arkadaşlaar az önce kan testimin sonucunu öğrendim pozitifmiş :))))
Hoşgeldin canım maşallah.allah nazarlardan korusun sizi:)) ayy çocuk düşünmeyen şu yaşadıklarına eziyet der seni ne mutlu ediyodur dimi:))
moral çok önemli, sakın kötü düşünmeyin.
acaba olacak mı, olmayacak diye düşünmeyin hiç.
Allah'tan hayırlı ve sağlıklı evlat istemek lazım.
ilaç ne için kullanıyorsun? pko mu var?
ya yok ben pek düşünmüyorum aslında. PCOS var diye biliyorum. yani evlenmeden önce öyle demişti bi doktor. neyse şu an doğum kontrol hapı+tiroid ilacı (az çalışıyo benimki)+folidoce (bebek için)+önümüzdeki az doğum kontrol hapını bırakıp progestana başlayacağım. :)
bende de hipotiroid var aynı yani.
yumurtlamayı zamanla olumsuz etkiliyor malesef.
hipotiroid olanlarda bir süre sonra pko da görülebiliyor.
ben adet düzensizliği yaşamam pek, doktor da sende pko yok dedi.
pko için soğan kürünü şiddetle tavsiye ederim.
yakınlarım var olumlu sonuç alan.
folicasit kullanmak lazım tabi. iyi yapmışsın.
doğum kontrol hapını bıraktıktan sonra 1-2 ay da başka yollarla korun derim ben
istersen bir araştır.
ben direkt ona bağlamıyorum ama ilacı bırakır bırakmaz hamile kalmıştım ve malesef kaybettim o bebeğimi.
progestanı doktorun mu söyledi, neden kullanacaksın?
woohoo nereden başlasam :)
evet hipotiroidiyim ben de. PCOS ben de vardı zaten, adet düzensizliği (çoğunlukla erken gelme), tüylenme vs ne ararsan bende.
adet bitiminden sonraki 3. gün başlayın diyolar soğan kürüne o zaman başlayacağım. folik asit kullanmam lazımmış herkes gibi.
yani korunmayı düşünmüyorum. kısmet olursa olur (ki ben hemen olacağını düşünmüyorum.) olmazsa Allah'ın takdiri diyeceğim.
Progestanı doktor verdi. bir sonraki adet başlangıcımın 15. ve 25. günleri arası kullanacakmışım.
pek programa uymayı sevmem ama yapıcaz el mahkum.
herkese iyi akşamlar kızlar. yemekte misafirlerim vardı. az önce uğurladım. tam gitmek üzerelerken çamaşırımda bir ıslaklık hissettim. kahverengi leke olduğunu gördüm. geçen ay da adetim tam olarak böyle başlamıştı. ama bu ay adetim 2 gün gecikti. açıkçası biraz korkuyorum yeniden adet olacağım diye. fakat hiç adet belirtim de yok. tuvalaete gidiyorum çamaşırımda çok az leke var. kafam karıştı. içimden bir ses yerleşme kanaması olduğunu söylüyor. inşallah öyledir. siz ne düşünüyorsunuz merak ediyorum???
inşallah :) valla hiç belli olmaz belkide ikiz olacak benim 4 yaşında bir kızım var daha hamile olduğumu bilmiyor milet buna soruyor kardeşin olacakmı diye buda her seferinde iki tane birden olacak benim kardeşim bende o yüzden içimde geldiği için öyle bebeklerim yazdım sağlıklı olsunda kaçtane olursa olsun isterim :)
valla bebiş iyi olmalı ki, başımı döndürüyor midemi karıştırıyor
tamam kokulara hassasiyet filan vardı ama bulantı, kusma, yemeklerden tiksinme yoktu.
3 gündür mutfağa giremiyorum.
canım sadece yoğurt ve salatalık istiyor.
bi de süt bisküvi
tabi çok şükür. bunlar geçecek.
çok geçmiş olsun. Hamile iken bildiğim kadarıyla parol yahut minoset (plus değil) kullanılabiliyor. Kız kardeşime doktor önermişti oradan biliyorum. Benim de migrenim var ve başım ağrıyacak diye ödüm kopuyor
hahah ay yavrum benim günahsızın içine doğuyor demekki canı aynen sağlıklı hayırlı evlatlar olsun onemlı olan o tatlım:) gecmıs olsun bu arada migren agrın var sanırım Allah yardımcın olsun tatlım küçük görümcemdede var cok siddetli ama tabi şimdi ilaç içememek daha kötü yapıyodur Allah kolaylıgını verir inşallah
evet canım belkide dediğin gibi içine doğmuştur evet sağlıklı olsunlar yeter allah razı olsun evet migren var mecburen ilaç içmek zorunda kalıyor insan yoksa geçmiyor allah yardımcımız olsun mide bulantısınada kafanı hiç takma kızımdada 2 ci ayım bittikten sonra midem bulanmaya başladı kimide hiç mide bulantısı çekmez her hamilelik bir olmaz canım bende senin gibi sabahları olur oda yemek yiyince geçiyor
rabbim hayırlısıyla sağlıklı sıhhatli bir şekilde kucağımıza almayıda nasib etsin inşallah amin
Günaydın Arkadaşlaaarrr
hahah ay yavrum benim günahsızın içine doğuyor demekki canı aynen sağlıklı hayırlı evlatlar olsun onemlı olan o tatlım:) gecmıs olsun bu arada migren agrın var sanırım Allah yardımcın olsun tatlım küçük görümcemdede var cok siddetli ama tabi şimdi ilaç içememek daha kötü yapıyodur Allah kolaylıgını verir inşallah
saraykedisi nasılsın canım??
ayyy şimdi endişelendim bizde 6. haftamıza girdik ama hiç kusma falan yok benımde dediğin gibi sabah ac karnına biraz bulanır ama bişiler yiyiverinc hemen geçiveriyor ama iştahım felaket doymak bilmiyorum buda beni korkutuyor yani
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?