Birlikte hamilelik bekleyelim mi???

• Konu Sahibi Konu Sahibi 38s
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
isyan ,anacım sendeki belirtiler pek normal değil,yegen geliyor sanırım :):)

canım uykuyu belirti saymayalım...dün gece sahurda yattıkkk
ama diğerleri ne inanki ben bilmiyorum...öle bir hamilelik belirtisi varmı onuda bilmiyorum..hala geliyor koyu sarı akıntı günde 3-4 damla

canım uykuyu belirti saymayalım...dün gece sahurda yattıkkk
ama diğerleri ne inanki ben bilmiyorum...öle bir hamilelik belirtisi varmı onuda bilmiyorum..hala geliyor koyu sarı akıntı günde 3-4 damla

bende koyu sarı akıntı regl dönemıne yakın gelıyor ama sende öncesınde kahverengı lekelenmede olmus ay neyı beklıyosun test yapmak için

bende koyu sarı akıntı regl dönemıne yakın gelıyor ama sende öncesınde kahverengı lekelenmede olmus ay neyı beklıyosun test yapmak için

canım daha bata 5 gün var ondan bekliyorum...
evet önce baya büyük kahve leke geldi..şimdide koyu sarı geliyor...
enfeksiyonda olabilir..bat günü geçsin öle yparım canımç

canım daha bata 5 gün var ondan bekliyorum...
evet önce baya büyük kahve leke geldi..şimdide koyu sarı geliyor...
enfeksiyonda olabilir..bat günü geçsin öle yparım canımç

benım bu ay zaten umudum yok ramazan molası verdık zor oluyor :):) rabbimden hayırlısı tabıkı :)

saolll canımmmm ben bilemiyorummm göğüsüm ağrımıyor ama şiş gibiler... bel ve kasık ağrım war tekk.. birde çokk uykummm war. zaten hava da sıcak. öf bunaldım
öfff çok uykummm varrr uyumak istiyorumm uaaa
bende bende beendeee..

slm kızlar aranızda hiç adetin 3. günü hormon testi yaptıran var mı benim e2 yani östrojen hormonum biraz düşük çıktı dedi doktor ama bişi olmaz dedi

selaammm kızlarrr
yeni hamişler var galiba hayırlı olsun sağlıkla büyütsünler inşallah
38s'm kırmızıları gelmişş dün okumuştum umutlanmıştım ama Allah'ın takdiri
buschy'cim senin bebiş de erkekmiş bak uslu çocuk yanıltmadı bizi

hay allah neyse umudumuzu kaybetmek yok bir gun mutlaka olacak

selam arada sırada geliyorum aranıza herkes iyidir umarım allah şu mübarek günlerde herkese gönlündeki muradını versin inşallah
benim yarın adet günümdü ama bugün biraz kahve leke geldi benim adetimde kahve lekeyle başlar genelde buayda olmadı sanırım
sağlık olsun napalım rabbim daha çok dua etmemizi istiyor demekki...

bebişimin en sonkı haliii

Eklentiler

• $Fotoğraf0935.webp
    19 KB · Görüntüleme: 34
kızlar dün kana gidemedim eşimde yanımda olmak istedi bugün saat 14 de randevum var hem kan tahlili hem kontrol dualarınızı eksik etmeyin olurmu :) çok ihtiyacımız var mercimeğimin ve benim :)

kızlar dün kana gidemedim eşimde yanımda olmak istedi bugün saat 14 de randevum var hem kan tahlili hem kontrol dualarınızı eksik etmeyin olurmu :) çok ihtiyacımız var mercimeğimin ve benim :)

Dualarim seninle canim insallah bu mutlulugu hepimiz yasariz

günaydınn kızlarrrr esracım bebişin kocaman olmuş kızzzzzmaşallah maşallah dün doktora gittim idrar tahlili yaptık ve kum döküyormuşum meğer kızlar çok canım sıkıldı şu hamileliği en ağır ben geçiriyorum sanırım psikolojm bozuldu iyice ilaç verddi doktor inşallah kısa sürede iyi olurum ama bebişim çok iyi çok şükür ama anneyi çok üzüyor

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…