- 14 Mayıs 2010
- 16.477
- 22.430
- 923
öfff çok uykummm varrr uyumak istiyorumm uaaa
isyan ,anacım sendeki belirtiler pek normal değil,yegen geliyor sanırım :):)
canım uykuyu belirti saymayalım...dün gece sahurda yattıkkk
ama diğerleri ne inanki ben bilmiyorum...öle bir hamilelik belirtisi varmı onuda bilmiyorum..hala geliyor koyu sarı akıntı günde 3-4 damla
umarım gelmez o regl
bende koyu sarı akıntı regl dönemıne yakın gelıyor ama sende öncesınde kahverengı lekelenmede olmus ay neyı beklıyosun test yapmak için
canım daha bata 5 gün var ondan bekliyorum...
evet önce baya büyük kahve leke geldi..şimdide koyu sarı geliyor...
enfeksiyonda olabilir..bat günü geçsin öle yparım canımç
benım bu ay zaten umudum yok ramazan molası verdık zor oluyor :):) rabbimden hayırlısı tabıkı :)
saolll canımmmm ben bilemiyorummm göğüsüm ağrımıyor ama şiş gibiler... bel ve kasık ağrım war tekk.. birde çokk uykummm war. zaten hava da sıcak. öf bunaldımcanım bende göğüs ağrısı,geceleri sık çişe çıkma,adet olucakmışım gibi karın ağrısı,bel ağrısı,kasıklarda batma,diş etlerimin şişmesi,zaman zaman kanaması gibi belirtiler oldu farklı zamanlarda...bunlar sadece birden hatırlayabildiklerim...:44:
bende bende beendeee..öfff çok uykummm varrr uyumak istiyorumm uaaa
bende hiç istemiyorum gelmesini hiççç son bir hafta bakalım neler olucak regl e kadar tam gaz devam uyku yok herşey bebiş için
selaammm kızlarrr
yeni hamişler var galiba hayırlı olsun sağlıkla büyütsünler inşallah
38s'm kırmızıları gelmişş dün okumuştum umutlanmıştım ama Allah'ın takdiri
buschy'cim senin bebiş de erkekmiş bak uslu çocuk yanıltmadı bizi
inşallah canım zor tutuyorum kendimi bugunde test yaptıracağım dualarınızı eksik etmeyin inşallah güzel haberlerle döneceğim
bebişimin en sonkı haliii
kızlar dün kana gidemedim eşimde yanımda olmak istedi bugün saat 14 de randevum var hem kan tahlili hem kontrol dualarınızı eksik etmeyin olurmu :) çok ihtiyacımız var mercimeğimin ve benim :)
canım allah saglıkla kucagına almayı nasip etsin nasılda büyümüş maşallah subhanallah :)
bebişimin en sonkı haliii
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?