Eki Görüntüle 683744
hayırlı cumalar....
amin cnm bu mubarek cuma günün de dualarımız kabul olur inş...
tabiki cnm dualarda buluşmak dileğiyle :)
Eki Görüntüle 683744
hayırlı cumalar....
Sağlık tatlımm sana da hayırlı cumalar.rabbim dualarımızı kabul etsin.dua edin bana da.zor duruyorum yerimde:)
sağol güzelim. inşallah kabul olur dualarımız. etmez olur muyum kız ediyorum tabi. biraz sabret tatlım sabrın sonu selamettir
Âmin canım inşallah kabul olur. Ağzına sağlık duaların için.dün akşam isten çıktım kendimi eczanede erken gebelik testi sorarken buldum:) derin bi nefes aldım gün hesabı yaptım fiyatını da sorup öğrenince, amaaaann beklerim biraz daha dedim:))))) Halim pek komikti walla..
rica ederim şekerimkız çook alemsin valla :) bi nevi kendini tatmin etmek için gidip sormuşsun
Yok bildiğin ciddi ciddi almak maksadıyla gittim 25 tl dedi.içimden "yuhh internette 5 tl ne gerek var beklerim daha iyi!" dedim de çıktım:)))çok merak ediyorum ama çok erken daha 6 gün var çok erken..
Herkese merhabaaaa.. Kizlar bugun regle gunum ve gelen giden yok. :) (gelmez insallah)
Bide ben bisey yaptim dein doktora gidip kan testi yaptirdim. Bugun cuma oldugu icin sonuclar pazartesi ancakyurt disinda oldugum icin bizim gavurlar calismiolar :))
Zaten yarinda rele olmazsam evde kendim yaparim testi ayyyy cok stressliiiii
Evet canim belcikadanim ben :) INSALLAH gelmezler :)
Evet burea dogup buyudum :) teyzen neresinden belcikanin ?
:)) ben brukselden
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?