Birlikte hamilelik bekleyelim mi???

• Konu Sahibi Konu Sahibi 38s
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi

hoş geldin canım aramıza benim durum da seninle aynı sayılır pko var adetlerim düzenli. inşallah fazla beklemeden en yakın zamanda bebişin olur tatlım

Herkese gunaydinnnnn.. Kizlar batima son 1 gun kaldi ! Cok heycanliyim insallah regle olmam :) dun hic uyuyamadim gece surekli uyandim belim cok sidetli bi sekildi agridi sanki regle olcakmissîm gibi ama bisey gelmedi. Cunku bende belim agridigi zaman hemen regle olurum bu sefer bisey olmadi. Bu arada gittim test aldim yapmak icin sabirsizlaniyorum :)

günaydın tatlım hadi bakalım hayırlısı olur inşallah. umarım olmazsın şekerim

günaydıın cnm.hadi hayırlısı olur inşallah,ne zaman yapacaksın testiii,beklemek zor valla :)))

merhaba..
inşallah hayırlısıyla kavuşursun bebeğine.
yumurtalıklar pko görünümlüyse adet düzensizliği olmasa bile soğan kürünü uygulamanı tavsiye ederim.

2 olumsuz deneme diyorsun.. tamamiyle sağlıklı bir çiftte bile ilk ayda bebek sahibi olma ihtimali % 25..
kabul etmek lazım, pko da biraz yavaşlatabiliyor bu süreci
soğan kürünü cahilce önermiyorum buna emin olabilirsin.
bunu uygulamış ve olumlu sonuç almış yakınlarım var.

nasılsın canım nasıl gidiyo hamile olduğuna alışa bildin mi?

İyiyim canım benim çok şükür. Valla çokta bir belirti yok açıkçası zaman zaman bulantılar oluyor bazen kokuya hassasiyet oluyor bazende batmalar oluyor. Öyle de günlük hayatımı etkileyen şeyler değil. Daha çok yeni, şu an için rahatım ama sonra ne olur bilmiyorum tabi :))

Sen nasılsın, nasıl gidiyor az kaldı senden de güzel bir haber bekliyorum takipteyim tabi ki herşeyin hayırlısı :))

ayy sağol bitanem yerim ben sizi aman iyi ol canım kendine dikkat et bunlar gayet normal :)bebişler yavaş yavaş kendine yer yapmaya başlıyo o yüzden biraz sabredeceksiniz artık:)

Tatlım hadi hayırlısı:)) güzel haberlerle gelirsin inşallah ta bizde seninle sevinirizz

Hepinize günaydın arkadaşlar nasılsınız???

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…