kızlar yaa koyu kahve akıntım geldi...bu orucu bozarmı şimdi...adet başlangıcı olduğu kesin...günaha girmeyeyimmm boş yere:44::44:
sen hamilesinnnnn benceeee...normalde oluomuydu böle..arada enfeksiyon falan :44::44::44:
kanla karışıksa sıkıntı olabilir canım
canım baktım küçücük minicik kan var gibi ama emin olamadım..günahada girmek istemiyorum off napsam acaba yaa:44::44::44:
seffaf renk
enf barız hıc olmadım ama cok nadır senede ıkı kere kasınırım ehrkez olursa oyle kasısam kasıncak gıbıyım akıntıda hafıf kokulu ılac gıbı sankı
kızlar yaa koyu kahve akıntım geldi...bu orucu bozarmı şimdi...adet başlangıcı olduğu kesin...günaha girmeyeyimmm boş yere:44::44:
seffaf renk
enf barız hıc olmadım ama cok nadır senede ıkı kere kasınırım ehrkez olursa oyle kasısam kasıncak gıbıyım akıntıda hafıf kokulu ılac gıbı sankı
akıntı oldugu ıcın kasınıcam ıslaklıktan sankı yoksa yanma fılan yok
kokuda garıp normal gunluk hayatta akıntım olmaz hıc havuzda 20 gundur gırmıyorumkı bılemeıdm ya acayıp huzursuzum yanı o kadar rahtsız edıyorkı ıslaklık
tatlım bekle tamamı gelınce boz istersen
enfeksıyonda koku olur ama dedıgım gibi muhtemelen regl dönemın olabılır bazen su gibi bazen biraz daha koyusu gibi
isyan seni görünce isyaaaaaannnn diye bağısarım gelıyor ya hu :) halıl sezaıyı anımsatıyorsun bana :)
akıntı oldugu ıcın kasınıcam ıslaklıktan sankı yoksa yanma fılan yok
kokuda garıp normal gunluk hayatta akıntım olmaz hıc havuzda 20 gundur gırmıyorumkı bılemeıdm ya acayıp huzursuzum yanı o kadar rahtsız edıyorkı ıslaklık
bu ismi koyma anımda komikti..kazene kızmıştık o zaman bizim topiği taşımıştı..bende üyelik iptali istemiştim sonrada bu isimle geldim..isyan oldum çıktımm
ne kistiymiş kuzum...bak doktora gitmekle en iyisini yapmışın..kızlar selam doktordan geliyorum nur topu gibi bi kistim oldu artık moralim çoooooook bozuk tesellinize ihtiyacım var
bu ismi koyma anımda komikti..kazene kızmıştık o zaman bizim topiği taşımıştı..bende üyelik iptali istemiştim sonrada bu isimle geldim..isyan oldum çıktımm
kızlar selam doktordan geliyorum nur topu gibi bi kistim oldu artık moralim çoooooook bozuk tesellinize ihtiyacım var
kızlar selam doktordan geliyorum nur topu gibi bi kistim oldu artık moralim çoooooook bozuk tesellinize ihtiyacım var
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?