Birlikte hamilelik bekleyelim mi???

• Konu Sahibi Konu Sahibi 38s
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
Kızlar merhaba aranıza yeni katıldım. Benim bat tar. 03 nisan 2 gün sonra test yaptm negatifti.sol kasıkta batma ve karın agrıları var. Cok kafam karıstı, ben şimdi hamilemiyim yoksa fıtık mı oldum

hoş geldin tatlım test yanlış olabilir bence bi test daha yap.. adetlerin düzenli midir?

eşimi ikna ettim gibi.. Ama 8-9 güne kadar adet olcam.
Şuan demenin bir faydası olur mu acaba ?

Çok sevindim canım tez zamanda hayırlı haber verirsin inşallah.adetlerin düzenliyse yumurtlamadan sonraki dönem sabit olup 14 gün oluyor o yüzden geçmiş olması muhtemel:)))

bir itiraf...

Allah'ım hayırlısını versin herşeyden evel..

Ben dayanamadım ve gidip kan testi yaptırdım,sonucu 15:30-16:00 arası gelip alabilirsiniz dedi

Aslında pek umudum yok ama yine de küçücük de olsa var,elimde değil...

Allah'ım bana küçük mucizemi verecek mi acaba ?

umutlanmak istemiyorum

hoş geldin tatlım Test yanlış olabilir bence bi test daha yap.. Adetlerin düzenli midir?

evet canım düzenliydi 3 hafta da bi oluyodu. Yarın doktora gidicem hiç 30 güne kadar gecikmezdi. Ve sadece adet zamanı geldi gecti bir hafta oldu. Adet belirtisi yok . Gögüslerde hassaiyet yok. Bitek sol kasımda batma var. Daha önce hiç böle olmadı. Yarın doktora gidicem kesinleşicek inş. Bu belirsizlikten herhalde aşırı sinir hali var. Sence ihtimali varmııdır.

Çok sevindim canım tez zamanda hayırlı haber verirsin inşallah.adetlerin düzenliyse yumurtlamadan sonraki dönem sabit olup 14 gün oluyor o yüzden geçmiş olması muhtemel:)))

ARKADAŞLAR,

görmemezlikten gelemedim iyiliğiniz için, yanlış bilmeyin araştırın herkezde farklı

adet döneminiz 1.günden itibaren sayı

Mesela benim ki ; 27 dedin mi olur

27inci günden geri 14 gün geliyom o gün yumurtlamam en yüksek doğurganlık tarihim oluyor, sondan''birdaki olcanız ilk günden yani

günden 27.günümden-14 diyorum =13.günüm ortalama siklusum 27-14=13.günüm böyle gidin

bir örnekdaha ,,,,,

ortalama 33 günde bir yani 33üncü gün_14 =19.gün yumurlama oluyor 33-14=19.günüm yüksek gebelik şansı çevre günleri

zaten her ay %20 şansımız var normal bile olsa (20ila 35 normal kabul ediliyor döngümüz)

araştırın bi

sevgiler saygılar

tabiki de hamiş olabilirsin tatlım:) ama mevsimselde olabilir geçen ay benimki de gecikmişti. inşallah sen hamiş olursun tatlım mutlu haberlerini bekliyorum

iyi yapmışsın canım inşallah umudun gerçekleşir

Canim benimmm allah mi soyletti ne :)) insallah canim zaten var benimde batmalar. Vallah bilmiuorum paylasman dogru olur mu ama tesekur ederim bigin icin :)

Canim insallah guzel haberlerle gelirsin geri insallah bebesin seninledir :) senin bat ne zamandi ? Listede goremedim seni ?

tabiki de hamiş olabilirsin tatlım:) ama mevsimselde olabilir geçen ay benimki de gecikmişti. Inşallah sen hamiş olursun tatlım mutlu haberlerini bekliyorum

inşalah cnm rabbim hepimizin gönlünü göre versin inşallah Sen hamiş misin cnm

inşallah hamişsindir canım sonucunu bize de yaz olurmu Merak ettim belirtin varmı

Canim benimmm allah mi soyletti ne :)) insallah canim zaten var benimde batmalar. Vallah bilmiuorum paylasman dogru olur mu ama tesekur ederim bigin icin :)

Âmin inşallah söyletmiştir:)) paylaşma konusunda konumuzun sahibesi ve yazara sormadan hayatta yazabilemem etikliğe aykırı:))))

Son düzenleme:
maalesef değilim tatlım

inşallah hamiş oldugun haberlerinide burdan okurum. Burada okuduklarımdan cok heyecanladım. Dayanamadım aranıza katılmak istedim. Hem aynı zamanlara da denk gelirse birbirimize de destek olmus oluruz. Herhangi bi arkadasın ben hamişim die yazdığında cok seviniyorum. Inşallah daha cok müjdeler alıcaz burdan

amin canım hep beraber o günleri görürüz inşallah iyi yapmışsın canım aynen ya bende çook heyecanlanıyorum arkadaşlarımla beraber.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…