Birlikte hamilelik bekleyelim mi???

• Konu Sahibi Konu Sahibi 38s
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi

canım bende de pko var..bende de hap adet öncesi kahve akıntı bile başlar..ama normal insanlarda da böle olabiliyor..korkma canım USG de yoksa yokturn kist..sende soğan suyu iç bu ay...

Geçen ay ramazan dolayisiyla unuttum bu ay yapcam inşallah sen icemezsin bi daha ki gerek kalmaz bebis olur

canım inş faydasını görürüz kuzumm

günaydın bayanlaaar isyancım gerçekten çok ilginç bi rüya Allah hayırlara çıkarsın inşallah canım

günaydın bayanlaaar isyancım gerçekten çok ilginç bi rüya Allah hayırlara çıkarsın inşallah canım

canım amin inş hayırlara çıksın...

isyan ama adetten sonrada 10 gün sürüyor bu normalmi sence

yok canım öle ise normal değil..ama enfeksiyon, üşütmedende olabilir bu durum...vajinal USG ilemi baktılar yoksa karındanmı baktılar..
vajinal USG daha net gösteriyor..haazır adetten adetin 3.günü git doktora yine danış bence..

karnımdan baktılar canım gittiğimde adetliydim vajianadan bakmadı

karnımdan baktılar canım gittiğimde adetliydim vajianadan bakmadı
asıl adetli iken vajinal bakılıo canım..
ben geçen ay adetimin 4. günü gitim doktor vajinal baktı..bence vajinakl baktır..
sen benim rüyamı okudunmu bir sayfa geride...

asıl adetli iken vajinal bakılıo canım..
ben geçen ay adetimin 4. günü gitim doktor vajinal baktı..bence vajinakl baktır..
sen benim rüyamı okudunmu bir sayfa geride...

başka doktora gidecem zaten tatmin etmedi bu doktor beni. okudum bebeğim çok harika birrüya Allahım gönlümüze göre versin hepimizinn internetten baksaydın ne anlama geliyor

günaydın tatlım sıkma canını bi daha ki sefere olur inşallah..

başka doktora gidecem zaten tatmin etmedi bu doktor beni. okudum bebeğim çok harika birrüya Allahım gönlümüze göre versin hepimizinn internetten baksaydın ne anlama geliyor

bulamadımki birşey canımmm
bencede başka doktora git..bende gideceğim tekrar...pko olduğu halde tedavi verilmemesi saçma dediler bana..bende gidecem tekrar

bebeği nezamandan berideniyorsunuz siz canımm.benim 8 ay bitti işte tedavi istiyecem doktordan

canım 3 aydır deniyoruz biz..
normalde gitmezdin tevai için falan ama..geçen ay bende de kahve akıntı sarı akıntı geldi.gittim doktora rahmimde polip çıktı..o yaoıomuş lekeyi..ameliyat dedi ama adet döneminde bir ihtimal atabilirsin bunu dedi..hemen soğan suyu içtim..3 gğn bende kahve parçalar geldi..
polip atılmış ama pko var fakat hamile kalmana engel değil dedi..düzenli adet gördüğümden dolayı..
fakat burada birçokkişide pko da tedavi şart dedi..bir başka doktora daha danışcam..

ne zmana gideceksinnn tahlil sonucunu amlayaaa
eşinle aranız düzeldimi :44::44:

[

bişey daha soracam :) pko test sonuçlarındamı çıkıyor

evet canım adetin 2 yada 3 günü yapılan hormon sınucu ve USG de görülen küçük kistlerle teşhis konuyor..
LH değeri FSH dan yüksek olursa PKO denilebiliyor ama yanında kistlerinde olması lazım..

belki bendede çıkacak ama testlerim herşeyim temiz çıktı bilmiyorum ya aklım çok karışık Allahım şifanı versin güzelim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…