kkızlar ya benım 5 tane yumrtlam Testm vardı ve ben sabırsızlkla denedım elımde bgun son bıtane kaldı ve bugun yumurtlma gunum yaptım bıraz öncee ikinci çizgi silik ama net degerlrne göre napıcm ben ya
Nasılsınız kızlar
Benim dünden beri inanılmaz baş ağrım var
Ense kökümden başlıyo ağrı çok kötü.
Neyseki bugun evdeyim bolbol dinlenicem.sizde ne var ne yok?
selam kızlar dün kahverengi leke gelmişti benden bir daha gelmedi bugün adet günüm henüz bişey yok
ama adet olucak gibiyim sarı akıntı geliyor arada ilk defa yaşıyorum böyle bir durumu :26: ama beklicem gün sonuna doğru adet olabilirim belki
selam kızlar dün regl olmam gerekıyordu ama olmadım hala,olacak gibi oluyorum sankı gerı gidiyo gibi birde gögüs etrafında kabarcıklar cıktı sıcaktanmı anlamadım ılk defa gördüm
bendede kahverengi leke yok ama,diğer belirtiler var birde ek olarak memedeki renk koyulugu ve kabarcıklar dun olmam gerekıyordu hala olmadım
inşallah bebiştendir canım benim genelde adetim kahve lekeyle başlar sonra kırmızıya döner ben dün leke gelince adet oldum diye düşündüm ama devam etmedi adet günümde bugün olduğu için bekliyorum
bir arkadaşıma sordum oda hamile 4 aylık ondada aynısı olmuş hamileliğini öğrenmeden önce adetten bir gün önce leke gelmiş
bekle dikkat et dedi allah hayırlısını versin beklicez mecbur
öyle tabi,bu ay güya cok hazırlamayacaktım kendımı ama göğüslerimi görünce acabamı dedim ,benım gecen ay öyle oldu önce leke tarzında ertesı gun kendı geldı ınsallah öyle olmazsın sende baska belirtin varmı peki
ben kendinin geliceğini düşünüyorum zaten benim adet düzensizliğim var geçen ay klomen kullandım olmadı bu ay ilaçta kullanmadım yumurtalar ilaçla olgunlaşıyor benim tek isteğim kist olmasın adet gününde gelsin bekliyorum oyüzden kahve lekenin sebebi kistte olmuş olabilir adet belirtilerim val bel ağrısı yoğun birde akıntı göğüslerim beni çok yanıltığı için onlara hiç bakmıyorum
damarlar zaten var bir kızım var onda hamileliğimde çıktı kaybolmadılar adete yakın acıma da oluyor arada sırada kabarcıklarda var bende :) ama dediğim onlar hep var oyüzden aldırmıyorum
peki o kabarcıklar kızına hamıle kalmadan öncemı cıkmıstı,yanı hamılelık belirtisi olabılrmı? yoksa gebelık ilerleyıncemı oldu
iyi sen nasılsın,havalarda öyle bir sıcakki
sanırım öyle çünki ondan önce böyle değildi göğüslerim hamilelikte ve emzirirken olşuyor genelde damarlar kabarcıklar şişiyorlar
kişiden kişiye değişiyor ama belirtiler ben kızımda hiç belirti yaşamadım tek belirti uykuydu bende hamilelik ilerleyince çıkmaya başladı hepsi
buarada bende pro üyeyim ama şu görünmezliği bir türlü öğrenemedim sen nasıl yapıyorsun
neyse artık bekleyıp görecez,canım profiline gir sol tarafta hesap kısmına tıkla karsına gelecek olan sayfada görünmezlik modu aktif yaparsan hayalet gibi dolasırsın :)
pardon kullanıcı kontrol paneli,hesap,secenekleri düzenle,görünmezlik modu aktif bu dogrusu:)
teşekkürederim bende artık hayaletim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?