• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Birlikte hamilelik bekleyelim mi???

• Konu Sahibi Konu Sahibi 38s
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
kızlar ben kafayı yicem yaa :(
dün değil ondan önceki gece 4.30dan 6ya kadar uyanıktım ve zangır zangır titredim yatakta korkudan :(
bizim alt katta çok hoş iş yapmadığını duyduğum bi kadın ve dostu varmış :S
adam gece geldi kadının kapısını yumrukladı tekmeledi kapıyı kırmaya çalıştı ne küfürler etti duyunca inanamadım..
polis geldi adamı aldı gitti yarım saat sonra belki dha kısa bi zaman sonra adam tekrar geldi tekrar kapıya dayandı..
tekrar polis geldi adamı götürdü ondan sonra ses kesildi..
ama ben hala çok korkuyorum yaa :(
yarın bebek olunca napcam ben bu apartmanda :(

eşin yok muydu evde canım? böyle dangalaklar yüzünden korkma, zararları kendilerine olur inş. :47: :47: :47: :47:

günaydın kızlaaaar ben geldim

nasılsınız bakalım

buarada aylardır çalışıyoruz ama hala gidip folikasit almış değilim bende :S

buarada ben hala beklemedeyim lavobaya korka korka gidiyorum bazen ya :)

güzel birşeyler çıkar bu beklemelerimin altından inşaAllah

selam canım hoşgeldin..ne o bıçak makas ya :S

hb cnm hamile kadının haberi olmadan oturabilecegi koltukların altına birine makas birine bıçak koyuyolarmıs eger bıcagın oldugu yere oturursa erkek makasın oldugu yere oturursa kız oluomus genelde tutuo diolar deneyen varmı diye sordum :52::52:

maşallah canım..

Kız benmki simdiden 17 cm düşün doğuma kadar ne olacak ki bu :1::1::1::1::1: şaşırdım doktormu yanlıs ölçtü acep :26:

zaten önce eşim duymuş sesleri oda tedirgin olmuş yataktan kalkarken ben uyandım..
eşimde olsa çok korktum..

gecenin bir yarısı hayvan gibi kapıya dayanırsa korkulur tabi, Allah korusun böylelerinden, Allah bilir sarhoşmuydu neydi.. bol bol ayetel kursi oku sinemcim, çok iyi gelir korkularına :40:

günaydın kızlaaaar ben geldim

nasılsınız bakalım

buarada aylardır çalışıyoruz ama hala gidip folikasit almış değilim bende :S

buarada ben hala beklemedeyim lavobaya korka korka gidiyorum bazen ya :)

güzel birşeyler çıkar bu beklemelerimin altından inşaAllah

canım bence hemen sende al ve başla..
inşallah güzel ve hayırlı haberler verirsin canım..

hb cnm hamile kadının haberi olmadan oturabilecegi koltukların altına birine makas birine bıçak koyuyolarmıs eger bıcagın oldugu yere oturursa erkek makasın oldugu yere oturursa kız oluomus genelde tutuo diolar deneyen varmı diye sordum :52::52:

Kız benmki simdiden 17 cm düşün doğuma kadar ne olacak ki bu :1::1::1::1::1: şaşırdım doktormu yanlıs ölçtü acep :26:

hımm valla bizde aileler dışında kimse bilmediği için bizde öyle bişey olmadı :)
olsun canım sağlıklı sıhhatli olsun inşallah..

kızlar ben kafayı yicem yaa :(
dün değil ondan önceki gece 4.30dan 6ya kadar uyanıktım ve zangır zangır titredim yatakta korkudan :(
bizim alt katta çok hoş iş yapmadığını duyduğum bi kadın ve dostu varmış :S
adam gece geldi kadının kapısını yumrukladı tekmeledi kapıyı kırmaya çalıştı ne küfürler etti duyunca inanamadım..
polis geldi adamı aldı gitti yarım saat sonra belki dha kısa bi zaman sonra adam tekrar geldi tekrar kapıya dayandı..
tekrar polis geldi adamı götürdü ondan sonra ses kesildi..
ama ben hala çok korkuyorum yaa :(
yarın bebek olunca napcam ben bu apartmanda :(

Ay canim. Benim ya :( canim size aitmi yoksa kirami ?
Kiraysa ona verdigin kiranin es degerini belki
Baska bie semtte bulursun ben bile tirsdim okurken
En yakin zamanda hatta en kisa zsmanda canim
Esinle konus halledin biran once cok optum canim benim

gecenin bir yarısı hayvan gibi kapıya dayanırsa korkulur tabi, Allah korusun böylelerinden, Allah bilir sarhoşmuydu neydi.. bol bol ayetel kursi oku sinemcim, çok iyi gelir korkularına :40:

ayy amin canım inşallah..kesin sarhoştu canım normal bi insan o kadarını yapamaz herhalde yinede günahı kendi boynuna..
valla utanıyorum ama Ayetel Kursi yi unuttum ezberleyemiyorum..ama o gün birden aklıma geldi gece yatarken telefondan okudum 7kere bizleri apartmandakileri koru Allah'ım diye dua ettim..saflığımamı denk geldi anlamadım valla :)

Ay canim. Benim ya :( canim size aitmi yoksa kirami ?
Kiraysa ona verdigin kiranin es degerini belki
Baska bie semtte bulursun ben bile tirsdim okurken
En yakin zamanda hatta en kisa zsmanda canim
Esinle konus halledin biran once cok optum canim benim

ev kendimizin ve kredili yani şuan ipotekli..ipoteği devredebilriz falan dedi kayınpederim bundan 3-4 ay önce ama konu öylece kapanmıştı..
valla şaşırdım napacağımı :S

sinemcim yeni okudum canım

korkmamak mümkün değil seni çok iyi anlıyorum

bizim mahallede bazen bağırış çağırış oluyor da

korkarark uyanıyorum

alt katında olunca bide tabi ..

çok üzüldüm canım yaa eşin ne diyor ..

belki taşınırsınız sen doğum yapmadan

Evet kizlar var o bicak makas işi :) biz denerdik hep tutardi :)

cnm şöyle bi çelişki var benim kasıklarım sol taraftan batıo ama bu batma bebek hareketimi yoksa rahim büyümesimi bilmiorum yani eger bebek sol taraftaysa kız olma ihtimali yüksek ama ben bıçağa oturdum nasıl olcak :52::52::52: :1::1::1::1::1: :1::1::1:

sinemcim yeni okudum canım

korkmamak mümkün değil seni çok iyi anlıyorum

bizim mahallede bazen bağırış çağırış oluyor da

korkarark uyanıyorum

alt katında olunca bide tabi ..

çok üzüldüm canım yaa eşin ne diyor ..

belki taşınırsınız sen doğum yapmadan

daha hiç konuşmaya fırsatımız olmadı canım valla bilmiyorum ne yaparız..bende isterim doğumdan önce taşınmayı ama nasıl olur önümüz kış :S

cnm şöyle bi çelişki var benim kasıklarım sol taraftan batıo ama bu batma bebek hareketimi yoksa rahim büyümesimi bilmiorum yani eger bebek sol taraftaysa kız olma ihtimali yüksek ama ben bıçağa oturdum nasıl olcak :52::52::52: :1::1::1::1::1: :1::1::1:

Cnm % 100 dogru diye birşey yok. Ama bizim yaptıklarimizin hepsi dogruydu bilemicem cnm seninkini :1:

Back
X