Birlikte hamilelik bekleyelim mi???

• Konu Sahibi Konu Sahibi 38s
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
Waay, hadi gözün aydın canım :) Zaten doktorlar çoğu zaman gereksiz yere çok korkutuyorlar, en kötü olasılığa hazır olmamızı istedikleri için. Güzel haberlerini duyarız inaşaalah :)

ay inşallah yaa. düşündükçe heyecan basıyo. ne ilginç bişeymiş. ama siz esas ilk doktora gittikten sonra eşimi görmeliydiniz. "ay nasıl olacak, çocuk odasını hangi odaya yapıcaz, genç odası mı alıcaz bebek odası mı yoksa sadece beşik mi? kime baktırcaz (anneme mi kayınvalideme mi)"

dedim bi dur, daha ortada fol yok yumurta yok. benden çok o telaşlandı :) doktordan sonra 1 paket sigara içmiştir. :)

iyim cnm 2 günlük tatilden sonra iş başı pazartesi sendromunuda pek hissetmedim bugün niyeyse :)) sen neler yapıyosn cnm?

:)) ne güzel işte demek ki bugün mutlusun:) bende iyiyim canım haftasonu topiğe giremedim özledim hemen

günaydın canım çok sevindim ya tahlillerinin iyi çıkmasına :)) inşallah neleğinde çabucak gelir bu sözleri duyup

ne kadardır deniyorsunuz? hem can sıkılcak bi durum yok daha yeni evli sayılırsınız :) hayırlısı.

Bu 3. Denememizdi evet erken de ben sabırsızmışım sanırım beklemeye pek sabrım yok en kötü huyum:))) siz ne kadardır deniyorsunuz???

Canim benim hic uzulme takma bile :) 5 gun sonra gelmezse (insallah gelmez ) bi test daha yaparsin. Belki erken yaptigin icin cikmamistir :)

Canımmm bi defa erken gebelik testi aldım bir daha da almam bugün normal testlerde baktım.evet çoook stres yapıyorum çok araştırıp çok kafamı bulandırıyorum aslında:)) hayırlısı inşallah bebeğim döndüğün için teşşekkür ederim canım arkadaşım:))

Canim benim hic uzulme takma bile :) 5 gun sonra gelmezse (insallah gelmez ) bi test daha yaparsin. Belki erken yaptigin icin cikmamistir :)

Seesozden arkadaşımında dediği gibi gerçekten erken ya takma hiç

Oyy benim pozitif arkadaşım inşallah öyledir de ardından yüzümüz güler:))) bakalım bakalım haktan hayırlısı:)) sen nasılsın gittin mi doktora??

Canim insallah hamilesindir. Benimde ayni senin gibi 1 haftadir regle agrisi cektim son 2gun kala batima cok akintim oldu ve pozitif cikti insallah seninkide oyledir :)

Bu 3. Denememizdi evet erken de ben sabırsızmışım sanırım beklemeye pek sabrım yok en kötü huyum:))) siz ne kadardır deniyorsunuz???

daha başlamadık bile :) biz önce bi doktorla görüşelim diye düşündük. bi de ev borcumuz var onu biraz azaltalım diye bu kadar zaman bekledik. :)

işte bizim haziran gibi durumlar belli olur.

Seesozden arkadaşımında dediği gibi gerçekten erken ya takma hiç

Lenn bebeğim nasılsın???pazar günlerini kocana ayırıyorsun sanırım gelmiyorsun özetliyorsun kendini:)))) seesözden arkadaşın yesin seniiiii:)) nasılsın bi durum var mı?? Bende erken yapıyorum zaten farkındayım canımcım ama ne yapayım erken öğrenenlere özeniyorum:))))

daha başlamadık bile :) biz önce bi doktorla görüşelim diye düşündük. bi de ev borcumuz var onu biraz azaltalım diye bu kadar zaman bekledik. :)

işte bizim haziran gibi durumlar belli olur.

Hmm anladım canım ama artık başlayın yaa borç harç beklersen hiç bitmiyor etrafımda kaç bebek varsa kısmetiyle birlikte geldi hiç anne babalarını yormadılar:))) ben aksattım doktora gitmedim başta şimdi keşke diyorum.muhakkak başta genel bir kontrol şart.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…