Birlikte hamilelik bekleyelim mi???

• Konu Sahibi Konu Sahibi 38s
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
Hoşgeldin canım maşallah.allah nazarlardan korusun sizi:)) ayy çocuk düşünmeyen şu yaşadıklarına eziyet der seni ne mutlu ediyodur dimi:))

amin canım sağol.
valla ben önceki gebelikte kısa bir süre kokulara hassasiyet yaşamıştım bulantı kusma olmamıştı

şu anda bana bebeğimin yaşadığını gösterir bir ibare gibi :)
o yüzden o anlık of puf deyip hemen çok şükür Allah'ım diyorum..

çoook teşekkürler. Rabbim isteyen, bekleyen herkesi inşallah en güzel şekillerde bebeklerine kavuştursun :)))

moral çok önemli, sakın kötü düşünmeyin.
acaba olacak mı, olmayacak diye düşünmeyin hiç.
Allah'tan hayırlı ve sağlıklı evlat istemek lazım.

ilaç ne için kullanıyorsun? pko mu var?

ya yok ben pek düşünmüyorum aslında. PCOS var diye biliyorum. yani evlenmeden önce öyle demişti bi doktor. neyse şu an doğum kontrol hapı+tiroid ilacı (az çalışıyo benimki)+folidoce (bebek için)+önümüzdeki az doğum kontrol hapını bırakıp progestana başlayacağım. :)

bende de hipotiroid var aynı yani.
yumurtlamayı zamanla olumsuz etkiliyor malesef.
hipotiroid olanlarda bir süre sonra pko da görülebiliyor.
ben adet düzensizliği yaşamam pek, doktor da sende pko yok dedi.
pko için soğan kürünü şiddetle tavsiye ederim.
yakınlarım var olumlu sonuç alan.
folicasit kullanmak lazım tabi. iyi yapmışsın.

doğum kontrol hapını bıraktıktan sonra 1-2 ay da başka yollarla korun derim ben
istersen bir araştır.
ben direkt ona bağlamıyorum ama ilacı bırakır bırakmaz hamile kalmıştım ve malesef kaybettim o bebeğimi.

progestanı doktorun mu söyledi, neden kullanacaksın?

woohoo nereden başlasam :)
evet hipotiroidiyim ben de. PCOS ben de vardı zaten, adet düzensizliği (çoğunlukla erken gelme), tüylenme vs ne ararsan bende.
adet bitiminden sonraki 3. gün başlayın diyolar soğan kürüne o zaman başlayacağım. folik asit kullanmam lazımmış herkes gibi.

yani korunmayı düşünmüyorum. kısmet olursa olur (ki ben hemen olacağını düşünmüyorum.) olmazsa Allah'ın takdiri diyeceğim.

Progestanı doktor verdi. bir sonraki adet başlangıcımın 15. ve 25. günleri arası kullanacakmışım.

pek programa uymayı sevmem ama yapıcaz el mahkum.

aynen, el mahkum..

hayırlısı olsun inşallah.

herkese iyi akşamlar kızlar. yemekte misafirlerim vardı. az önce uğurladım. tam gitmek üzerelerken çamaşırımda bir ıslaklık hissettim. kahverengi leke olduğunu gördüm. geçen ay da adetim tam olarak böyle başlamıştı. ama bu ay adetim 2 gün gecikti. açıkçası biraz korkuyorum yeniden adet olacağım diye. fakat hiç adet belirtim de yok. tuvalaete gidiyorum çamaşırımda çok az leke var. kafam karıştı. içimden bir ses yerleşme kanaması olduğunu söylüyor. inşallah öyledir. siz ne düşünüyorsunuz merak ediyorum???

İyi akşamlar canım geçen ayda aynı şeyi yaşamışsın belki korkuyorsun ama korkunun ecele faydası yok.ya hamilesin ya değilsin 2 günde geçmiş adet tarihin.bence bi cesaret idrarda bakmalısın.eğer reel dönemlerin düzenliyse idrarda çıkması lazım. Hadi bi cesaret:)) ben meraklandım hee) (eğer yerleşme kanamasıysa çıkmayabilir) ama yerleşme kanaması da olmayabilir

Son düzenleme:

hahah ay yavrum benim günahsızın içine doğuyor demekki canı aynen sağlıklı hayırlı evlatlar olsun onemlı olan o tatlım:) gecmıs olsun bu arada migren agrın var sanırım Allah yardımcın olsun tatlım küçük görümcemdede var cok siddetli ama tabi şimdi ilaç içememek daha kötü yapıyodur Allah kolaylıgını verir inşallah

saraykedisi nasılsın canım??
ayyy şimdi endişelendim bizde 6. haftamıza girdik ama hiç kusma falan yok benımde dediğin gibi sabah ac karnına biraz bulanır ama bişiler yiyiverinc hemen geçiveriyor ama iştahım felaket doymak bilmiyorum buda beni korkutuyor yani

bende parol kullanıyorum canım inşallah ağrımaz başın benim kızımdaki hamileliğimde hiç ağrımadı

iyiyim canım sağol sen nasılsın?
aman canım boşver, herkes kusacak diye bir şey yok.
ben de kızartma yedim, herhalde ağır geldi midemi kaynattı :)
o beni 3 gün mahvetti şimdi daha iyiyim
dediğin gibi sabahları atıştırınca geçiyor.
ama serviste yine de dua ede ede geliyorum işe :)
ağır erkek parfümleri çok rahatsız ediyor beni

merhabalar ben 10 aylık evliyim 30 yaşındayım ve artık bebiş istiyoruz... 2 deneme olumsuz sonuçlandı bakalım 3. deneme nasıl olcak.. sat 25 mart.... bat 21 nisan.. doktor kontrolümde ve tahliller hep olumlu bir tek yumurtalıklarım pko görünümlüymüş fakat adetlerim düzenli olduğu için bi sorun olmıycağını söledi doktorum bebek olunca görüşürüz dedi ama 2 olumsuz deneme moralimi bozdu işte..

inşallah Allahım isteyen herkese hayırlı sağlıklı evlat nasip eder....

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…