Âmin inşallah söyletmiştir:)) paylaşma konusunda konumuzun sahibesi ve yazara sormadan hayatta yazabilemem etikliğe aykırı:))))
en son adet tarihim 8 mart 2013
bugün 35 gün oldu sizce erken mi?
inşallah sağlıkla alırsın kucağına hayırlısı olsun inşallah çok sevindim :))
ne zaman ne tahlili yaptın peki benim bat 16 napsak acaba sevindim ya
benim mide bulantım var nadir arada başımda dönüyor napsam acep
kızlar temin bi hapşırdım yırtılcaktı kasıklarım öylebi acıdıki :))
çokk heyacanlıyım çokkk
hayır canım erken değil iyi yapmışsın sonucu senden daha çok merak ediyorum[/QUOTE
hiç sorma canım ya çok merak ediyorum ama bir yandan da olumsuz olursa diye kendimi hazırlamaya başladım
hayır canım erken değil iyi yapmışsın sonucu senden daha çok merak ediyorum[/QUOTE
hiç sorma canım ya çok merak ediyorum ama bir yandan da olumsuz olursa diye kendimi hazırlamaya başladım
olumsuz olursa hiç ama hiç üzülme canım ama inşallah olumlu olur
mrb canım bendede pko var ama adetlerim düzenli
Kızlar merhaba aranıza yeni katıldım. Benim bat tar. 03 nisan 2 gün sonra test yaptm negatifti.sol kasıkta batma ve karın agrıları var. Cok kafam karıstı, ben şimdi hamilemiyim yoksa fıtık mı oldum
Kac gunde bir adet oluyorsun ? 28 gunde bir ise bence gecmis gunun :) insallah hamissindir canim mutlaka yaz buraya sonucunu.
Belirtilerin varmi ?
canım benimde en son adet tarihim 8 mart :))) ve şu an hamileyim bir an önce öğren sonucu bende çok merak ediyorum :)))
benim de düzenli..hatta hiç düzensizlik yaşamadım..pko lular düzensizlikten şikayetçi değil mi..biz neden pkoluyuz :)
doktor zayıf olduğun için düzenlisindir dedi...bilemiyorum işte...
düşünceli arkadaşım paylaşabilirsin
Bence tekrar bir idrar testi yaptır 9 gün geçmiş :)) bu kadar gecikmen olmuyorsa bence hamilesin :) idrarda her zaman çıkmayabiliyor.
Teşekkür ederim tatlım.o zaman ben şimdi yazan arkadaştan da izin isteyip en kısa zamanda paylaşayım hem buradaki hamile arkadaşlarda varmıydı söylerler teyit etmiş oluruz
inşallah öleydimdir canım ama emin olamıorum işte ayın 5inde tekrar test yaptım yine tek çizgi çıktı. kendimi olağandışı hissediorum bişiler var ama iyi mi kötü bilemiorumyarın bide kan tahlili yaptırıcam inş. sonucu haber veririm canım
çook teşekkürler canım benim. Benim BAT 5 nisandı 6 nisanda test yaptım testte çıktı 2 gün öncede doktora gidip kan testi yaptırdım biliyordum ama kan testi sonucu kesinleşti :) Darısı sizlere inşallah :)))
olumsuz olursa hiç ama hiç üzülme canım ama inşallah olumlu olur
inşallah canım ...
Allah tarafından hayırlısını diliyorum ....
Kızlar evden çıkıyorum .. anca giderim tıp merkezine...
bana şans dileyin...
soonuç her ne olursa olsun paylaşıcam
görüşüürzzzzzzzz
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?