Birlikte hamilelik bekleyelim mi???

• Konu Sahibi Konu Sahibi 38s
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
o bu değil de stres yapınca canın sıkılınca bebeği hissedersin dedi besbelasi bana demeyeydi iyiydiaçtım psikopat şarkılar canımı sıkmaya çalışıyom

o bu değil de stres yapınca canın sıkılınca bebeği hissedersin dedi besbelasi bana demeyeydi iyiydiaçtım psikopat şarkılar canımı sıkmaya çalışıyom

Hay allah kiz bebiste icerde bunalim takilacak onun yerine cikolata ye ve uzan yataga cikolata daha cok ise yariyo stres yapinca hissedilfiginisenden duydum ben stres yapinca birak cocugu dunya dursa hissetmem cikolatayi dene csnim

al benden de o kadar canım yaaa. tatil olaydı iyiydi. hafta sonuda misafir vardı dinlenemedim zaten

Hem calisiyoz hem misafir agirliyoz hem temizlik yapiyoz ( kocam yapiyo ) hem gun tutturcaz diye ugrasiyoz stres stres stres ne cekiyoz yaa :26:

Hem calisiyoz hem misafir agirliyoz hem temizlik yapiyoz ( kocam yapiyo ) hem gun tutturcaz diye ugrasiyoz stres stres stres ne cekiyoz yaa :26:

ne çektik beeeee bende yaptırıyorum kocama ev işi. başka türlü yetişemeyizki ne mümkün. ben yemek yaparken o evi süpürüyo siliyo.

Hay allah kiz bebiste icerde bunalim takilacak onun yerine cikolata ye ve uzan yataga cikolata daha cok ise yariyo stres yapinca hissedilfiginisenden duydum ben stres yapinca birak cocugu dunya dursa hissetmem cikolatayi dene csnim
o da mantıklı şimdi tatlı bişeyler yiyodum zaten sıradaki kaşık oğluşuma gelsin
ya sen niye bunaltıyorsun kendini azcık aç oyun havası neşen yerine gelsin
dur ona da sıra geliyo karaoke yapıyom evde kendi kendime

kızlar ya ıkı gun öncehafıf pembe akıntım oldu daha bişi yok gerci bata 3 gün var erken oldum sandım ama bişi yok ne acaba

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…