Birlikte hamilelik bekleyelim mi???

• Konu Sahibi Konu Sahibi 38s
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi

çook teşekkürler canım benim. Benim BAT 5 nisandı 6 nisanda test yaptım testte çıktı 2 gün öncede doktora gidip kan testi yaptırdım biliyordum ama kan testi sonucu kesinleşti :) Darısı sizlere inşallah :)))

mrb canım bendede pko var ama adetlerim düzenli

benim de düzenli..hatta hiç düzensizlik yaşamadım..pko lular düzensizlikten şikayetçi değil mi..biz neden pkoluyuz :)
doktor zayıf olduğun için düzenlisindir dedi...bilemiyorum işte...

Kızlar merhaba aranıza yeni katıldım. Benim bat tar. 03 nisan 2 gün sonra test yaptm negatifti.sol kasıkta batma ve karın agrıları var. Cok kafam karıstı, ben şimdi hamilemiyim yoksa fıtık mı oldum

Bence tekrar bir idrar testi yaptır 9 gün geçmiş :)) bu kadar gecikmen olmuyorsa bence hamilesin :) idrarda her zaman çıkmayabiliyor.

Kac gunde bir adet oluyorsun ? 28 gunde bir ise bence gecmis gunun :) insallah hamissindir canim mutlaka yaz buraya sonucunu.
Belirtilerin varmi ?

canım benim adet düzenim biraz karışık bu aralar :)

Bekarken 33 günde bir gelirdi

evlendiğimden doğumkontrol hapı ile korundum o zaman zaten değişio adet döngün

en son doğumkontrol hapını 1 şubatta içtim

son adet tarihlerim şyle

10 ocak

6 şubat

8 mart

yani tam düzenli de sayılmaz gibi

onun dışında belirtilerim var mı ? inan bilmiyorum anlamıyorum ... çoğu kişinin belirtilerini okudum ama herkesin farklı oluomuş belirtileri

benim en belirgin olanı uyku hali onun dışında başka hiç birşey yok canım o da hamilelik belirtisi mi bilmiorum

benim de düzenli..hatta hiç düzensizlik yaşamadım..pko lular düzensizlikten şikayetçi değil mi..biz neden pkoluyuz :)
doktor zayıf olduğun için düzenlisindir dedi...bilemiyorum işte...

canım bende zayıfım. pko herkeste aynı değil kiminde adet düzensizliği olur kiminde olmaz. başka belirtileri de var çok araştırdım çünkü

düşünceli arkadaşım paylaşabilirsin

Teşekkür ederim tatlım.o zaman ben şimdi yazan arkadaştan da izin isteyip en kısa zamanda paylaşayım hem buradaki hamile arkadaşlarda varmıydı söylerler teyit etmiş oluruz

Bence tekrar bir idrar testi yaptır 9 gün geçmiş :)) bu kadar gecikmen olmuyorsa bence hamilesin :) idrarda her zaman çıkmayabiliyor.

inşallah öleydimdir canım ama emin olamıorum işte ayın 5inde tekrar test yaptım yine tek çizgi çıktı. kendimi olağandışı hissediorum bişiler var ama iyi mi kötü bilemiorum yarın bide kan tahlili yaptırıcam inş. sonucu haber veririm canım

Tikita ve Sen dört gözle haberlerinizi bekliyorum :))) inşallah hamilkesinizdir

ay cook sevindim saglıklı sıhhatli kucagına alırsın inşallah bebişini :)

Kızlar evden çıkıyorum .. anca giderim tıp merkezine...

bana şans dileyin...

soonuç her ne olursa olsun paylaşıcam

görüşüürzzzzzzzz

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…