Birlikte hamilelik bekleyelim mi???

• Konu Sahibi Konu Sahibi 38s
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
inşallah sağlıkla alırsın kucağına hayırlısı olsun inşallah çok sevindim :))

ne zaman ne tahlili yaptın peki benim bat 16 napsak acaba sevindim ya

benim mide bulantım var nadir arada başımda dönüyor napsam acep

kızlar temin bi hapşırdım yırtılcaktı kasıklarım öylebi acıdıki :))

çokk heyacanlıyım çokkk

canımmm sonucu ne olursa olsun sen her zaman içindeki sesi dinle

Üzülmemek için binbir türlü uğraş versekte üzülüyoruz sonuç istediğimiz gibi olmayınca. Ben içimdeki sese güvenip mutlu umutlu olayım o zaman tatlımm:))) rabbim kalplerimizden geçeni hayırlısıyla nasip etsin inşallah en kısa zamanda..

Insallah bebisin seninle olur ve sana en guzel hediyeyi verir ! Yok canim daha yapmadim suan isteyim zaten :)

İnşallahhh duy sesinizi dualarımızı rabbim bizi eli boş çevirme!!! (Âmin) :)) ben şimdi senin yerinde olacaktım ki eczaneden iş yerine testi istemiş lavaboyu işgal etmekteydim:)) nası sabırsızsamm

İnşallahhh duy sesinizi dualarımızı rabbim bizi eli boş çevirme!!! (Âmin) :)) ben şimdi senin yerinde olacaktım ki eczaneden iş yerine testi istemiş lavaboyu işgal etmekteydim:)) nası sabırsızsamm

INSALLAH !! AMINNNNN :))
Hahah canim benim suan benim yerimde baskasi olsaydi bende senin gibi yerimde duramazdim hadi git yap falan derdim.. Ama kendim olunda bi baska vallah sonuntan korkuyorum :) hayirlisi bakalim :) bide ara ara batmalar oluyo kasiklarima

eşimi ikna ettim gibi.. Ama 8-9 güne kadar adet olcam.
Şuan demenin bir faydası olur mu acaba ?

Hehehh alemsinn:) erken gebelik belirtilerini araştırıken dün ilginç bi yazı buldum.kasık batmalarından da bahsetmiş çoğu kişi.yazıyı paylaşmam doğru mu bilmiyorum bi sakınca yoksa paylaşacağım canım. Tabi bu zamana kadar hamileliğini öğrenmiş olacaksın:)))
Oppps içime doğdu :)))

kızlar teste gerek kalmadı. kırmızılar geldi bu gece. bir dahaki aya kaldı :S

Kızlar merhaba aranıza yeni katıldım. Benim bat tar. 03 nisan 2 gün sonra test yaptm negatifti.sol kasıkta batma ve karın agrıları var. Cok kafam karıstı, ben şimdi hamilemiyim yoksa fıtık mı oldum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…