İyi yapmışsınız canım istanbul bugün soğuktu biraz ama biz de çıkalım bi dedik üşüdük:))) akşamları buralarda fazla kimse olmuyor:) nasılsın ne var ne yok bakalım??
ay canım benım aynen hergun gırmeye calısıcam artıkın Allah'ım bir dert keder vermediği sürece sen nasılsın napıyosun?
gizemcim bendensin sende bende giremiyodm uzun zamandır eskı yazılanları okuduydum ama cevap yazamamıstım. işten ayrılmıssın sanırım hakkında hayırlısı olsun sekerım belki bebiş gelcektir ondan rabbim ayarlamıştır
cduruer senıde tebrik ederim. Allah tamamına erdirsin kucagınada almayı nasip etsin sağlıkla inşallah bu leke olayınıda doktorunla bir görüş istersen canım ama cok az bir damlayla biirşey olcagını sanmıyorum rabbım hepimizin bebişlerini korusun inşallah
Canım beniiiimmm anne adayım kendini bıraktın beni soruyorsun teşekkür ederim. Bugün bi saatlik araba yolculuğu yapayım dedim öldüm valla.dünden bu yana ciddi baş ağrısı çekiyorum zaten söylemiştim.ama bu hamilelik olayına çok takmıyorum artık kendimi dua etmeye verdim bol bol okuyorum hem içim ferahlıyor hem Allah'a bırakıyorum hayırlısını hemde bu belirtimiydi bu değilmiydi demeye fırsat kalmıyor.yarın sabah bi test yaparım diye düşünüyorum normalde planladığım da oydu:))) sen nasılsın???keyfin yerinde mi??
ay canım benım aynen hergun gırmeye calısıcam artıkın Allah'ım bir dert keder vermediği sürece sen nasılsın napıyosun?
Rabbim dert keder sıkıntı vermez inşallah hamdolsun bende iyiyi çok şükür iyi gidiyor sormayı unutmuştum sen keseyi görmeyi gittinmi
aminnn inşallah canım benim darısı inşallah en kısa zamanda senin başına inşallah
Canim ne guzel bak herkese ugur getiriyosun :)
kızlaar nasılsınız cok özledim sizleri muhabbetinizi walla ne zamandır misafir ağırlıyodum hepsini aradan cıkarmıs bulunuyorum bugun itibariyle hareketlerım ağırlaşmadan bitiriyim istedim bitti ama bende bittim tabi aramızda yeni hamişler var sanırım tebrik ediyorum Allah hepimizinkini tamammına erdirir inşallah
arkadaşlar merhabalar nasılsınız ben bayadır gremyrm ne var ne yok herkes iimi yeni hamişler tebrk ederm sağlıklı bir şeklde kucagnıza alırsnz inş:) ayyy çk özlemişm ya kmse yok galiba bgn şansıma
Evet soğuktu, biz de biraz üşüdük :) Ne olsun bebişim ya, çalışmalara başladık işte, ateşimi de ölçüyorum ama henüz düşme veya yükselme yok, anlamadım nedendir. Dün sabah görmüştüm koyu ikinci çizgiyi, şimdiye kadar yumurtlamam gerkiyordu sanki, biraz kafam karıştı:) Sen de ikinci test için bekliyorsun heralde, negatif çıkabilir, canını sıkma tamam mı? biliyorsun her kadının ilişkiye girdiğinde hamile kalma olasılığı %25.
Bencede takma canim hersey olucagina varir zaten :) se bol bol dua etmeye devam et :) insallah testin pozitif cikar ama cikmasa bile sakin uzulme tmm mi canim benim
Canım benim bu günkü testimde maalesef negatif hakkımda hayırlısı olsun rabbim sağlık versin hepimize. Daha 4-5 günüm var en az bi kere daha bakarım idrarda:) üzülmüyorum herşey Allah'tan.kendime üzülmektense siz hamilelere sevinmeyi tercih ediyorum))
Kızlar günaydın,
Bugün yarın BAT zamanım,sanki hastalanıcam gibi hissediyorum.Ama farklı olan ekstra akıntım var hiç bu kadar cok olmazdı.Acaba bu sefer şeytanın bacağını kırmış olabilirmiyim?
hadi inşallah.
günaydın kızlar. Iyi haftalar.
Ctesi doktorumla görüştüm. Adet öncesi ultrasonda görünen kistim adet sonrası yokolmuş :)
Ayrıca teslerimin iyi olduğunu söyledi. Yumurtalıklarım da gayet iyiymiş. Bundan sonrası kısmet :) en azından moralim yükseldi. Doktordan sonra, eşim mesaide olduğundan, dışarıda güzel bi kahvaltı ettim.
Inşallah çok uğraşmayız. :)
inşallah arkadaşım bende duymuştum akıntı fazla oluyo die hayırlı bakalımKızlar günaydın,
Bugün yarın BAT zamanım,sanki hastalanıcam gibi hissediyorum.Ama farklı olan ekstra akıntım var hiç bu kadar cok olmazdı.Acaba bu sefer şeytanın bacağını kırmış olabilirmiyim?
günaydın cnm.gözünaydın sevindim,bebişinde çabucak gelsin inşallah :))
hamileyimmmmmmmmcanım bebeğim hoş geldin
Günaydınlarr milleeeeett:)))))
günaydın kızlar. İyi haftalar.
ctesi doktorumla görüştüm. adet öncesi ultrasonda görünen kistim adet sonrası yokolmuş :)
ayrıca teslerimin iyi olduğunu söyledi. yumurtalıklarım da gayet iyiymiş. bundan sonrası kısmet :) en azından moralim yükseldi. doktordan sonra, eşim mesaide olduğundan, dışarıda güzel bi kahvaltı ettim.
İnşallah çok uğraşmayız. :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?