Canım valla bende senin gibi bekledim 8 gün test yaptım iki çizgide baya koyu çıkmıştı ertesi günde kan vermiştim. Bence sende gecikme zaten 7 gün geçmiş bir test al yap inşallah göbüşündedir bebişş
inş canım kesede bebek görünür bakalım hayırlısı ne kadar kaygılansak düşünsekte hersey olacagına varıyor.bakalım bugün gidicem tekrar baksın zaten ultrasonla o yüzden aramadım tel.canım bakalım bugün bi hayırlısıyla gecseydi.ondan sonra senin haberlerini beklerim artık
öyle tabi canım yaa doğduğun değil doyduğun yer diye boşa dememişler..hayırlısı olsun be canım yaa..en azından deniziniz var :)
o zaman ben bu akşam eve giderken test alayım ya
yeter beklediğim dimi
varsa bebiş çıkar inşaAllah yoksa da ümit etmeyi keserim en azından:18:
güzel duana amin diyorumm inşaAllah orada minik bir bebiş vardırrrrr
ay bak heyecanlandım canım yrın sabah yaparsın yine haberinide yarın alırız inşallah hadi hayırlısı güzel haberlerle gel inşallah.
38S ne yaptı acaba ya
o da bugün test yapacaktı diye hatırlıyorum
inşaallah heyecanım arttı şuan ya
inşaallah inşaallah inşaallah inşaallah
sıla akşama kan verecek canım..
inşaAllah güzel haberlerle gelir o da yaa
bebek bekleyen arkadaşlar ne zamandır deniyorsunuz?ben de bi gariplik yoktur inşallah..4 ay oldu ama hep yarım yamalak devam edebildik..çalışşınca zor oluo yaw..yumurtlama dönemini kaçırıyor da olabiliriz..bu ay full calışıcam inşallah..
biz 7-8 aydır korunmuyoruz
ama çalışmalara hassasiyet 4 aydır var
yumurtlama günlerine dikkat etmiyoduk felan yani
son 4 aydır dikkat ediyoruz
insan korkuyor acaba bi durum bi rahatsızlık mı var filan die..yarın dr a gidicem inşaal..folik asit alıcam..bugün adetin 6.günü ateş ölçmeye başladım bugünden itibaren..bakalım inşallah bu ay olur..ayın 8 inde başlıcam bu ay..2 günde bir sonuna kadar devam edicem..belki de gec yumurtluo olabilirim..adetim 28-29 günde bir oluyor ama bilemiosunuz ki
aynen canım insan olmayınca tereddüt ediyor
benim günü test yapmaya korkuyorum negatifi görcem diye .. geçse kabahat geçmese kabahat batta
bu ay eğer hamile değilsem bende hızlı bir şekilde doktora gitmeyi düşünüyorum inşaAllah
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?