben buraya alıştım uzakta kalamıyorum..
ne olsun bizdede hrşey aynı..bat bekliyorum son 4 gün.
inş bu ay tutunmuş olurlar..ama bizim çalışma çok az oldu
canım allah saglıkla kucagına almayı nasip etsin nasılda büyümüş maşallah subhanallah :)
benimde 4 gün var şekerimmkırmızıları görmedikçe hep umut varrr
hadi canım dualarımız seninle..güzel haberlerle gel
maşallahhhhbüyümüş annesi bebişinn..çok şanslınızzz
inş. canım ya ama ben artık ümit etmiycem hiç çocuğum olmuyor gibi davrancam geçen ay çok kötü etkilendim kırmızıları görünce hep ağladım 2 gün depresyon geçirdimbizim çalışmamız sıkıydı bu ay ama bi işe yaramıyor ki o yüzden bu ay çok sakin olmaya çalışıyorum bi nevi polyannacılık oynuyorum
valla benimde bu ay olmazsa 2 güne bir hiç başka şans yok akşam oturmaları iptall
aynen öyle senin az kalmış benim çok var daha
inş. canım ya ama ben artık ümit etmiycem hiç çocuğum olmuyor gibi davrancam geçen ay çok kötü etkilendim kırmızıları görünce hep ağladım 2 gün depresyon geçirdimbizim çalışmamız sıkıydı bu ay ama bi işe yaramıyor ki o yüzden bu ay çok sakin olmaya çalışıyorum bi nevi polyannacılık oynuyorum
senin bat ne zmaan canım kaç aydır istiyorsunuz siz??
valla benimde bu ay olmazsa 2 güne bir hiç başka şans yok akşam oturmaları iptall
canım bu ay ilk denememiz bizim bat 3 ağustos senin kaçıncı denemen bat kaç
slm nasılsınız arkadaşlar
canım bu ay ilk denememiz bizim bat 3 ağustos senin kaçıncı denemen bat kaç
çoook normal canım...hayırlı olsun sağlıcakla kucağına almayı nasip etsin rabbim
evet şekerim çok az kaldııı
tatlımm sana kızarım ama öle çökmek falan yokç...bu işin sırr kafa rahatlığından geçiyor bence...biz çok takıoruz olmuyor
slm nasılsınız arkadaşlar
Hic gulecegim yoktu ya aksan oturmqlari iptal hacanim iyle kasma gecen ay inan saka gibiydi senin gibi dusunuyodum misafirin davetin hic bu kadar yogununu yasamadim hatta birinde habersiz grldiler tam niyetlenmistik insallah bu ay olurda bebisinle gezersin
senin daha yeniymiş canım aksam oturmalarını iptal etme bence olmazsabizim kasımdan beri olmuyor canım maalesef
Iyiyuz canim sen nasilsinbebisibi goremedim evde bakcam pc den telden girdigim icin formati farkli acmadi
saol canım umarım sende bebişinde iyidir
tabiki en güzel olan bebişimle gezmek olur olmazsa da kocamada dedim evden çıkmak yok canım umarım seninde en kısa zamanda bebişin göbüşünde olur inşallahhhhhhhh
canım pes etmek yok kavuşucaz bebişlerimize moral bozmak yokk
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?