Birlikte hamilelik bekleyelim mi???

• Konu Sahibi Konu Sahibi 38s
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
inşallah tatlım. 2 gün önce karnımın altına sancı girmişti de kasıklarımda ağrı yok şuan

Bilmiyorum bende hafif bi noktasal ağrı. Belkide ben üstüne düştüm çok benimki birkaç gündür var. Hamile kalan arkadaşlara soralım bi batlarından önce böyle bi sancı gibi ağrıları olmuşmu?

soralım tatlım. inşallah bebişimiz hemen gelir

:)bak şunları yapabilirsin:) güzel şeyler düşün, evdeysen bi duş al kendi kendine şarkı söyle gülücükler saç etrafa.. kesin işe yarar

canım ya keşke evde olsam. iş yerindeyim. bi de bu hormon ilaçları var ya iyice hassaslaştırdı beni. bir şey yokken ağlıyorum. ama üzüldüğümden ya da sıkıldığımdan değil. sebepsiz içimden hıçkıra hıçkıra ağlamak geliyo.

ne kadar çok yan etkisi var bu ilaçların yahu

ayy kıyamam tatlım ya üzülme :) benimde bünyem kaldırmıyor ilaçları o yüzden elimden geldiği kadarıyla içmiyorum. inşallah yakında şifa bulursun tatlım

ayy kıyamam tatlım ya üzülme :) benimde bünyem kaldırmıyor ilaçları o yüzden elimden geldiği kadarıyla içmiyorum. inşallah yakında şifa bulursun tatlım

diyorum ya üzüntüden değil, sinirler alt üst :) neyseki şu lanet doğum kontrol hapından inşallah kurtuluyorum.
soğan kürüne ctesi veya pazar başlıycam. bakalım sonuç nasıl olacak.

diyorum ya üzüntüden değil, sinirler alt üst :) neyseki şu lanet doğum kontrol hapından inşallah kurtuluyorum.
soğan kürüne ctesi veya pazar başlıycam. bakalım sonuç nasıl olacak.

inşallah iyi olacak tatlım :)) sen moralini yüksek tutmaya çalış hiç birşeyi kafana takma olur mu

mrb tatlım iyiyim sen nasılsın bebişin nasıl?

valla bebiş iyi olmalı ki, başımı döndürüyor midemi karıştırıyor

tamam kokulara hassasiyet filan vardı ama bulantı, kusma, yemeklerden tiksinme yoktu.
3 gündür mutfağa giremiyorum.
canım sadece yoğurt ve salatalık istiyor.
bi de süt bisküvi

tabi çok şükür. bunlar geçecek.

aman da aman:))demek annesi bebişin burdayım diyo artık

inşallah iyi olacak tatlım :)) sen moralini yüksek tutmaya çalış hiç birşeyi kafana takma olur mu

Öyle yapmaya çalışıyorum. bu ara kitap okumaya verdim kendimi. normalde okuyamazdım. şimdi kafamı dağıtıyorum okudukça :)
hem benim için umutsuzluğa kapılmanın bi anlamı yok daha en ufak bi denememiz olmadı bebiş için. mayıstan sonra inşallah :)))

iyi yapıyosun tatlım tabii ki denemeye devam

moral çok önemli, sakın kötü düşünmeyin.
acaba olacak mı, olmayacak diye düşünmeyin hiç.
Allah'tan hayırlı ve sağlıklı evlat istemek lazım.

ilaç ne için kullanıyorsun? pko mu var?

Hoşgeldin canım maşallah.allah nazarlardan korusun sizi:)) ayy çocuk düşünmeyen şu yaşadıklarına eziyet der seni ne mutlu ediyodur dimi:))

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…