Bebegim benim adetten birkac gun once baslar adetim biter 10 gun kahverengi devam eder doktora gittim yasmin vermisti gecti kullandigim surece ama sonra yine devam ben cikolata kistinden korkuuorum doktor ulteasondan bakti kistin yok dedi anlamadim gitti bu isi
Geçen ay ramazan dolayisiyla unuttum bu ay yapcam inşallah sen icemezsin bi daha ki gerek kalmaz bebis olur
canım bende de pko var..bende de hap adet öncesi kahve akıntı bile başlar..ama normal insanlarda da böle olabiliyor..korkma canım USG de yoksa yokturn kist..sende soğan suyu iç bu ay...
canım inş faydasını görürüz kuzumm
günaydın hanımlar...
kızlar çok garip bir rüya gördümm ya..
gece çok garip bür rüya gördüm hayırlara çıksın inşşş..
ben wc ye girmişim..tuvalette iken bir bakıorum kan gelio..annemde var ne alaka ise anne diyorum adet oldum..sonra bir bakıyoruz beyaz beyaz parlak böle sanki sabun köoüğü gibi birşeyşer çıkıyor bir bakıyoruz inci bunlar..sonra kuruyor bir bakıoruz nohut olmuş...töbe töbe çok garip bir rüyaydı yaaa
hayırlara gelsinn inşş
günaydın bayanlaaarisyancım gerçekten çok ilginç bi rüya Allah hayırlara çıkarsın inşallah canım
isyan ama adetten sonrada 10 gün sürüyor bu normalmi sence
canım amin inş hayırlara çıksın...
yok canım öle ise normal değil..ama enfeksiyon, üşütmedende olabilir bu durum...vajinal USG ilemi baktılar yoksa karındanmı baktılar..
vajinal USG daha net gösteriyor..haazır adetten adetin 3.günü git doktora yine danış bence..
hayırlısı evet... ama ben daha gecikme yaşamadım,sen ne zaman yapmıştın cnm?
asıl adetli iken vajinal bakılıo canım..karnımdan baktılar canım gittiğimde adetliydim vajianadan bakmadı
karnımdan baktılar canım gittiğimde adetliydim vajianadan bakmadı
Gunaydinnnn kizlarr lavaboya bir gittim kahvrengi lekem gelmis adet oncesi hep gelir bende bu ayda yok of offfffff
asıl adetli iken vajinal bakılıo canım..
ben geçen ay adetimin 4. günü gitim doktor vajinal baktı..bence vajinakl baktır..
sen benim rüyamı okudunmu bir sayfa geride...
Günaydın canim al bendende o kadar hep agrili sabah olurdu aksam onda sinsi sinsi geldi once kahverengi leke gelir zaten benimde sonra kırmızı neyse uzulmeyelim daha genciz bi daha ki aya artik Silacim benim bati 21 eylule cekebilirsin canim sana zahmet
günaydın canım..üzüldüm canım ama hayırlısı olsun be tatlım yaa..önünüzdeki maçlara bakarsınız artık..
başka doktora gidecem zaten tatmin etmedi bu doktor beni. okudum bebeğim çok harika birrüya Allahım gönlümüze göre versin hepimizinn internetten baksaydın ne anlama geliyor
bulamadımki birşey canımmm
bencede başka doktora git..bende gideceğim tekrar...pko olduğu halde tedavi verilmemesi saçma dediler bana..bende gidecem tekrar[/QU
bebeği nezamandan berideniyorsunuz siz canımm.benim 8 ay bitti işte tedavi istiyecem doktordan
bebeği nezamandan berideniyorsunuz siz canımm.benim 8 ay bitti işte tedavi istiyecem doktordan
bulamadımki birşey canımmm
bencede başka doktora git..bende gideceğim tekrar...pko olduğu halde tedavi verilmemesi saçma dediler bana..bende gidecem tekrar[/QU
bişey daha soracam :) pko test sonuçlarındamı çıkıyor
[
bişey daha soracam :) pko test sonuçlarındamı çıkıyor
canım 3 aydır deniyoruz biz..
normalde gitmezdin tevai için falan ama..geçen ay bende de kahve akıntı sarı akıntı geldi.gittim doktora rahmimde polip çıktı..o yaoıomuş lekeyi..ameliyat dedi ama adet döneminde bir ihtimal atabilirsin bunu dedi..hemen soğan suyu içtim..3 gğn bende kahve parçalar geldi..
polip atılmış ama pko var fakat hamile kalmana engel değil dedi..düzenli adet gördüğümden dolayı..
fakat burada birçokkişide pko da tedavi şart dedi..bir başka doktora daha danışcam..
belki bendede çıkacak ama testlerim herşeyim temiz çıktı bilmiyorum ya aklım çok karışık Allahım şifanı versin güzelim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?