istanbulda doktor mu arıyorsun canım hayırdır
canım dur hemen sıkma kendini...
geçen ay bende antibiyotik kullandım...aynı sen gibi çok korktum doktoru arasım..doktor hamile isen ilk zamanlarda içilen ilaçlar ya hep ya hiç kural etkili olur dedi..ya bebek hemen düşer yada sağlıkla devam eder sorun olmaz..ama genelde problemle karşılaşılmaz merak etme dedi bana..5-6 haftalığa kadar etki etmiyormulş ilaçların çoğ...
Günaydın kızlaaar
geçen hafta salıdan sonra sadece telefondan takip edebildim sizi
çünki evdeydim hep eşimin babaannesi memleketten geldi bizde kaldı bikaç gün
o yüzden uzak kaldım buradan özledim bikaç gündede olsa..
burada hesaplamalara göre 28 di benim bat
bugün battan sonra 5 gün geçti ama benim iki üç gün hep geçiyor zaten ama 5 gün hiç hatırlamıyorum geçtiğini
yinede heveslenmek istemiyorum tabiki bu kadar dayandım bikaç gün daha dayanayım diyorum test için
gelen giden olmaz inşaAllah beklemeye devam kızlaaar
varmı süprizi olanlar hamişler felan :)
kızlar benimde dünden beri kasıgım agrıyor aslınd 3-4 gün var daha ama adet olucammm sanırım
bebiş için canım:)
günaydın canlarım nasılsınız bakalım giremiyorum bu aralar yoğunum..
dün eşimle konuştum adetimin geciktiğini..
o da bekleyelim sonra adet olursan ne olacak dedi..
bekleyelim biraz daha öncede böyle gecikmiştin ondandır belki dedi..
yani ikimizde gayet soğukkanlıyız..
bende tamam dedim..
zaten evde misafirim var..
bi yandan diğer evin işleri var..
olacağına da hiç bi ihtimal vermiyorum..
günaydın canımm..senin ve eşinin şu sabrına soğukkanlılığına hasta oldum valla :) maşallah size..
bende hiç beklemiyodum bu ay kuzucum ama Allah vermiş işte :)) hakkınızda hayırlısı ne ise o olsun..
Günaydın kızlaaar
geçen hafta salıdan sonra sadece telefondan takip edebildim sizi
çünki evdeydim hep eşimin babaannesi memleketten geldi bizde kaldı bikaç gün
o yüzden uzak kaldım buradan özledim bikaç gündede olsa..
burada hesaplamalara göre 28 di benim bat
bugün battan sonra 5 gün geçti ama benim iki üç gün hep geçiyor zaten ama 5 gün hiç hatırlamıyorum geçtiğini
yinede heveslenmek istemiyorum tabiki bu kadar dayandım bikaç gün daha dayanayım diyorum test için
gelen giden olmaz inşaAllah beklemeye devam kızlaaar
varmı süprizi olanlar hamişler felan :)
ya kızlaaaar bana şimdi dank etti ben dün bitane ağrı kesici içtim
başım ağrıyordu ve içtiğim ağrı kesicide apranax dı :S
şimdi bi yerde bi yorum okuyunca dank etti o dönemlerde ilaç almamak lazım mış ya
hamileysem ya eyvahlar olsun değilsem sevinicem nerdeyse yaa offf nasıl hiç aklıma gelmedi dikkat etmedim böyle bişeye
inşallah canım inşaalh peki bir belirtin varmıı hamiş olda bi halay çekelim canım ihtiyacımız var
hehehhe demiii herkesi hasta ettim
amin güzelim ya hayırlısı olur inşallah
1 haftadır az az beyaz bi akıntım var
hafta başı çok fena bacaklarımın üst tarafları ağrıyordu ve sol kasığımda ağrı vardı
ama iki gündür çok az beyaz akıntı dışında arada sol kasığıma ağrı giriyor o kadar
korkuyorum her lavobaya gittiğimde kırmızıları görcem diye
canım bende majezik kullanmıştım şuanda bi problem görünmüyo..
benim bi kuzenim kışın grip olmuş bi dünya ilaç kullanmış ve o ay hamile olduğunu öğrenmiş şuan 3aylık topaç gibi oğlu var maşallah..
aynen valla hepimizi hasta ettiniz karı koca :)
isyan ve sen rahatlattınız beni gerçekten ya
hayırlısıyla o zaman bide güzel bir süpriz yaparsa bize
dünyalar bizim olacak ya
olursa zaten sürpriz olacak ya beklemiyoruz hiç
meleğin nasıl annesii
sanırım o içerde çok iyi ama beni mahvediyoinanılmaz kötüyü bikaç gün geçiriyorum :S
eee çocuk kazı çalışması yapıyor inşaat mühendisi gibi çalışıyor annesi olacak o kadar
rahatlatmak için değil gerçekleri söylüyoruz bitanem..kafana herşeyi çok takma stres yapma biliyorum kolay değil ama sal gitsin..ben ilk hamile olduğumda 1hafta gecikmiş adetim düşünebiliyomusun? hiç farkında değilim adetimin geciktiğinin ki bu hiç normal değil çnkü bebek için denemelerde bulunmuştuk 2 ay ve 3.ayda gelmişti bebişimiz..ikincisindede bi baktım adetim 2 gün geçmiş gittim hemen test aldım baktım hamişim..ikisindede çok rahattım öğrendiğimde benden sanaa tavsiye çok yoğunlaşma..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?