- 16 Eylül 2008
- 2.288
- 18
- 683
canım testin üstündede yazıyo zaten..bende çok kez yaptım tek çizgi çıktı sonradan çift çizgiye döndü ama işte geçersiz oluyo test..
keşke hiç yapmasaydım yarın olsun bian önce.yarında kadındoğum dr u yokmuş o teste başka dr bakarmıki
Canım o testlere güvenme bence git kan testi yaptır derim en güvenilir olanı..bu arada üzülme çünkü elden gelen birşey yok biz dua edip sabırla bekleyelim
yarın belli olur zaten.eşim de perişan oldu beni öyle ağlarken görünce.adam bide nöbetten geldi beni güldürmek için uğraşıp durdu
:) bende hic donmedi ole biside yoktu testte sadece 5 dknin uzeri gecersiz dio..ama hic zmn gecince cift cizgi cikmadi cikan varsa ve hamilelik yoksa kimyasal gebeliktir bence..sen hangi testi kullandiydin
Erken ogrenmek hic guzel degil cnm yiprstma kendini bu kdr akisina birak Rabbim bilir herseyin en iyisini
kan içinde randevu alçaktım burda sadece bitane hastane var ordada yarın dr yokmuş başka bişey için dahiliyeye gitcem acaba o anlamazmıki
Canım acilde de yapılıyor ben dün gittim acilde yaptırdım
aa iyiymiş inş çok bekletmezler acilden yaptırıyım ozaman zaten hiç bilmediğim biyere gitcem bide bu stresle beklemeyim. kanda pozitif çıkarsa dr. a hemen gitmem gerekirmi acaba 1 hafta sonra gitsem ne olurki
ben adetim 12 gün geçtikten sonra gittim cnım ilk kontrolüme..
pozitif çıksa bile daha çok erken 4 haftalık fln onun için 1 hafta daha bekler giderim ozaman.zaten yollar çok kötü dönemeçli ve taşlı bide 2 saate yakın sürüyo hastane
aa iyiymiş inş çok bekletmezler acilden yaptırıyım ozaman zaten hiç bilmediğim biyere gitcem bide bu stresle beklemeyim. kanda pozitif çıkarsa dr. a hemen gitmem gerekirmi acaba 1 hafta sonra gitsem ne olurki
aaa canım sıkma canını olur tez zamanda inşallah bi kere benimde 8 gün geçti ki daha çocuk düşünmüyordum kanda - çıktı bide demez mi hanımefendi malesef negatif yani hamile değilsiniz bakın şu değer 10 üzerinde olmalıydı diye yerin dibine geçtim sandım ama çok normaldi kim bilir o çocuk benim gibi kaç kişiye böyle konuştu dedim . sende umutlarını yitirme canımm allah tez vakitte beta hcg ni 1000lere çıkarsın
günaydın canlarım nasılsınız bakalım giremiyorum bu aralar yoğunum..
dün eşimle konuştum adetimin geciktiğini..
o da bekleyelim sonra adet olursan ne olacak dedi..
bekleyelim biraz daha öncede böyle gecikmiştin ondandır belki dedi..
yani ikimizde gayet soğukkanlıyız..
bende tamam dedim..
zaten evde misafirim var..
bi yandan diğer evin işleri var..
olacağına da hiç bi ihtimal vermiyorum..
Ahhh arya ahhhh burası hala 40 derece (antalya) çorap giymek bi yana hala buz gibi su içmek istiyorum(((
Canım benm de arada 2 ya da 3 gün geçiyor sonra doktora gidiyorum doktoru görünce adetim gelmeye başlıyor.Hep biz mi öğrenecez bekleyecez onu biraz da o beklesin bizihiiiiiiç acele etme için rahat etsin sakin sakin sonradan gidip öğren
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?