Kızlar evden çıkıyorum .. anca giderim tıp merkezine...
bana şans dileyin...
soonuç her ne olursa olsun paylaşıcam
görüşüürzzzzzzzz
ARKADAŞLAR,
görmemezlikten gelemedim iyiliğiniz için, yanlış bilmeyin araştırın herkezde farklı
adet döneminiz 1.günden itibaren sayı
Mesela benim ki ; 27 dedin mi olur
27inci günden geri 14 gün geliyom o gün yumurtlamam en yüksek doğurganlık tarihim oluyor, sondan''birdaki olcanız ilk günden yani
günden 27.günümden-14 diyorum =13.günüm ortalama siklusum 27-14=13.günüm böyle gidin
bir örnekdaha ,,,,,
Canım merhaba benim mi yanlış bildiğimi düşündün tam anlayamadım.ben zaten hemşireyim 3yıl kadın doğum eğitimi aldım ama herhalde yanlış anladın sen.benimde anlatmak istediğim şey aynı. Yumurtlama öncesindeki dönem süre olarak farklılaşabilir ama yumurtlamadan sonraki süreç sabit 14 gündür adet düzenliyse. O yüzdendir ki kaç gün adet görüyorsan ondan 14 gün çıkartırsın))
işte bende öyle dedim geriye :) ben afedersin ama yazından ilk günden sayıp 14.gün anladım oyüzden yazdım bu hepimiz için geçerli bir süreç herzaman normal düzende giden 20ila 35 günde bir olanlar için tabi doğru değilmi diğerleri kontrole gitmeleri lazım
işte bende öyle dedim geriye :) ben afedersin ama yazından ilk günden sayıp 14.gün anladım oyüzden yazdım bu hepimiz için geçerli bir süreç herzaman normal düzende giden 20ila 35 günde bir olanlar için tabi doğru değilmi diğerleri kontrole gitmeleri lazım
Yoook bende anlatamadım sanırsam bacım ama ortayı bulduk:)) hehehh . Aynen doğal düzeninde ise genelde bu şekilde hesaplanıyor canım
Yoook bende anlatamadım sanırsam bacım ama ortayı bulduk:)) hehehh . Aynen doğal düzeninde ise genelde bu şekilde hesaplanıyor canım
:) haydii güzel haberler da :) neydi kita mıydı inşallah herkeze versin RABBİM
canım benim adet düzenim biraz karışık bu aralar :)
Bekarken 33 günde bir gelirdi
evlendiğimden doğumkontrol hapı ile korundum o zaman zaten değişio adet döngün
en son doğumkontrol hapını 1 şubatta içtim
son adet tarihlerim şyle
10 ocak
6 şubat
8 mart
yani tam düzenli de sayılmaz gibi
onun dışında belirtilerim var mı ? inan bilmiyorum anlamıyorum ... çoğu kişinin belirtilerini okudum ama herkesin farklı oluomuş belirtileri
benim en belirgin olanı uyku hali onun dışında başka hiç birşey yok canım o da hamilelik belirtisi mi bilmiorum
canım diğer aya inşallah moralini bozmaBatını yazar mısın değiştireyim
evet canım değiştirirsen sevinirim bat 11 mayıs
bir itiraf...
Allah'ım hayırlısını versin herşeyden evel..
Ben dayanamadım ve gidip kan testi yaptırdım,sonucu 15:30-16:00 arası gelip alabilirsiniz dedi
Aslında pek umudum yok ama yine de küçücük de olsa var,elimde değil...
Allah'ım bana küçük mucizemi verecek mi acaba ?
umutlanmak istemiyorum
canım bende zayıfım. pko herkeste aynı değil kiminde adet düzensizliği olur kiminde olmaz. başka belirtileri de var çok araştırdım çünkü
sağol canım...ben de başka belirti de yok,ara sıra sivilcelerim çıkar o kadar...ben de çok araştırdım en çok adet düzensizliği diyo,bende de olmayınca kafam karıştı..gerçi doktorum "olabilir" dedi..
ilgilendiğin için teşekkürler 38s
kıslar 16 sı ya tarihim yapsam çıkarmı sabırsızlanıyorum ya yokmu deneyen
kız çok mu sabırsızsın sen
hemde nasıll herşey olsun bitiversin isterim beklemek herşeyde deli eder beni yapsam para mı versen o pahalı testlere
uyuz oldum yaa düne kadar midem bulanıodu çok en son eve giderken hele
ama bugün iyi hissettim kendimi ya o yüzden yapsam çıkarmı kan tahliline mi gitsem napsam napsam
yokk beklemem faazla ben benim yay burcum senin ?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?