- 20 Ağustos 2013
- 2.388
- 2.411
- 178
hoşgeldin inşgönlüne göre olur bat bir sonraki olacagın adet tarihi bekledigin adet tarihi yani en son adet tarihin ne zman
ağzından bal akıyo
ama malesef şuan hamile değilim tatlım.
bahsettiğim ocak ayındaki hamileliğimdi.martta düşük yaptım
koskocaaa tek çizgiiiii
koskocaaa tek çizgiiiii
Hadi yaaakac gun vardi adetine?
adet tarihin gecmişmiydi benim 2 gün gecti bugün biraz silik gibi daha zamanın varsa bat ?
Erken gebelik testimi yaptin normal mi normaldede erkendede cikmaya biliyo daha bes gun vardi acele ettin
üzülme kuzucum daha erken zatii dedik sanadur bakalım azııcık daha bekle işte ne güzel birlikte bekliyoruz
5 gün var daha bata kızlar..erkenden yaptım boyumun ölçüsünü aldımmm
canım cok üzüldüm gebelik olusurken alttan muayene ettirmeyin diye duymustum.bi arkadasımda düşük yapmıstı o söylemişti.planlıyormusun peki
yok canımm 2,5 tl ye aldım testi normal test...
aman yaptım içim rahatladı en azındannn
O konuda ikili fikirler var
bn ettirdim ettirirkende çok zor ikna olarak ettirdim
doktor mecburum bakmam lazım deyince..hayırlısı kısmet değilmiş demekki dedik
başka bişi yapamadık.
bakalım bat 31 Ağustos bekliyoruz
kızlar birkaç sorum var bende sizin gibi merak içerisindeyim biraz da tecrübesizlikten sanırım kafam karıştı
ben gecen ay ayın 20.sinde lekelenme şeklinde adet oldum 24.ünde ise yoğun şekilde adetime 10 gün kala acillik oldum fena halde gaz ve karın agrısı doktor idrar yollarında intihap var az dedi bu kadar ağrı yapar mı ? serum taktılar geçti şuan ara sıra yoklayan bir kasık ağrısı ve arada bel ağrısı mevcut bunun dışında göğüste sancı yok fakat damarlar fena belli şiş bu ay için benim beklenen adet tarihim 20 si mi 24 ü mü bilenlerden yardım istiyorum lütfen ona göre tahlil verecem ama ümitlenmekte istemiyorum
canım herseyin hayırlısı yiyecek ekmegi yokmuş arkadasım muayeneden 1 gün sonra düşünce ona yormustu bide her doktor farklı tabi bat 31 agustos az kalmış inş hayırlı haberini alırızO konuda ikili fikirler var
bn ettirdim ettirirkende çok zor ikna olarak ettirdim
doktor mecburum bakmam lazım deyince..hayırlısı kısmet değilmiş demekki dedik
başka bişi yapamadık.
bakalım bat 31 Ağustos bekliyoruz
bende bebek istiyorum 24 yaşındayım en son 6 temmuzda regil oldum inşallah hayırlısıyla bebek sahibi oluruz.
idrar testine son vallahi bu ne ya bu deneme de 2.ayım yani 2.kez deniyoruz yine silik bi çizgi görünüyor ama bu sefer hiiçç stres yapmıycam yani sanırım inşallahkan testinide yaptırmama kararı aldım haftaya çarşamba gününe kadar bekleyeceğim bu sefer bakalım ne olacak sevin üzül sevin üzül bünye bu yahu rabbim hakkımda hayırlısını versin ne diyeyim zaten bayram seyran tatile gittim eşim burda kalmıştı tam yumurtlama gününde burdaydım ovü testine göre ama galiba ben önce yumurtluyorum kızlar yanı testten önce bakalım bu ay belli olur artık
aranıza katılmak istemiştim bende :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?