Merak etme canim en az 200 lu degerlerdedir o simdi pitir pitir buyuyo icerde rabbimin izniyle
Aynen canim esim dun diyo ki bence sen hesap yapma yaptigin zaman stres oluyosun anliyorum kedi gibi herseye tirnaklarini cikariyosun o streste cocuk mu olur diyo bosver muhabbeti hesaplamayalim ilkinde hesap mi yaptik olacagi vardi oldu diyo haklida. Ben gecen ay gittim iltihap vs var mi diye temiz cikti sorun yok ilkinde olcak diye birsey yok bir yil diyolar bir yil olmszsa gel cunku bizim isyerindede biri vardi tam onikinci ayda oldu
AMİN AMİN AMİN darısı başınıza kızlar ya :) valla cok merak ediyorum acaba kac aralıgında olması gerekiyor değerin bugun :)
günaydın kızlar..bebişimin cinsiyeti belli oldu allahın izniyle oğlum olacak:))
oyy haydi hayırlısı canım darısı hepimizin başına bizde o günleri görelim inşallah :)
günaydın kızlar..bebişimin cinsiyeti belli oldu allahın izniyle oğlum olacak:))
kızlarrr nerdesinizzz değerim 274.62 :)) 57.7 den 3 günde buna geldi iyimi sizce
birde tahmini kaç haftalık oluyor bu annesinin mercimeği[/QUO
canım hayırlı ugurlu olsun sagsaglim kucagına alacagın günede varırsın inş.en son adet tarihin ne zamandı .
kızlarrr nerdesinizzz değerim 274.62 :)) 57.7 den 3 günde buna geldi iyimi sizce
birde tahmini kaç haftalık oluyor bu annesinin mercimeği[/QUO
canım hayırlı ugurlu olsun sagsaglim kucagına alacagın günede varırsın inş.en son adet tarihin ne zamandı .
30 temmuzdu canım sat'ım
birde tahmini kaç haftalık oluyor bu annesinin mercimeği
Tebrikler canim suan tahmini uc haftalik felan ve degerin guzel benimde dorde katlamistiartikim hamissin kesin dis yada kimyasal degil tutunmus kendine dikkat et folik kullanmiyorsan baslamalisin zaten doktirda soyler :13:
cok sagol canım darısı basınaaa :)) mercimek daha mercimek :))ayy canımm hayırlı olsun...2-3 haftalımk falan daha çok yeniiii
30 temmuzdu canım sat'ım
canım 4 haftalık felan bebegin organların gelişmeye baslama tarihi 3 eylül muhtemel gbe kalma tarihin 13 agustos canım inş sorunsuz bi hamilelik gecirirsin
bak güzelim ne güzel bi değerin var tekrardan tebrik ederimkızlarrr nerdesinizzz değerim 274.62 :)) 57.7 den 3 günde buna geldi iyimi sizce
günaydın kızlar ..
Cok sevindim yaa ben cok duygusal oldum artikbaj gecen ayki hayal kirikligina bide bu ay ki mutluluguna rabbim saglikli sihatli tasimayi kucagina almayi bi onur surmeyi nasip etsin
Cok sevindim yaa ben cok duygusal oldum artikbaj gecen ayki hayal kirikligina bide bu ay ki mutluluguna rabbim saglikli sihatli tasimayi kucagina almayi bi onur surmeyi nasip etsin
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?