Waay, hadi gözün aydın canım :) Zaten doktorlar çoğu zaman gereksiz yere çok korkutuyorlar, en kötü olasılığa hazır olmamızı istedikleri için. Güzel haberlerini duyarız inaşaalah :)
günaydııın arkadaşımm :)
iyim cnm 2 günlük tatilden sonra iş başı pazartesi sendromunuda pek hissetmedim bugün niyeyse :)) sen neler yapıyosn cnm?
ay inşallah yaa. düşündükçe heyecan basıyo. ne ilginç bişeymiş. ama siz esas ilk doktora gittikten sonra eşimi görmeliydiniz. "ay nasıl olacak, çocuk odasını hangi odaya yapıcaz, genç odası mı alıcaz bebek odası mı yoksa sadece beşik mi? kime baktırcaz (anneme mi kayınvalideme mi)"
dedim bi dur, daha ortada fol yok yumurta yok. benden çok o telaşlandı :) doktordan sonra 1 paket sigara içmiştir. :)
günaydın canım çok sevindim ya tahlillerinin iyi çıkmasına :)) inşallah neleğinde çabucak gelir bu sözleri duyup
hepimizin inşallah. :)))
:)) ne güzel işte demek ki bugün mutlusun:) bende iyiyim canım haftasonu topiğe giremedim özledim hemen
ne kadardır deniyorsunuz? hem can sıkılcak bi durum yok daha yeni evli sayılırsınız :) hayırlısı.
hamileyimmmmmmmmcanım bebeğim hoş geldin
Canım benim bu günkü testimde maalesef negatif hakkımda hayırlısı olsun rabbim sağlık versin hepimize. Daha 4-5 günüm var en az bi kere daha bakarım idrarda:) üzülmüyorum herşey Allah'tan.kendime üzülmektense siz hamilelere sevinmeyi tercih ediyorum))
Günaydın canım,
İkinci testte negatif çıkmış, üzüldüm ama olsun canım, genelde erken gebelik testleri doğru gösteriyor, inşaallah doğru göstermemiştir de hamişsindir ama bence sen psikolojini önümüzdeki aya göre ayarla. Daha önceki aylar stres yapmışsın ya, o stresin etkisi hemen geçmiyor, bu ayı da etkilemiştir kesin. Bundan sonra daha iyi olacaksın inşaallah.
Canim benim hic uzulme takma bile :) 5 gun sonra gelmezse (insallah gelmez ) bi test daha yaparsin. Belki erken yaptigin icin cikmamistir :)
Canim benim hic uzulme takma bile :) 5 gun sonra gelmezse (insallah gelmez ) bi test daha yaparsin. Belki erken yaptigin icin cikmamistir :)
Kızlar günaydın,
Bugün yarın BAT zamanım,sanki hastalanıcam gibi hissediyorum.Ama farklı olan ekstra akıntım var hiç bu kadar cok olmazdı.Acaba bu sefer şeytanın bacağını kırmış olabilirmiyim?
Bu 3. Denememizdi evet erken de ben sabırsızmışım sanırım beklemeye pek sabrım yok en kötü huyum:))) siz ne kadardır deniyorsunuz???
Seesozden arkadaşımında dediği gibi gerçekten erken ya takma hiç
daha başlamadık bile :) biz önce bi doktorla görüşelim diye düşündük. bi de ev borcumuz var onu biraz azaltalım diye bu kadar zaman bekledik. :)
işte bizim haziran gibi durumlar belli olur.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?