Birlikte hamilelik bekleyelim mi???

• Konu Sahibi Konu Sahibi 38s
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
kızlar yaa koyu kahve akıntım geldi...bu orucu bozarmı şimdi...adet başlangıcı olduğu kesin...günaha girmeyeyimmm boş yere:44::44:

sen hamilesinnnnn benceeee...normalde oluomuydu böle..arada enfeksiyon falan :44::44::44:

seffaf renk
enf barız hıc olmadım ama cok nadır senede ıkı kere kasınırım ehrkez olursa oyle kasısam kasıncak gıbıyım akıntıda hafıf kokulu ılac gıbı sankı

seffaf renk
enf barız hıc olmadım ama cok nadır senede ıkı kere kasınırım ehrkez olursa oyle kasısam kasıncak gıbıyım akıntıda hafıf kokulu ılac gıbı sankı

koku ve kaşıntı varsa enfeksiyondur canım...havuzdan kapmışsındır belki..

akıntı oldugu ıcın kasınıcam ıslaklıktan sankı yoksa yanma fılan yok

kokuda garıp normal gunluk hayatta akıntım olmaz hıc havuzda 20 gundur gırmıyorumkı bılemeıdm ya acayıp huzursuzum yanı o kadar rahtsız edıyorkı ıslaklık

kızlar yaa koyu kahve akıntım geldi...bu orucu bozarmı şimdi...adet başlangıcı olduğu kesin...günaha girmeyeyimmm boş yere:44::44:

tatlım bekle tamamı gelınce boz istersen

seffaf renk

enfeksıyonda koku olur ama dedıgım gibi muhtemelen regl dönemın olabılır bazen su gibi bazen biraz daha koyusu gibi

sen bu akşam bir test al yap bakayımmm çok merak ettimm

tatlım bekle tamamı gelınce boz istersen

enfeksıyonda koku olur ama dedıgım gibi muhtemelen regl dönemın olabılır bazen su gibi bazen biraz daha koyusu gibi

haklısın canım rabbim gönlümü biliyor..emin olamadığımdam bozamıyorum yani..

isyan seni görünce isyaaaaaannnn diye bağısarım gelıyor ya hu :) halıl sezaıyı anımsatıyorsun bana :)

hafat sonuna atabılseydık bır kendımızı ıyıydı ama
hamılemıyım artık degılmısım gıbı hıssedıyorum zaman yaklasınca :)

isyan seni görünce isyaaaaaannnn diye bağısarım gelıyor ya hu :) halıl sezaıyı anımsatıyorsun bana :)

bu ismi koyma anımda komikti..kazene kızmıştık o zaman bizim topiği taşımıştı..bende üyelik iptali istemiştim sonrada bu isimle geldim..isyan oldum çıktımm

mantar olsa yanma yapar valla bencede bi test al istersen

da onceden ılkınde oldu ama bılemıyorum zaten kafamda karısık olsunmu olmasınmı bılemedım kafam alabora olmazsa uzulmucem
olursada sevınıcem ama suanda hangısını dusunmem egrek bılemıyorum

kızlar selam doktordan geliyorum nur topu gibi bi kistim oldu artık moralim çoooooook bozuk tesellinize ihtiyacım var

kızlar selam doktordan geliyorum nur topu gibi bi kistim oldu artık moralim çoooooook bozuk tesellinize ihtiyacım var
ne kistiymiş kuzum...bak doktora gitmekle en iyisini yapmışın..
dur hemen bozma moralini..geçen yıl bende de 7 cm büyüklüğünde yumurtalık kisti çıkmıştı...adet sonrasında yumurta çatlmıyor ve içi boş kist oluşuyor..1 ay hap kullandım geçti bitti..sakın sıkma canını

bu ismi koyma anımda komikti..kazene kızmıştık o zaman bizim topiği taşımıştı..bende üyelik iptali istemiştim sonrada bu isimle geldim..isyan oldum çıktımm

aaa daha önceki nick neydı belkı daha önce tanısmısızdır bir yerde :)

allah baska dert vermesın canım tedavısı yapılır merak etme ,ne kisti çıktı

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…