Birlikte hamilelik bekleyelim mi???

• Konu Sahibi Konu Sahibi 38s
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
Sağlık tatlımm sana da hayırlı cumalar.rabbim dualarımızı kabul etsin.dua edin bana da.zor duruyorum yerimde:)

sağol güzelim. inşallah kabul olur dualarımız. etmez olur muyum kız ediyorum tabi. biraz sabret tatlım sabrın sonu selamettir

sağol güzelim. inşallah kabul olur dualarımız. etmez olur muyum kız ediyorum tabi. biraz sabret tatlım sabrın sonu selamettir

Âmin canım inşallah kabul olur. Ağzına sağlık duaların için.dün akşam isten çıktım kendimi eczanede erken gebelik testi sorarken buldum:) derin bi nefes aldım gün hesabı yaptım fiyatını da sorup öğrenince, amaaaann beklerim biraz daha dedim:))))) Halim pek komikti walla..

rica ederim şekerim kız çook alemsin valla :) bi nevi kendini tatmin etmek için gidip sormuşsun

rica ederim şekerim kız çook alemsin valla :) bi nevi kendini tatmin etmek için gidip sormuşsun

Yok bildiğin ciddi ciddi almak maksadıyla gittim 25 tl dedi.içimden "yuhh internette 5 tl ne gerek var beklerim daha iyi!" dedim de çıktım:)))çok merak ediyorum ama çok erken daha 6 gün var çok erken..

Yok bildiğin ciddi ciddi almak maksadıyla gittim 25 tl dedi.içimden "yuhh internette 5 tl ne gerek var beklerim daha iyi!" dedim de çıktım:)))çok merak ediyorum ama çok erken daha 6 gün var çok erken..

bence de yuh yani :) iyi yapmışsın biraz daha bekle canım. ben bazen şunu düşünüyorum eğer hamiş olursam 9 ay nasıl geçer ya ben dayanamam ki

CKbeautyandsheer nasılsın canım nasıl gidiyo?

Herkese merhabaaaa.. Kizlar bugun regle gunum ve gelen giden yok. :) (gelmez insallah)
Bide ben bisey yaptim dein doktora gidip kan testi yaptirdim. Bugun cuma oldugu icin sonuclar pazartesi ancak yurt disinda oldugum icin bizim gavurlar calismiolar :))
Zaten yarinda rele olmazsam evde kendim yaparim testi ayyyy cok stressliiiii

mrb canım yurt dışındamıydın sen? neresindesin? ayy hadi bakalım şöyle 9 ay kadar filan gelmez de rahat ederiz

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…