Birlikte hamilelik bekleyelim mi???

• Konu Sahibi Konu Sahibi 38s
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
bence de yuh yani :) iyi yapmışsın biraz daha bekle canım. ben bazen şunu düşünüyorum eğer hamiş olursam 9 ay nasıl geçer ya ben dayanamam ki

Napalım bekleyeceğizz:) yaa tutsun da tek seninle olduğunu bil de gerisi önemli değil nasıl olsa kanguru gibi taşıyacağız karnımızda 9ay:)))) sende ne var ne yok bulgu belirti??

Merhaba canım gelmee diye bağır çıldır gelmesin inşallah .ayyyy kafayı yerim ben yapsana bu gün canım varsa çıkacak nasılsa bizde mutlu olalım güzel haberle kendini strese sokma 2gün daha...

Napalım bekleyeceğizz:) yaa tutsun da tek seninle olduğunu bil de gerisi önemli değil nasıl olsa kanguru gibi taşıyacağız karnımızda 9ay:)))) sende ne var ne yok bulgu belirti??

hehe evet olsun da tek geçer 9 ay heralde valla pek bişey yok daha karnım ağrıyo ara ara bide elim ayağım üşüyo buz gibi oluyorum. zaten normaldede ısınmıyor :)

Merhaba canım gelmee diye bağır çıldır gelmesin inşallah .ayyyy kafayı yerim ben yapsana bu gün canım varsa çıkacak nasılsa bizde mutlu olalım güzel haberle kendini strese sokma 2gün daha...

Evet canim buyuk ihtimal yarin sabah yaparim herhalde :) insallah olumlu haberleri paylasirim sizinle

Evet canim buyuk ihtimal yarin sabah yaparim herhalde :) insallah olumlu haberleri paylasirim sizinle

Allahım inşallah güzel haber vermeyi nasip eder sana(âmin!) bizde güzel haberlerini bekliyoruz sabırsızlıkla inşallah bebeğim:*

hehe evet olsun da tek geçer 9 ay heralde valla pek bişey yok daha karnım ağrıyo ara ara bide elim ayağım üşüyo buz gibi oluyorum. zaten normaldede ısınmıyor :)

Walla inşallah ikimizde güzel haber veririz herşey gönlümüzde olsun))

Kizlar her seferinde bi islaklik hissedip kosuyorum wcye ama gelmedi henuz bisey ve o islaklik transparan bi akinti gibi bisey bi bilgisi olan varmi ?

canım beni iki tane belirti şüphelendirdi birincisi normalde olmaz aşırı midem kazınıyordu yemek yediğim halde ikincisi regl den önce göğüs uçlarım ağrırdı bu sefer hiç ağrımadı diğer sancılarda zaten adet olacakmışsın gibi oluyor yani pek bir şey fark etmiyorsun

Insallah canim ! Benimde dualarim sizinle :)

Sağol canım benim.yaa bende dayanamadım senin dediğin oldu erken gebelik testi yaptım çok kararsızım sanırım çok korkuyorum( ıslaklığına gelince inşallah hamilesindir bi kaç kişide okudum bu ıslaklığına durumunu ama kuruluk durumu olan da vardı.

Test mi yaptin canim sonuc ne peki ???

Hahha heycanlandim bende bi an :)) kac gun onceden yapabilirsin canim bu testi ? Belirtilerin varmi ?

Üzerinde adetten 1hafta önce ovulasyondan 7gün sonra yapılabilir % 99 diyo güvenemiyorum yine ama işte umut kapısı:)) yaa ben adet öncesi belirtilere inanmıyorum da pek sürekli aç hissediyorum kasıklarımda minik belli belirsiz batmalar var göğsüm şişti dolgunlaştı ama ben adete 1hafta kala yaşıyorum adet belirtilerini zaten:))) sende nasıl?? Var mı birşey?

Bende ki testte 4gun onceden yapilabilir yaziyo.. Bende ki beliryiler 1 haftadir cektigim bel agrisi geceleri uyuyamaz hale geldim, kasikta batmalar, surekli acikma hissi, atesim dun aksam 37.7 olmustu, goguslerim sisti ve cok hassas hale geldi iste boyle canim tabi butun bunlar psykolojik degilse

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…