iyiyim bebeğim sen nasılsın
Ne olsun canım iş güç:)) ya içimden bi ses umutlan diyo bi ses otur oturduğun yerde üzüleceksin sonra diyor ne yapayım bilemedimmm:)))
Insallah canim ! Senin bat ne zaman ?
Tam 18 Nisan doğum günümden 3gün sonra. Hediyem bebeğim olur umarım:)) yaptırdın mı test çatlarım bak..
canımmm sonucu ne olursa olsun sen her zaman içindeki sesi dinle
Insallah bebisin seninle olur ve sana en guzel hediyeyi verir ! Yok canim daha yapmadim suan isteyim zaten :)
İnşallahhh duy sesinizi dualarımızı rabbim bizi eli boş çevirme!!! (Âmin) :)) ben şimdi senin yerinde olacaktım ki eczaneden iş yerine testi istemiş lavaboyu işgal etmekteydim:)) nası sabırsızsamm
merhabalar ben henüz hamile değilim eşimi ikna edemiyorum(
ben 33 eşim 40 yaşında 2 yıllık evliyiz maddi konulardan dolayı bir türlü ikna edemedim bana akıl versin arkadaşlar(( çok mutsuzum bir ara tamam dedi şimdi yine korktuğunu söylüyor
beyazincim nasıl oldun canım?
Tam 18 Nisan doğum günümden 3gün sonra. Hediyem bebeğim olur umarım:)) yaptırdın mı test çatlarım bak..
INSALLAH !! AMINNNNN :))
Hahah canim benim suan benim yerimde baskasi olsaydi bende senin gibi yerimde duramazdim hadi git yap falan derdim.. Ama kendim olunda bi baska vallah sonuntan korkuyorum :) hayirlisi bakalim :) bide ara ara batmalar oluyo kasiklarima
inşallah canım doğum gününde en çok istediğin hediyenin müjdesini alırsın
İnşallah canım benim sağol duaların için:)) hayatımın hediyesi olur:))
eşimi ikna ettim gibi.. Ama 8-9 güne kadar adet olcam.
Şuan demenin bir faydası olur mu acaba ?
kızlar teste gerek kalmadı. kırmızılar geldi bu gece. bir dahaki aya kaldı :S
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?