hakkaten öyle. kahve yaptım belki işe yarar :)
inşallah tatlım. 2 gün önce karnımın altına sancı girmişti de kasıklarımda ağrı yok şuan
Bilmiyorum bende hafif bi noktasal ağrı. Belkide ben üstüne düştüm çok benimki birkaç gündür var. Hamile kalan arkadaşlara soralım bi batlarından önce böyle bi sancı gibi ağrıları olmuşmu?
:)bak şunları yapabilirsin:) güzel şeyler düşün, evdeysen bi duş al kendi kendine şarkı söyle gülücükler saç etrafa.. kesin işe yarar
soralım tatlım. inşallah bebişimiz hemen gelir
canım ya keşke evde olsam. iş yerindeyim. bi de bu hormon ilaçları var ya iyice hassaslaştırdı beni. bir şey yokken ağlıyorum. ama üzüldüğümden ya da sıkıldığımdan değil. sebepsiz içimden hıçkıra hıçkıra ağlamak geliyo.
ne kadar çok yan etkisi var bu ilaçların yahu
İnşallah kuzucum yaa ağzından bal damlıyorhemen gelsinler inşallahhh yaa allahım ne olur hepimize
merhaba kızlar, nasılsınız?
ayy kıyamam tatlım ya üzülme :) benimde bünyem kaldırmıyor ilaçları o yüzden elimden geldiği kadarıyla içmiyorum. inşallah yakında şifa bulursun tatlım
diyorum ya üzüntüden değil, sinirler alt üst :) neyseki şu lanet doğum kontrol hapından inşallah kurtuluyorum.
soğan kürüne ctesi veya pazar başlıycam. bakalım sonuç nasıl olacak.
mrb tatlım iyiyim sen nasılsın bebişin nasıl?
valla bebiş iyi olmalı ki, başımı döndürüyor midemi karıştırıyor
tamam kokulara hassasiyet filan vardı ama bulantı, kusma, yemeklerden tiksinme yoktu.
3 gündür mutfağa giremiyorum.
canım sadece yoğurt ve salatalık istiyor.
bi de süt bisküvi
tabi çok şükür. bunlar geçecek.
inşallah iyi olacak tatlım :)) sen moralini yüksek tutmaya çalış hiç birşeyi kafana takma olur mu
Öyle yapmaya çalışıyorum. bu ara kitap okumaya verdim kendimi. normalde okuyamazdım. şimdi kafamı dağıtıyorum okudukça :)
hem benim için umutsuzluğa kapılmanın bi anlamı yok daha en ufak bi denememiz olmadı bebiş için. mayıstan sonra inşallah :)))
Öyle yapmaya çalışıyorum. bu ara kitap okumaya verdim kendimi. normalde okuyamazdım. şimdi kafamı dağıtıyorum okudukça :)
hem benim için umutsuzluğa kapılmanın bi anlamı yok daha en ufak bi denememiz olmadı bebiş için. mayıstan sonra inşallah :)))
aman da aman:))demek annesi bebişin burdayım diyo artık
valla bebiş iyi olmalı ki, başımı döndürüyor midemi karıştırıyor
tamam kokulara hassasiyet filan vardı ama bulantı, kusma, yemeklerden tiksinme yoktu.
3 gündür mutfağa giremiyorum.
canım sadece yoğurt ve salatalık istiyor.
bi de süt bisküvi
tabi çok şükür. bunlar geçecek.
öyle valla.
daha şimdiden başlıyor..
büyüyünce üfff anne yaaa sen ne anlarsın diyecek.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?