- 2 Kasım 2011
- 4.075
- 84
- 363
- 35
meğer bu hamile kalmak okadar kolay degilmiş ben eskiden cocukken yani herkesi hamile kalır sanırdım.... millet 6-8 tane cocuk..... :18:
benim doktorum kürtajından 30gün sonra olursun demişti ben normal adet döngümde yani 28.günde adet olmuştum..ve hiç bi düzensizlik yaşamadım.belki bünyeyle belki benim bebişim 2.5aylıktı ondan dolayı bende böyle olmuştur bilemicem..ama doktorun numarası varsa bi ara sor kuzum belki söktürücü falan verir belli mi olur?
ahh ahh doktor bulsam arıycamda canım dr değiştircem bu olaydan sonra eski doktoruma gitmiycem zaten sevmemiiştim kadını ha bire para verdiğimle kaldım... doktr arayışındayım bide iyimi...
eşin çocuk istiyo mu canım?
aslında böyle müthiş bi cooskusu yok olunca yani Rabbim verirse ol derse cooook sever suan cok algılıyamıo tabi ama artık bu ay ikna ettim 3 gündür yapıoz işte ... korktum iyice olmayacak dye zaten baska morel bozukluklarrımda oluyo
valla tatlım ben doktorumdan çok memnun kalmıştım..şimdi tekrar eski doktoruma başlıcam..istersen sende ona git..
elif hanım demiştn dimi canmm
anlatmak istersen dinleyeblirim tatlım
merhaba arkadaşlar umarım herkes iyidir. sezaryen ameliyatım bugün tam 54 gün oldu.. bebeğim gideli 54 gün oldu yani wayy be geçmez diyoruz ama zaman bi şeklide geçiyo çok şükür... :s bu arada ben hala adet görmedim... doktor 40 ından sonra 2 haftaya kadar olursun dedi ama tık yok.. birazdahamı beklesem yoksa bi dr kontrolüne gideyimmi acaba ?????
okb var canım bende yıllarıdr aralıklarla gidip gelir çok çektirdi tabi Rabbimin imtihanından sual olunmaz ... buaralarda cok takıntılı donemler yasıyorum temizlik saplantılı atagım geldi çok zor bişey
kızlar bırsey sorucam ya yumurtlama döneminde bas dönmesi göz kararması oluyormu acaba
bende ara ara kasıklarımda batma oluyo valla canm ama baş dönmesi göz kararması olmadı bende hiç..
sagol canım bugun basım dönüyor gözüm kararıyor gecen ay oldum adet ama dun yumurlamanın yogun oldugu gundu tansıyonum mu düşdü acaba
okb mi pko mu canım? temizlik saplantısı mı aman yavrum yapma yaa madalya mı alacaksın bırak Allah aşkına..
kızlar bırsey sorucam ya yumurtlama döneminde bas dönmesi göz kararması oluyormu acaba
kızlar deli olcam yaa evde eşimle bana yetecek kadar yemeğim var yeniden yemek yapmak zorundayım..kaynım ve kayınpederim gelecek..3-4 parça göğüs eti çıkarttım sote mi yapsam yoksa pane yada ekmek içi ile kızartsam mı ki?
sote yap gitsin kuzum bol görünür .sıkma canını dinlen sonrada
kızlar deli olcam yaa evde eşimle bana yetecek kadar yemeğim var yeniden yemek yapmak zorundayım..kaynım ve kayınpederim gelecek..3-4 parça göğüs eti çıkarttım sote mi yapsam yoksa pane yada ekmek içi ile kızartsam mı ki?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?