Birlikte hamilelik bekleyelim mi???

• Konu Sahibi Konu Sahibi 38s
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi

Cok fazla dusunme canim hersey olucagina varir insalah hamilesindir ! Ama tarihlere bakilirsa fazla gun yok aralarnda

Hadi inşallah canım bebiş geliodur saat 17:00 oldu aldın mı sonuçları ?

canım bende zayıfım. pko herkeste aynı değil kiminde adet düzensizliği olur kiminde olmaz. başka belirtileri de var çok araştırdım çünkü

sağol canım...ben de başka belirti de yok,ara sıra sivilcelerim çıkar o kadar...ben de çok araştırdım en çok adet düzensizliği diyo,bende de olmayınca kafam karıştı..gerçi doktorum "olabilir" dedi..
ilgilendiğin için teşekkürler 38s

rica ederim tatlım aynı durumdayız o yüzden seni gayet iyi anlıyorum tatlım. her zaman gel beklerim

kız çok mu sabırsızsın sen

hemde nasıll herşey olsun bitiversin isterim beklemek herşeyde deli eder beni yapsam para mı versen o pahalı testlere

uyuz oldum yaa düne kadar midem bulanıodu çok en son eve giderken hele

ama bugün iyi hissettim kendimi ya o yüzden yapsam çıkarmı kan tahliline mi gitsem napsam napsam

kız senin burcun ne? çok acelecisin tatlım bende öyleyim ama bu aralar çok sakinim niyeyse:)) bi kaç gün daha bekle canım

Kızlar benimde Bat 5 nisandi sat 8 martti kanda beta htcg 0.86 bisi çıkmadı pazartesiyi.beklicem dayanabilirsem

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…