merhabalar ben 10 aylık evliyim 30 yaşındayım ve artık bebiş istiyoruz... 2 deneme olumsuz sonuçlandı bakalım 3. deneme nasıl olcak.. sat 25 mart.... bat 21 nisan.. doktor kontrolümde ve tahliller hep olumlu bir tek yumurtalıklarım pko görünümlüymüş fakat adetlerim düzenli olduğu için bi sorun olmıycağını söledi doktorum bebek olunca görüşürüz dedi ama 2 olumsuz deneme moralimi bozdu işte..
inşallah Allahım isteyen herkese hayırlı sağlıklı evlat nasip eder....
Herkese gunaydinnnnn.. Kizlar batima son 1 gun kaldi ! Cok heycanliyim insallah regle olmam :) dun hic uyuyamadim gece surekli uyandim belim cok sidetli bi sekildi agridi sanki regle olcakmissîm gibi ama bisey gelmedi. Cunku bende belim agridigi zaman hemen regle olurum bu sefer bisey olmadi. Bu arada gittim test aldim yapmak icin sabirsizlaniyorum :)
inşallah canım... umarım 21 nisandan sonra güzel haberlerimi paylaşırım sizlerle...
Herkese gunaydinnnnn.. Kizlar batima son 1 gun kaldi ! Cok heycanliyim insallah regle olmam :) dun hic uyuyamadim gece surekli uyandim belim cok sidetli bi sekildi agridi sanki regle olcakmissîm gibi ama bisey gelmedi. Cunku bende belim agridigi zaman hemen regle olurum bu sefer bisey olmadi. Bu arada gittim test aldim yapmak icin sabirsizlaniyorum :)
merhabalar ben 10 aylık evliyim 30 yaşındayım ve artık bebiş istiyoruz... 2 deneme olumsuz sonuçlandı bakalım 3. deneme nasıl olcak.. sat 25 mart.... bat 21 nisan.. doktor kontrolümde ve tahliller hep olumlu bir tek yumurtalıklarım pko görünümlüymüş fakat adetlerim düzenli olduğu için bi sorun olmıycağını söledi doktorum bebek olunca görüşürüz dedi ama 2 olumsuz deneme moralimi bozdu işte..
inşallah Allahım isteyen herkese hayırlı sağlıklı evlat nasip eder....
günaydıın cnm.hadi hayırlısı olur inşallah,ne zaman yapacaksın testiii,beklemek zor valla :)))
nasılsın canım nasıl gidiyo hamile olduğuna alışa bildin mi?
Evet beklemek cok zor ! Bana kalsa hemen yapmak istiyorum ama tutuyorum kendimi haha :)) atesim suan 37.4 yuksek yani bakalim hayirlisi :)
İyiyim canım benim çok şükür. Valla çokta bir belirti yok açıkçası zaman zaman bulantılar oluyor bazen kokuya hassasiyet oluyor bazende batmalar oluyor. Öyle de günlük hayatımı etkileyen şeyler değil. Daha çok yeni, şu an için rahatım ama sonra ne olur bilmiyorum tabi :))
Sen nasılsın, nasıl gidiyor az kaldı senden de güzel bir haber bekliyorum takipteyim tabi ki herşeyin hayırlısı :))
Hepinize günaydın arkadaşlar nasılsınız???
slm lar .. bütün kızlar burda varmı güzel haberler
ne güzell inşallah herkez en yakın zaman da olur çok sevindim kim bu ana adayı inşallah :)
Tatlım hadi hayırlısı:)) güzel haberlerle gelirsin inşallah ta bizde seninle sevinirizz
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?