aaa daha önceki nick neydı belkı daha önce tanısmısızdır bir yerde :)
allah baska dert vermesın canım tedavısı yapılır merak etme ,ne kisti çıktı
yaa vallahi hiç sorma
selammm canımmmmm
ee idrarla yapsaydın ya
yaptım canım
sanki çok az ikinci çizgiyi gölgeli gördüm gibi
ama hiç net değildi.hiç tatmiin olmadım, bekliycem
ne kistiymiş kuzum...bak doktora gitmekle en iyisini yapmışın..
dur hemen bozma moralini..geçen yıl bende de 7 cm büyüklüğünde yumurtalık kisti çıkmıştı...adet sonrasında yumurta çatlmıyor ve içi boş kist oluşuyor..1 ay hap kullandım geçti bitti..sakın sıkma canını
aaa daha önceki nick neydı belkı daha önce tanısmısızdır bir yerde :)
allah baska dert vermesın canım tedavısı yapılır merak etme ,ne kisti çıktı
amin canım evet öyle beterin beteri var bartholin kisti canım dış dudakta şişlik var demiştim ya sabah eğer verdiği ilaçlar la geçmezse operasyon geçirecekmişim
ne kistiymiş kuzum...bak doktora gitmekle en iyisini yapmışın..
dur hemen bozma moralini..geçen yıl bende de 7 cm büyüklüğünde yumurtalık kisti çıkmıştı...adet sonrasında yumurta çatlmıyor ve içi boş kist oluşuyor..1 ay hap kullandım geçti bitti..sakın sıkma canını
yaptım canım
bartholin kisti canım benim iç tarafta değil dış dudakta kuzum eğer ilaçlarla geçmezse operasyon geçirecek mişim inş. geçer allah ım inş. fakat adet günüm yakn olmasına rağmen antibiyotik verdi ve gebelik testi yapmayacak mısını ilaç için dedim gecikediği için gerek yok dedi
amin canım evet öyle beterin beteri var bartholin kisti canım dış dudakta şişlik var demiştim ya sabah eğer verdiği ilaçlar la geçmezse operasyon geçirecekmişim
AYY neydi benim eski llinkim yaa unutttummm valaaa1 yılı geçti ama kuzum ben bile hatırlayamadım
alla alla ilk defa duydum kuzum dur inş ilaçlarla geçer canımmm..çok gemiş olsun...
yaptım canım
canım geçen sene yeni evliyken de kistim olmustuiçi boş kistten o adet düzenimi bozmustu biz yoksa çoktan beri çocuk isityoruz da 4 ay doğum kontrol hapı kullanmıstım basit su kisitydi geçen sene ki offffffffff offfffffffff
cok gecmıs olsun ,ilaçlarla gecer gecmezsede operasyon olur kurtulursun kafanı takma
tedavını ol guzelce sonra saglıklı gebelık gecır,hiç bir sey için gec kalmıs sayılmazsın diyorum ya allah caresız deert vermesın
sağol canım allah razı olsun ben de ilk defa duydum internetten okumustum dün anlamıstım bende o kistin olduğunu sağ ve sol dudaklarda salgı yapan bezler oluyormus onlardan biri mikrop kapmış buna da bartholin kisti denilyor işte sert ve ağrı yapan berbat bi şey
silik çıksa bile pozitif oluyor yeppaaaahamişsinnnn
canım netten baktım şimdi apseymiş bu efeksiyon türüymüş..içi boşatılıyormuş çok küçük bir operasyonmuş merak etme..
inş. Canım ama çocuk düşünürken operasyon olma düşüncesi ve kist beni çok korkuttu ve de üzdü
canım çok geçmiş olsun. inşallah hemencecik toparlarsın.:13::13:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?